Відгуки покупців про Електросушарка для білизни RZTK CD20 Silver

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 261 відгук
  • AI аналіз відгуків
    160 відгуків:  позитивний — 74%, нейтральний — 12%, негативний — 14%
    Сушарка RZTK CD20 Silver отримала переважно позитивні відгуки. Клієнти відзначають її ефективність у сушінні речей, зручність використання, компактність і корисність у вологу чи холодну пору року. Більшість користувачів задоволені швидкістю сушіння невеликих і легких речей, а також легкістю складання та перенесення. Водночас є скарги на низьку висоту, невелику місткість, нерівномірне сушіння та якість пластику конструкції, що може ламатися чи деформуватися. Дехто зазначає слабший нагрів і повільне висихання масивних речей або постільної білизни. Деякі окремі відгуки звертають увагу на неякісну збірку, наявність браку чи погану роботу сервісу, але подібного роду негатив меншість. Середній тон — позитивний. Інформація ШІ, згенерована на основі тексту реальних відгуків клієнтів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сушарка супер нам дуже сподобалось функціональність на вищому рівні дякуємо

Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Дарина К***

Я дуже задоволена.
    Купувала ще в жовтні, коли почались холода, але ще не було опалення і нічого не сохло. Потім і взимку виручала. Але ось зараз знову її "зоряний час" працює часто. Ще, як маленький бонус - трохи тепліше в кімнаті де вона стоїть)
    Єдине що - щоб швидше сохло - потрібно одяг рухати по ній. Але і без цього буде сушити, просто довше.
    І ще ніколи не вмикаю, коли нікого немає дома.

Переваги:
    Сухий одяг
    Недоліки:
    Як на мене вона трохи "крихка", але півроку вже працює.
      Представник бренду

Вітаємо, Дарино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала взимку,електросушарка просто рятувала мене,бо без неї робоча форма просто не встигала сохнути. Дякую,покупкою задоволена).

Переваги:
    Не займає багато місця, добре виконує свою функцію.
    Недоліки:
    Не помітила
      Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ніколи не беріть, почала битись током, так вдарила що прилипла на 3 секунди і нічого не могла зробити, ледве відпустила, залишила опік на руці

Переваги:
    Недоліки:
    Б'ється током
      Представник бренду

Добрий день, Анно! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
      Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: посилання.
      За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Юлія П***

Дуже зручна річ

Переваги:
    Легка та добре просушує речі
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова річ , особливо коли потрібно щось терміново випрати і висушити а вологість повітря дуже висока , як от наприклад всю осінь, та в зимку теж .

Переваги:
    Чудова якість за нормальну ціну
    Недоліки:
    Користуюся вже місяць , недоліків не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся вже 3 місяця. Норм, без зауважень. Не смердить пластмасою!

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував дітям. Дуже сподобалась. На осінь, коли не включили опалення, дуже потрібна річ. Рекомендую.

Переваги:
    Не велика площа для сушіння. Але краще ніж, коли сохне кілька днів.
    Недоліки:
    Намає.
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Олександре! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації!

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

сушарка добра. вона навіть входить до розряду обігрівачів кімнати на мінімалках) Обігрів не тільки основної частини, а й бокових розкладних. бачив тут сушарку на гривень 300 дешевше, але бокові відділення не обогріваються. ця сушарка однозначно коштує своїх грошей. температура обігріву така, що тримати руку на сушарці - дуже близько до не комфотної бо на стільки тепло. тому купляєте виходить 2 в одному. не важка. кнопка з захистом від вологи (гумова накладка). рекомендую. користування - біля місяця, коли блекаути і холодно -10 — -18.

Переваги:
    Все сказано вже
    Недоліки:
    Кому як, але комусь тільки ціна кусюча. Але не не так. Я зрозумів що воно 100% окупається
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Александра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна Елекросушарка, виконує свої функції, речі дуже быстро сохнуть.

Представник бренду

Вітаємо, Олександро! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав сушарку. Якість матеріалів — думав, що буде краща: на дотик вона крихка, боюся зайвий раз навіть торкатися. Під час роботи трохи нагрівається, але не сильно — можливо, так і має бути. Чи сушить речі? Ніби так. Також помітив, що під час роботи сушарка виділяє запах — не критично, але краще не ставити її в кімнаті, де постійно перебуваєш. Чи купив би таку ще раз? Напевно, ні.

Переваги:
    Ніби сушить речі швидше
    Недоліки:
    Якість матеріалів, сторонній запах, пристрій 50 на 50.
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK. Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження. Зауважимо, для всіх нових товарів притаманний запах матеріалу. Він тимчасовий і з часом повинен зникнути. Бажаємо гарних вражень! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Катерина Р***

Клас

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

Відповідає вказаним спроможностям

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• МАРІЯ Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова річ. Набагато швидше все сохне, ніякого запаху при запуску не було.
    Вона легка, але при цьому достатньо стійка, не перехиляється і не падає, якщо навіть речі розподілені нерівномірно

Переваги:
    Швидко сохнуть речі, достатньо добротна
    Недоліки:
    Не бачу
      Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всім влаштовує, гарно та швидко можна висушити речі. Компактна.

Переваги:
    Підігрів
      Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сушить, потрібно періодично перевішувати речі, якісна

Представник бренду

Вітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ірина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не погана сушка. Якісна . Не дуже сильно нагрівається, якщо є дітки - безпечно . Не дуже швидко сушить одяг , але в цілому норм .

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ганна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює, звісно, що набагато швидше можна висушити речі, головне, що треба періодично перевішувати речі, щоб вони сохли з усіх боків.
    Один мінус - є неприємний запах, аде він не лишається на одязі, що сушиться

Представник бренду

Вітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Зауважимо, для всіх нових товарів притаманний запах матеріалу. Він тимчасовий і з часом повинен зникнути. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Руслана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікава альтернатива посушити речі, коли не має тепла.

Представник бренду

Вітаємо, Руслано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Александр З***

Работает,сушит

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій Б***

Працює.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Сушить тільки біля тенів білизну. Потрібно перевертати.
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Елена К***

Дуже потрібна річ

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна сушарка для сьогодення, так як погода на вулиці постійно сира. Нагрівається зразу, багато речей можно розмістити.
    По висоті зручна.

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер сушарка! Особливо взимку)

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ірина Г***

Добрий день.
    Зробила замовлення і проплатила за сушку 26.11.2025.
    Вчора мала отримати в пункті видачі Розетка.
    До цього часу мені не прийшло підтвердження про оформлення покупки.

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми як сервісний центр надаємо послуги ремонту та підтримки товарів РЗТК. Послуги доставки та відшкодування виконує продавець. Ми можемо тільки порадити як це Вам зробити зручніше.
      Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Тетяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупали цю електросушарку на подарунок. Дуже гарна річ, за відгуком, хочемо тепер і собі придбати. Речі сохнуть за 2-3 години.

Переваги:
    Дуже швидко сохнуть речі
    Недоліки:
    Поки не помітили
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшла дуже швидко. Сподобалося, що є оплата частинами.

У порівнянні із звичайною сушаркою трохи менша, але коли світло є, то реально гріє, все сохне швидко і небагато бере енергії. Нагрівається за 3-5 хвилин.

Переваги:
    Економічність, зручність користування
    Недоліки:
    Розмір, але некритично
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для дитячої білизни, светрів та рушників підходить, сушить прекрасно , для дітей безпечно.

Недоліки:
    Витрати електроенергії
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сушарка норм, але згодна з попередніми коментарями пластик дуже хоіпкий, треба користуватись обережно. Гріє дуже добре, компактна, естетична. Накриваю тонким поліестровим простирадлом як чохлом. Не люблю вигляд сушарки з білизною в спальні

Переваги:
    Гріє дуже добре, компактна, естетична. Нагрівається кожний елемент бокові
    Недоліки:
    Пластик хліпкий де зʼєднання
      Представник бренду

Вітаємо, Дар'я! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна річ, коли відсутнє опалення в квартирі. Легко збирається, чудово сушить.

Переваги:
    Ще й кімнату обігріває
    Недоліки:
    Обережно з вагою білизни, щоб не зламати пластикові з'єднання
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Місяць назад придбали цю сушарку. Користуємося дуже часто, задоволені на всі 100 %. Хто сумнівається - беріть, дуже корисна річ. Недоліків поки не побачила

Переваги:
    Швидко висушує речі
    Недоліки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Практична і помічна річ. Швидко висушує білизну. Якщо розкласти одяг горизонтально зверху, то висушує за пару годин. Дуже задоволена.

Переваги:
    Компактна, швидко нагрівається
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сушка сначало лопнула. Я скидывала предыдущий комент. А потом просто лопнула вся. И упала.

Переваги:
    Сушит быстро
    Недоліки:
    Сломалась
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Нам щиро прикро, що у Вас сталася така ситуація. Рекомендуємо не перевищувати максимально допустиме навантаження — 15 кг, щоб уникнути пошкоджень конструкції. Ми обов’язково врахуємо Ваш відгук для подальшого вдосконалення продукції.
      Радимо звернутися до сервісного центру для діагностики: посилання.
      За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очевидно що в сучасних реаліях електро сушарка це вже необхідність. Якщо ви будете користуватись з великою обережністю, то товар топ за свої гроші. У мене нажаль весь пластик на одній стійці тріснув. І питання навіть не до самої моделі, а до конституції сушарок загалом. Вони усі мають несущі вузли із пластіку. Тож користуйтесь з обережністю і вішайте тільки спідню і легку білизну по бокам.

Люкс. Все працює, добряче гріє

Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• тетяна м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

наразі дуже виручає, доки немає тепла необхідна річ

Переваги:
    Дуже вдала покупка. Все сподобалось.
    Недоліки:
    поки не виявила
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!