- Малік Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Хороша якісна лампа і штатив. Задоволений покупкою.
Представник брендуВітаємо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Тепле світло має помітний відтінок рожевого, також при певних умовах відчутне "блимання", це все говорить про таку собі якість самих світложіодів.
- Переваги:
- Хороше пакування, нормальні матеріали за цю ціну.
- Недоліки:
- Якість самого світла задовільна.
Представник брендуДоброго дня, Борисе! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Дякуємо! Дитина дуже задоволена! Все працює,
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Товар прийшов без гарантії.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Вашим гарантійним талоном виступає чек, котрий Ви отримуєте у магазині при покупці. Або при отриманні на пошті він вкладеній в окремий файл, та прикріплений до коробки. Додаткова інформація щодо гарантійного талона доступна за наступним посиланням: посилання Також для вирішення питання щодо відновлення гарантійного талону Ви можете звернутися на гарячу лінію магазину Розетка. Для цього скористайтеся вказаними у посиланні контактами: посиланняПо додатковим питанням Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Полина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Перестала працювати через день. Саме лампа не дає світла, а індикатор горить.
Представник брендуВітаємо, Поліно! Нам шкода, що виникла така ситуація. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності або ж у випадку неможливості ремонту - обмін на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: посиланняПри виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Норм
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Супер лампа
Представник брендуДобрий день, Яно! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Так все добре
Задоволений- Переваги:
- Стильно
- Недоліки:
- Все добре
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Гарна штука) Придбав, один раз увімкнув, поставив на балкон і більше ніразу не вмикав)) Але працює класно
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Задоволений якістю та покупець цієї річі
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Нормальна за свої гроші, але не дуже яскрава. Мікрофон ніякий.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не дуже яскрава,поганий мікрофон
Представник брендуДоброго дня, Наталіє! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Билоцкая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Якість відмінна за такі гроші
- Переваги:
- Гарна якість. Все прийшло в повному комплекті
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Стійка,яскрава з USB кабелем.Використовується як основне світло при відключеннях .Чудово працює з повербанком.Регулювання яскравості та температури світла.
- Переваги:
- Гарна якість.Доступна ціна.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Надійшов набір без штативу
Представник бренду"Добрий день, Катерино! Наш співробітник намагався сконтактувати з Вами для вирішення даного питання. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: посилання. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
"
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Здивована якістю лампи. все гарно працює, високий штатив, регулюється, 3 режими освітлення
- Переваги:
- співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Сподобалось лампа, чудовий вибір за таку ціну
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Набір просто чудовий ! Не очікувала настільки класної якості за таку ціну лампа яскрава, всі режими працюють штатив дуже стійкий та високий , щиро рекомендую
- Переваги:
- Якісні матеріали, стійкий штатив, яскрава лампа
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Гарна лампа, використовую саме як лампу з живленням від USB. Гарне світло, також можно гарно регулювати інтенсивність світлового потоку, висоту та кут нахилу лампи. Завжди побоювався брати продукцію RZTK, але якістю матеріалів цієї лампи був приємно здивований. Струм до 2А як задано, якщо на середній інтенсивновсті то в 0.8А можна вкластися.
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Хорошая, яркая лампа.
- Переваги:
- Usb подключение
- Недоліки:
- Без пульта
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Наша команда швидко реагує на всі запитання та запити. Ми намагаємося зв'язатися з Вами якнайшвидше. Будь ласка, будьте на зв'язку, і ми з радістю допоможемо Вам!
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Все чудово
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо приємного користування!
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Дуже раджу. Використовую для зйомки уроків, адже працюю репетитором. Іноді навіть для освітлення кімнати, коли немає світла. Приєдную через ноутбук чи банку.
- Переваги:
- Зручність, функціональність, зрозумілість
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Альоно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що наш продукт Вам підходить і допомагає у Вашій роботі. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Гарне освітлення, якісно виконаний виріб
- Переваги:
- Все сподобалося
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо приємного користування!
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Задоволені. Допомогає як й очікувалося. Мікрофон як для приміщення доволі потужний, світло регулюється по яскравості , дистанційне керування он/офф відео та знімками
- Недоліки:
- не виявлено
Представник брендуДоброго дня, Валерію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Лампа супер. Мікрофончик, світить дуже гарно, різні режими, висота яка хочеш. Я якісно зібрана.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Крістіна! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
В блекаут для освітлення саме те що треба
- Переваги:
- Яскраво світить
Представник брендуДобрий день, Сергій! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Вже купив
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Лампа отличная! Хорошо светит, высота регулируеться, свет тоже. 3 цвета освещения, можно сделать ярче или более приглушённо. В подарок микрофон (типо петлички) который подключаеться даже к телефону. Всем довольна, рекомендую)
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Полностью соответствует заявленным характеристикам!
Замечательная штука, удобная, выглядит надёжно, светит - моё почтение!
И кушает всего 10 ватт)- Переваги:
- Яркость, цена/качество, удобство использования, режимы подсветки
- Недоліки:
- их нет!
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Чаус И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Удобный штатив. Мощная лампа с удобной регулировкой света. Гибкий держатель для телефона.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Лилия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Классная стойка. Отличный свет. Лампа меняет цвета от теплого до холодного и уровни свечения. Блютузик для фото удобный. Все работает. Рекомендую.Очень.
- Переваги:
- Крепкая, высокая. Три уровня под'ёма
- Недоліки:
- Не выявлено пока
Представник брендуВітаємоє, Ліліє! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Якісний штатив і тримач телефона просто бімба
швиденько розкладається інтуїтивно
усе працює як треба іще і від звичайного USB в тому чилсі ноута
Проризинений добре закріплений тримач буде утримувати важкий тефон
Сам стримач телефона вже був вмонтований у лампу в зборі
до прикладу я брав лампу де той тримач був розібраний
ну ми поламали його і тоді продавець був дуже здивований як це можна поламати і сам відправив нам нові запчастини які як виявилося погані. ТУТ УСЕ СУПЕР.
для фотозони як додаткове освітлення маст хев- Переваги:
- компактна та потужна
- Недоліки:
- нема
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
принесли лампу додому, стали вмикати - не працює.
На наступний день повернули назад.
Дякую Розетці, що взагалі ніяких проблем із поверненням не було- Недоліки:
- не працював, лампа не світила
Представник брендуДоброго дня, Олено! Нам шкода, що виникла така ситуація і Ви повернули товар. Але дякуємо за оцінку нашого обслуговування в таких випадках щодо швидкості і зручності при поверненні! Бажаємо наступних вдалих покупок! З повагою, підтримка бренду
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Хороший сет за свої гроші. Стійка то любов.
Лампа ледь помітно мигає, але око це помічає, народжується і втомлюється. Майте на увазі, якщо будете записуватися годинами.- Переваги:
- Ціна, збірка, надійність конструкції, кріплення, стабільність, пакування.
- Недоліки:
- Мікрофон риплячий, глушить високий діапазон. Звук з нього г
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо виникають питання чи сумніви щодо якості роботи мікрофона, то рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності або ж у випадку неможливості ремонту - обмін на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: посилання. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Хороший товар, на вигляд якісний, все працює, легко розібралися що до чого
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Очікувала кращого. Тримач для телефона не зручний,потрібно купувати окремо штатив,окремо світло
- Переваги:
- Довжина штативу,зручність зміни висоти
- Недоліки:
- Тримач для телефона не зручний
Представник брендуДоброго дня, Діано! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр кільця: 26
Дуже зручний комплект. Все працює одразу з коробки.
- Переваги:
- Матеріали досить міцні й все легко налаштувати.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Щиро вдячні за вибір RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!