Відгуки покупців про Кабель RZTK USB 2.0 AM - BM 1.8 м Black
Немає в наявності
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Добротний кабель, працює
- Переваги:
- Швидко отримав по акції
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Замовляв окремо кабель до принтера, але на новій пошті отримав лише принтер. В коробці з ппринтером не було кабелю.
- Недоліки:
- Кабель не прийшов разом з принтером
Представник брендуДобрий день, Володимире! Прикро, що виникла ця ситуація. Для розв'язування вашого питання, будь ласка, зверніться в чат-бот служби підтримки в Telegram або за номером що вказані в розділі "Контактні дані": посиланняВибачте за спричинені незручності!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Купував для мікрофону, все працює
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного використання!
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все супер виконує свою роботу на 100%
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Іване! Вдячні за виказану довіру до нашого бренду та за наданий зворотній зв'язок. Бажаємо й надалі приємного користування!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Отримав. Все працює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Михайло Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Отримав
Працює - Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Працює, все супео.
Представник брендуДобрий день, Валентино! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного використання!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
працює
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Всё Ок
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Добротний кабель, працює)
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Работает :) как и должен работать!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Хороша якість, низька ціна. Дивовижно!
- Переваги:
- швидка передача, міцне покриття
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Глеб В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Работает
Представник брендуДобрий день, Глібе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Кабель як кабель.
- Переваги:
- Чорний
- Недоліки:
- Не білий
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Гарно оперативно, навіть причипитися нема за що
- Переваги:
- Якість, швидкість доставки, якісна упаковка
- Недоліки:
- незнайшов
Представник брендуВітаємо Вас, Павле! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтеся із задоволенням!
- МишаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
хороший провод
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- нету
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо подальшого успішного користування!
- ДмитрoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Кабель працює. Принтер підключився.
- Переваги:
- швидко, якісно
Представник брендуДобридень, Дмитре! Дякуємо за придбання, високу оцінку кабелю RZTK та відгук із фото. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо відмінних результатів!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Нормальный кабель.
Представник брендуДобридень, Віталію! Нам приємно, що кабель від RZTK прийшовся Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів!
- шевченко в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Подключился и работает.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не обнаружил.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Наталия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Все работает нормально, длина хорошая
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Все працює, без нарікань (вже майже рік).
Представник брендуВітаємо, Олегу! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем ТМ RZTK. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації ще на довший час!
Шнур як шнур, що ще сказати. Проблеми відсутні.
- Переваги:
- Свою задачу виконує.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за придбання та високу оцінку продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо комфортного та легкого використання!
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
качественные провода
- Переваги:
- качественные провода
- Недоліки:
- не нашла
Представник брендуДоброго дня, Наталю! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Представник брендуВітаємо Вас, Валентино! Дякуємо за придбання та високу оцінку продукції RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо комфортного та легкого використання!
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Представник брендуВітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо за вибір RZTK. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо комфортного та легкого використання!
- Валерий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Мой MIDI-Keyboard отлично работает!
Представник брендуДоброго дня, Валерію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
Добрый день!Кабель не пришёл Заказывали вместе с принтером и красками
Представник брендуДоброго дня, Наталю! Дякуємо за Ваше звернення. З питань доставки товару та оформлення замовлень, Вам необхідно звернутись до відділу продажів, контакти якого Ви можете знайти у наступному посиланні:
посилання
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Купил этот кабель к принтеру, работает нормально.
- Переваги:
- кабель