Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ролики прогумовані RZTK для крісел CR 65 2.5" (5 шт.)

Оцінка користувачів 4.76/5
  • AI аналіз відгуків
    163 відгуки:  позитивний — приблизно 74%, нейтральний — 12%, негативний — 14%
    Клієнти здебільшого залишають позитивні враження про силіконові ролики RZTK CR 65, відзначаючи значну різницю порівняно зі стандартними пластиковими коліщатками. Основні переваги — це безшумність, плавний і м'який хід, захист підлоги від подряпин і простота встановлення. Особливо хвалять функціональність на різних типах покриття, гарний зовнішній вигляд і плавність руху. Серед типових мінусів — збільшення висоти сидіння, несумісність із деякими моделями крісел через конструктивні особливості та швидкий знос пластикових втулок у п’ятиногах, особливо при великій вазі користувача або пластикових частинах каркасу. Виникають питання до довговічності підшипників і якості окремих комплектуючих. Проте більшість користувачів вважають цей продукт вдалим та рекомендують його до покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Живу в Ирпене. Я теперь на маршрутке в Киев не езжу, гоняю на стуле в третьем ряду. Из недостатков - уже два штрафа за превышение скорости

Переваги:
    Поставил на два кресла, работают. На втором кресле посадочные были под 10 мм, пришлось рассверлить
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та коментар. Ваш досвід буде корисним для інших користувачів. Приємно чути, що ролики працюють на Ваших кріслах. Вражає Ваш креативний підхід до використання роликів — насправді, це дуже оригінально! А з приводу штрафів — краще все ж не намагатися встановлювати нові рекорди швидкості на стільці! Сподіваємося, що ролики й надалі служитимуть Вам на допомогу, і зберігайте обережність під час своїх швидкісних заїздів! З повагою, підтримка RZTK

• Немо С***

Рассверлил???

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо ви влаштовуєте перегони на офісних кріслах коридорами вашого офісу, поки шеф у відпустці, то з цими колесами ви будете абсолютним переможцем серед колег, якщо, звісно, не отримаєте інвалідність.
    Купив такі колеса років п'ять тому (вже точно не пам'ятаю). Спершу вони були настільки прудкими, що від легкого імпульсу котилися від столу до державного кордону. Щоб зупинитись треба було хапатися за усе, що траплялося на шляху. Згодом у підшипниках накопичились різні побутові речі, наприклад волосся, що опадає з моєї дружини і доньки (не зважаючи на майже щоденні прибирання віником і пилососом). Час від часу намагаюся відчистити колеса від цього волосся, але воно намотується на вісь дуже глибоко, і повністю його вийняти неможливо. Але! Це стало перевагою, позаяк трохи сповільнило цей перпетум мобіле, і тепер не доводиться котитися через всю квартиру через те, що трохи відкинувся на спинку крісла. Звичайні колеса, що йдуть в офісних кріслах, забиваються брудом значно сильніше, і за деякий час експлуатації майже повністю припиняють крутитися. А ці колеса досі рухають крісло без проблем, хоч вже не так стрімко, як на початку. Наткнувся сьогодні на ці колеса знову, і маю намір купити ще один комплект на друге крісло. Словом - ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Все супер!
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достойна заміна стандартним роликам відносно недорогого крісла. Ковзають тихо і легко по паркету, по іншим поверхням не перевіряв.
    У кого крісло іздить саме - рівняйте підлогу.

ДО УВАГИ. Перед тим як придбати, перевіряйте діаметр штока вашого старого ролика. Ці ролики мають діаметр 11мм. Основна маса крісел комплектується хрестовиною з роликами 10мм. Але це легко виправити. Можна придбати пластикові заглушки під колеса 11мм. Витягуємо старі заглушки з хрестовини, встановлюємо нові і уже в нову вставляємо ролики. Ціна питання 50грн.

Переваги:
    Дуже легко та тихо ковзають.
    Недоліки:
    поки немає
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість прогумованих роликів даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класні колеса для офісного крісла. Замовляв для одного крісла ще в вересні 2024 року, то порівняно з оригінальними колесами від виробника крісла, це небо і земля. Ці колеса надійні, безшумні і зручні. Наразі замовляю ще один комплект для іншого крісла ! Рекомендую !

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не лишає слідів, легко їздить. Навіть, занадто легко. Від будь-якого поштовху крісло їде на інший край кімнати

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравились. (убрала защитный пластик с пола, потому что начали края загибаться) как альтернативу купила эти ролики. Очень жалеб, что не купила раньше.)

Переваги:
    мягко едут по линолиуму
    Недоліки:
    не обнаружила
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ігор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Колеса бомба. Беру вже, напевно 10-11 комплект. Якість, надійність, сумісність і зовнішній вигляд, - на відмінно. Продавця і товар рекомендую, хоча... Розетка не потребує рекомендації.

Переваги:
    Якість, сумісність, зовнішній вигляд, відповідність опису, ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручні. Тепер кріслом можна легко кататися і навіть не вписатися в поворот. Тихі, міцні, встановлюються легко. Однозначно кращі ніж стандартні колеса, які наприклад царапають ламінат))) Доречі, треба обережно сідати в крісло, не з розгону, щоб потім вас не відскрібали від полиці чи стіни поруч ))))

Переваги:
    Якість, тиша, функціональність.
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрійко

Просто неймовірні колеса.
    В моєму геймерському кріслі від Бонро були пластикові колеса та хрестовина. Втретє поміняв хрестовину, цього разу поставив металеву. І ось дійшла черга до колес.
    Оригінальні заїдали в повороті і нарешті одне відвалилось. Ці - просто фігурне катання по ламінату - діти в захваті, а я довольний бо нарешті міцні колеса на яких дуже легко пересунутися куди потрібно. Я дядька немаленький, тому подивимося на скільки їх вистачить. Поки - я дуже задоволений! Раджу!

Переваги:
    Легкість повертання, матеріали, міцність
    Недоліки:
    Поки не виявилося
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш детальний і щирий відгук! Раді чути, що ролики RZTK зробили Ваше крісло ще зручнішим і тихішим. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав ці колеса на заміну оригінальним подвійним пластиковим що були із кріслом .. відверто кажучи яя був приємно здивований як мяко і тихо вони працюють ... майже такий самий ефект як після довгого гудіння вимикаєш витяжку ))) ...якщо ці колеса ще й довго служитимуть - дуже рекомендую!

Переваги:
    Тихі, надійні, м"яко працюючі
    Недоліки:
    мало часу пройшло щоб дізнатися про недоліки
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав замість силіконового килимка, та не пошкодував. Тихо та без пошкоджень ламінату. Є маленький недолік-потрібно звикати, бо катається ну дуже добре)))

Переваги:
    Якісно та затишно
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Кирилл Х***

Идеально

Представник бренду

Вітаємо, Кириле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже круто, прям тепер крісло ну прям взагалі не чутно, коли совається по ламінату

Переваги:
    Якість, ціна, ефективність (дуже тихі, взагалі не чутно)
      Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Льоша С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тихі, плавні в русі, повертаються. Замінив колеса і крісло прям ожило

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порівняно з пластиковими коліщатами штатними з крісла - небо і земля. Пропало відчуття коли відсовуєшся від столу або хочеш присунутись що ти вже вріс в лінолеум і треба булками хапатись за крісло) Надіюсь прослужать не меньше ніж у тих хто писав що за півтори року все ок)

Переваги:
    крісло почало їздити
    Недоліки:
    не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дійсно круті колеса))) і підійшли, хоч замовляла на осліп, а AI сказав шо мають підіти на 99% (по фото мого крісла аналіз) і дійсно підішли. хоча спочатку перше колесо довго не могла засунути, то вже засмутилася шо не підходять. але потім якось запхала, і вже інші з легкістю замінила. Знала б я раніше шо це минутне діло ті колеса, і шо вони витягуються....Тепер довольна як пьосіль)

Переваги:
    Можна самостійно замінити
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за відгук! Раді, що ролики підійшли і заміна пройшла успішно. Насправді це дійсно швидка процедура, хоча перший раз може здатися, що все значно складніше. Головне — результат: комфортне використання крісла і менше шуму та навантаження на підлогу. Приємного користування!

• Глєб К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

чоткі коліщата. Постійно забуваю що вони легко катаються і доводиться ловити крісло в іншій стороні кімнати

Переваги:
    Легко їздять, не дляпають ламінат, тихі
    Недоліки:
    Та нема
      Представник бренду

Добрий день, Глібе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші колеса. Тихенько їздять,плавні повороти. Задоволені, особливо після попередніх пластикових ))

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ілля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Штатні були геть кепські. Замінив на ці і перестав йти мороз по шкірі коли по ламінату їздиш. За два місяці ніяких нарікань немає

Переваги:
    Їздять
      Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне рішення, щоб не купувати додатково килимок для офісного крісла, коли простір і так невеликий.

Переваги:
    Беззучні, гарно ковзають, не псує ламінат.
    Недоліки:
    Може викликати залежність на катання на кріслі по всій кімнаті
      Представник бренду

Вітаємо, В'ячеславе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові ролики. Крісло стало безшумним і головне легко їздить і не дряпає паркет. Якісна річ.

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар рекомендую, проте перед покупкою враховуйте що ці нові коласа дещо ПІДНІМУТЬ висоту крісла. Лише 2 см, але мені прийшлось повернути, бо крісло не влазило тепер під стіл.

Висота до кріплення - 8 см.
    На старих (оригінальних) - 6.

Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

якісні родики, ідеально підійшли на моє крісло. матеріал якісний, крутяться на всі 360 градусів. в комплекті йшло 5 шт

Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Руслан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не розумію чому досі з дорогими кріслами в комплекті ідуть пластикові колеса, ці ролики просто ідеальні для будь яких покриттів.

Переваги:
    Якісні, тихо їздять.
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі коліщат для крісел. Бажаємо тривалого користування!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

їх поставив і насолоджуєшься кожен день

Переваги:
    тихі, тепер мій ламінат буде довше служити :)
    Недоліки:
    їх просто немає
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На Sihoo Doro S100 встали без проблем. Задача була додатково підняти базову висоту крісла та звісно затестувати ролики, не перший раз у соц. мережах пролітають позитивні відгуки за ролики RZTK та від 2E
    Прямий конкурент 2Е вартує майже х2 від ціни роликів RZTK, не знаю чи був великий сенс переплачувати, конструктивно 1:1
    Зазвичай RZTK це про аналогічний OEM виріб як у інших Name компаній але з приємнішою ціною

Додали "плавності", підняли базову висоту крісла - все що мені було потрібно
    Всі позитивні згадки про ролики себе виправдали та вже я можу їх рекомендувати :)

Переваги:
    Дешевше "конкурента" 2E у майже два рази
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Бажаємо подальшої успішної експлуатації! З повагою, підтримка RZTK

• Олег Н***

Крісло одразу стало іншим

Переваги:
    Чудові селіконові колещатка. Бесшумні та м'ягки.
    Недоліки:
    Поки не було виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мʼяко і тихо їздять, виглядають надійно

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сппсибо. Другой уровень комфорта после замены пластиковых колес на резину.

Переваги:
    Пропал грохот езды по ламинату, не требуется покупка коврика офисного стула для рабочего места.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Артем Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не скриплять і не царапають ламінат, це був головний критерій

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові колеса, набагато менше шумлять у порівнянні зі звичайними офісними. Також досить добре зібрані.

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Михайло Г***

Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шкодую, що одразу не викинула оригінальні колеса від офісного крісла і не купила ці. Тепер крісло не торохтить при пересуванні.

Переваги:
    Міцність, надійність, безшумність
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Віталій Г***

Хороша якість

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олексій П***

Покупкою задоволений

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олександр З***

Відмінні колеса

Переваги:
    Тихі, не пошкоджують поверхню ламінату
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!