Відгуки покупців про Стіл з електро-регулюванням висоти RZTK eDesk USB White 1200 х 600 мм
Знято з виробництва
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний стіл, користуюсь вже більше року і не мав ніяких проблем
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Елана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся вже майже рік, ніяких проблем не було.
Чудовий стіл, якісний, легко збирається- Переваги:
- є порти для зарядки
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Елано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь 3 місяці. Чудовий стіл за свою ціну. Якість компонентів на висоті, проста збірка. Всім задоволений на 100%
- Переваги:
- ціна/якість, підйомний механізм, пам'ять положень по висоті
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл, жодного разу не використовував функцію ліфта на ньому. Хоча ні, брешу, підналаштував з само початку, зараз так зафіксовано.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Зоря Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класно продумане пакування, легка збірка. Моя повага.
Невелика підказка тим, хто буде збирати, - не спішіть відривати пакувальний скотч біля двигуна, - його можна буде використати для зручного кабель-менеджменту навіть без кліпс, які йдуть в комплекті :)- Переваги:
- Ціна, якість, простота збірки.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
Представник брендуВітаємо, Романе! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Ми раді, що Ви оцінили цінність, якість та простоту збірки. Бажаємо приємного користування та завжди готові до Ваших відгуків і пропозицій!
- Эрнест Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний стіл вже більше пів року в мене дуже комфортний
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Ернесте! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Владислав Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл, прийшов без пошкоджень, інструкція чітка все зрозуміло
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якістю - задоволений. Збірка легка і зрозуміла. Доставка також без проблем, коробка ціла і надійна, а сам виріб дуже добре і продумано запакований. Налаштування і керування також легке і зрозуміле. Місця вистачає. Єдиний маленький мінус, я полюбляю сидіти за столом досить глибоко заїжджаючи на кріслі під стіл, то колінами упираюсь у лоток для кабелів але це не дуже критично.
- Переваги:
- Доступна ціна, хороша якість.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стіл зібрав швидко, хороша інструкція, все працює відмінно.
Плюс що додають викрутку та ключ для збірки- Переваги:
- Хороша інструкція, додається викрутка і ключ для збірки
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший стол , простая сборка ( инструкция видео ) .
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
стол такий, як і було описано. все сподобалось, механізм працює справно. єдина проблема - невелика відслойка фарби на столішні збоку.
- Переваги:
- регулюється висота
- Недоліки:
- недостатньо якихось полок і на ДСП не можна ставити гаряче, тому без чаю
Представник брендуВітаємо, Анжеліко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Залишаю відгук про роботу Сервісного центру RZTK.
Була приємно здивована та вражена, що моє звернення було на контролі. Звернулась зразу ж після придбання стола, не нагадувала.
Проблема з дефектом стільниці неочікувано вирішилась її заміною на іншу майже через шість місяців- Переваги:
- Гарний стіл, працюють всі заявлені функціх
- Недоліки:
- Вирішено
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємно вражений співвідношенням ціна/якість.
- Переваги:
- Все влаштовує. Для роботи на ноуті, семе то.
- Недоліки:
- Було би не погано одразу пропонувати опціонально додавати в комплект ігровий мат. Судячи з відгуків багато хто докупляв. Я теж буду докупляти. Трохи руки прилипають до поверхні)
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваші побажання! Ми цінуємо Вашу думку та готовність допомогти нам стати кращими. Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя.
Бажаємо приємного користування!
З повагою, команда підтримки бренду
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший надійний стіл
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний та стильний стіл. Облаштувала собі куточок для віддаленої роботи. Зручно й сидіти й стоячи працювати.
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Скорик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стіл дуже зручний і функціональний, Всі параметри влаштовують. Але оцінка низька бо мені прийшов браковий виріб. На стільниці відщерблено. Це ніяк на роботу не впливає. Але враження зіпсоване.
- Переваги:
- Технологічний і зручний
- Недоліки:
- Прийшов браковий виріб
Представник брендуВітаємо, Сергію. Нам прикро, що виникла така ситуація. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень. Якщо в майбутньому знадобиться підтримка — звертайтесь до нас за телефоном 0800-331-319. Ми завжди поруч!
- Копейченко А***
Хочу запитати у представників магазину. Як можно перевірити стіл в пункті видачі товару розетка, де розмір приміщення дуже замалий, щоб робити це нормально? А ще ти будеш перешкодою для людей, які теж прийшли і стоять в черзі. По друге, в приміщенні де це ти робиш, рядом знаходиться вітрина з продажу дорогого алкоголю, що теж стає приградою щоб не розбити випадково тобі, або відвідувачу, який може перечипитись через твоє розпакування. Стіл це не лампочка....котру можно оглянути за касою. Тому люди розпаковку роблять дома і знаходять інколи такі непріємні речі.
Представник брендуВітаємо, Андрію. Дякуємо за запитання.
На жаль, ми не можемо контролювати стан товару до моменту отримання. Тому радимо при отриманні перевіряти зовнішній вигляд, комплектацію та наявність пошкоджень. Якщо виявите невідповідність або дефект, будь ласка, одразу звертайтесь до співробітників магазину для швидкого вирішення.
Також ми хочемо наголосити на тому, що ми завжди на зв'язку з клієнтами, щоб оперативно вирішувати всі питання стосовно якості товарів бренду. Бажаємо вдалих покупок і гарного дня!
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стол отличный , мне он приносит радость
- Переваги:
- Продуманный дизайн, удобство, цвет
- Недоліки:
- Пока не увидел
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарний стіл, зібрав за хвилин 20. Стоїть впевнено навіть на максимальній висоті. Катаю його вже тиждень догори-вниз, політ нормальний) Купуйте одразу килимок для миші, бо шарудить по ньому страшно
- Переваги:
- якісний стіл, зарядка, органайзер кабелів, тихо працює двигун
- Недоліки:
- не помітив
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
добре тримається у найвищому положенні і не хитається!
- Переваги:
- стіл якісний і своїх грошей коштує!
- Недоліки:
- не помітили
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стіл шикарний, ціна відповідає якості)
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мінімалістичний стіл, гарний набір функцій, всі порти працюють, тихий привід.
- Переваги:
- Мінімалістичний стіл, гарний набір функцій, всі порти працюють, тихий привід.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стіл чудовий. Як на фото
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний стіл, добре працює. Але чесно кажучи, стіл не такий, який очікували. Хотілося б повернути і купити модель Monotable Motion з білими стільницею і основою на ROZETKA. Підкажіть як зручніше це зробити кур'єрською службою, щоб привезти один стіл і забрати інший
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок. З повагою, команда підтримки RZTK
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь пів року. Гарний стіл, точно коштує своїх грошей. Буває навіть підніму і вже забуваю, що 3 години за ним стою. Єдиний недолік - він трохи гойдається у верхньому положенні (працюю на 110+ см), але то мабуть треба з 4 ніжками
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Конструкція столу RZTK eDesk USB White зроблена з якісних та міцних матеріалів, тому навіть на максимальній висоті хитання не повинно бути. Це може бути пов'язано з нерівною підлогою або з іншими зовнішніми факторами. Рекомендуємо перевірити, чи рівна поверхня, на якій стоїть стіл. Якщо ситуація залишиться незмінною, будемо раді допомогти Вам вирішити це питання за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK 0800-331-319. З повагою, команда підтримки
- Коваль В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл якій виконує свої функції. Одного разу виникла помилка але служба підтримки оперативно допомогла вирішити це питання.
- Переваги:
- Легко збирається
Представник брендуДоброго дня, Василю! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду! Нам дуже приємно, що стіл виконує свої функції, а також що Ви отримали допомогу від нашої служби підтримки. Ваші позитивні враження надихають нас працювати ще краще. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл за таку ціну
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Петро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив стіл. Зібрав все ок . Не пошкоджений. Але помилка RST не зникає. Пробував скидати налаштування як по інструкції, але не працює. Потрібна допомога від Розетка. Оцінка 1 бо не працює підйомний механізм
- Недоліки:
- Не працює підйом
Представник брендуДоброго дня! Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми серйозно ставимося до Вашої скарги та робимо все можливе, щоб виправити ситуацію. Ми цінуємо Ваш час і сподіваємося на швидке та позитивне вирішення питання. З повагою, підтримка бренду
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний. Якісний столик. Швидко по інструкції зібрали. І ніжно вписався в інтерʼєр.
- Переваги:
- Регулюється висота( часто сідають дітки і підлаштовують під себе ). Легкий
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свої гроші - гарна пропозиція. Дуже раджу придивитись до нього або подібних (з електро-регулюванням по висоті), особливо якщо це ваше робоче місце. Виявилось, це дуже зручно.
- Переваги:
- Не гучний; гарний дизайн; легкий процес збірки; пакування; 2 роки гарантії
- Недоліки:
- Немає можливості додатково регулювати ніжки по висоті; в положенні для роботи стоячи трохи хитається (але це особливість всіх столів на двух ніжках)
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хитався, особливо у повний зріст, на ідеально рівній підлозі. Після переїзду і на не рівній підлозі, з плином часу, почав хитатись ще сильніше. Не зручно працювати за монітором, бо трясяється екран, сиджу з ноута. Думаю його продавати та купати дуже стійке
- Переваги:
- Регулювання висоти, дизайн
- Недоліки:
- Хитається
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук і шкодуємо, що стіл не відповідає Вашим очікуванням.
Хочемо запропонувати кілька порад, які можуть допомогти вирішити проблему зі стійкістю:
1. Рекомендуємо перевірити всі болти та з'єднання і, за потреби, підтягнути їх.
2. Неправильне розташування ваги або кабелі, що тягнуть конструкцію, також можуть викликати хитання. Переконайтеся, що вага рівномірно розподілена.
Якщо ці рекомендації не допоможуть, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив. Доставив самостійно і зібрав. Стіл важкий. Перевіряйте перед отриманням на пошкодження. Перевіряйте всі болти, особливо ті які були вже закручені. Їх треба довернути. Болти і шурупи всі є. Читайте інструкцію як збирати і як користуватися. Електро регулювання працює 3 хвилини, а потім пауза 18 хвилин. Блок бажано приклеїти до дна орігамі полички, щоб не їздив. Кабелі ще не приклеював на хомути. Так написано на блоку управління. Піднімає і опускає точно.
- Переваги:
- Гарний, легке збирання, приємний звук електрорегулятора.
- Недоліки:
- Важкий
Представник брендуВітаємо, Вячеславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та змістовний відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Альберт М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний стіл. Поки що не помітив проблем з ним
Представник брендуВітаємо, Альберте! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл за свою ціну
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На днях взял этот стол по акции, очень доволен качеством, наверно впервые пишу отзыв о товаре. Работает как часики, из коробки уже собран подьемный механизм, остается только прикрутить все и готово. Розетке спасибо за быструю доставку и возможность осмотреть столешницу сразу в пункте выдачи. Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Чудесная комплектация, все интуитивно и просто, есть usb и usb c порты, сборка заняла 20 минут
- Недоліки:
- Хотелось бы вариант с большей столешницей, но и этот топ
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Іван
Подскажи, пожалуйста, что за монитор
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стіл
- Переваги:
- Швидко складається
Гарний механізм підйому
Не шумний - Недоліки:
- Гак для сумки хотілося б щоб був на 2 гвинтах
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу думку та готовність допомогти нам стати кращими. Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя. З повагою, команда підтримки бренду.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стіл хороший проте з'явилась помилка rSt
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок.Якщо на дисплеї відображається код "RST", необхідно скинути налаштування приладу, як саме це зробити - детально описано в інструкції на ст.10. Для зручності додаємо посилання на інструкцію посилання. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.