Відгуки покупців про Сироватка для обличчя SANE з ретинолом 30 мл (782087296863/4820266830526)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Дуже якісна ! Для шкіри супер !можна навіть вагітним!
Вітаємо, Олено! Радіємо, що Сироватка для обличчя з рослинним ретинолом Sane вам підійшла та залишила приємні враження. Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого бренду!
- Андрій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Всё соответствует описанию но чего то не помогает....
Вітаємо, Андрій! Дякуємо за ваше звернення. Нам дуже шкода, що засіб не виправдав ваші очікування. Ефект може залежати від особливостей шкіри та регулярності використання.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Сироватка чудова, зволоження хороше
- ВіталінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Сироватка має хороший склад, особливо радує наявність рослинного ретинолу. Використовую її в своєму антивіковому догляді.
- Мария Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Користуюсь 2 дні нічого поки сказати не можу,доповню відгук через деякий час
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Мені сподобалася. Добре вписалася у мій нічний догляд перед сном. Головне, що подобається – вона не липка! В основному сироватка живить обличчя вітамінами та зволожує. Вранці виглядаю свіжіше, шкіра підтягнута – класний ефект.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Результат від сироватки на 5+, шкіра підтягнула, зволожена, зменшились зморшки, загалом тепер своїм виглядом я повністю задоволена.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Те що ця сироватка безпечна для вагітних, було однією із переваг під час вибору, але коли я її ще й спробувала, то взагалі зрозуміла, що тепер це мій фаворит у домашньому догляді.Шкіра явно стала більш еластичною та покращився загальний вигляд її.
- Недоліки:
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 10 мл
Сироватка виправдала мої очікування. Вона покращила стан шкіри, зменшились запалення, зникли підшкірні висипи, слідів від акне майже не залишилось. Покращилась текстура шкіри та зменшились мімічні зморшки.
- Переваги:
- ефект після використання
- Недоліки:
- Никита О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
Користуюсь сировоткою більше місяця абсолютно ніякого результату не відбулось.
- Переваги:
Вітаємо, Нікіта! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Приносимо вибачення за незручності. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.