Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Крем для обличчя Sane з лецитином + морські водорості 3% для жирної шкіри 40 мл (149485430607/4820266830090)

Код :  199827493
Оцінка користувачів 4.43/5
на основі 43 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    42 відгуки:  Позитивний: 81%, Нейтральний: 12%, Негативний: 7%
    Крем Sane для комбінованої та жирної шкіри отримує переважно захоплені відгуки. Покупці найчастіше відзначають гарне зволоження, підходящу легку текстуру, відчутний матуючий ефект, та вдалі властивості для проблемної шкіри. Більшість користувачів задоволені співвідношенням ціни й якості, відсутністю подразнення і швидким поглинанням засобу. Серед недоліків виділяють випадки липкості, незручної консистенції та окремі нарікання на можливе забивання пор або помилки з доставкою. Декілька рецензій містять скарги на відправлення простроченого товару, але загальна оцінка - позитивна.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

За дану ціну кращий для мене за складом і результатами

Вітаємо, Сергію! Щиро радіємо, що Крем для жирної шкіри обличчя з лецитином + морські водорості 3% Sane вам сподобався. Дякуємо, що обираєте Sane!

• Віктор П***

Допомагає

Недоліки:

Вітаємо, Вікторе! Щиро радіємо, що засіб вам сподобався! Дякуємо, що обираєте Sane!

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Дружина каже, що добра текстура, та й загалом сподобався. Повірю на слово) На ефекти не дуже сподівайтесь - уся косметика то окозамилювання ;)

Вітаємо, Василю! Раді, що засіб справив гарне враження. Щодо ефектів — цілком поділяємо обережне ставлення, але запевняємо: наш крем з лецитином і морськими водоростями розроблений не лише для «красивого вигляду», а й для реальної дії. Він допомагає жирній шкірі залишатися зволоженою, збалансованою та менш схильною до блиску. Більш тривалий час використання краще розкриває позитивні зміни, а для досягнення оптимального результату радимо поєднувати крем з іншими засобами щоденного догляду.

• Карина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Крем подходит для жирной кожи лица, не закупоривает поры, немного матирует кожу, не вызывает прыщей, классно работает с кислотами

Вітаємо, Карино! Дякуємо за ваш відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Надія С***

Добре і швидко вбирається

Вітаємо, Надіє! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Крем для жирної шкіри обличчя з лецитином + морські водорості 3% Sane вам сподобався! Лецитин та морські водорості у складі дбають про баланс шкіри, даруючи їй доглянутий вигляд. Нехай ваша шкіра завжди буде здоровою та сяючою!

• Татьяна С***

Вітаємо, Тетяно!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що крем вам сподобався. Нехай дарує вашій шкірі тільки комфорт і свіжість!

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

За свої гроші хороший крем. Маю з чим порівняти: користувалась кремами від Holy Land та CeraVe раніше. У відношенні ціна/якість попередні виробники програють з брендом Sane.
    Для комбінованої шкіри підійшов. гарний дизайн

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Люблю цей крем безмежно! Крем не тільки підходить моєму типу шкіри, але й допомагає уникнути висипань і блиску.

• Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Добрий день. Прислали не цей крем, а маску посилання
    А хотілось би все таки отримати крем, як замовляла.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Дуже рідкий

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Після крему лишилися прищі
    • Андрій О***

Появилися

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за ваше звернення. Ми приносимо свої вибачення, нам дуже шкода, що так сталося. Наша компанія цінує кожного клієнта і досвід, який отримує клієнт від використання нашої продукції є найважливішим у роботі нашої компанії. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту, яка вказана на упаковці.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Кремом задоволена В мене комбі шкіра, підійшов ідеально, алергії та почервоніння не викликає Зволожує супер.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Мені крем сподобався, на шкірі побачила результат вже з першого застосування, зменшилась жирність, шкіра стала більш матовою, зволожена та гарно виглядає тепер.

Переваги:
    прибрав зайву жирність
  • ИННА Б***

Бомбезный супер

Переваги:
    Просто супер
    Недоліки:
    Нету
  • Яніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Крем допоміг мені забути про блиск на обличчі. Він регулює виділення жиру, зменшуючи надлишок, і дарує шкірі матовий вигляд, чудово зволожує шкіру, не залишаючи відчуття жирності або важкості, мої пори стали менш помітними, і шкіра виглядає більш однорідною. Вдячна Sane за цей чудовий крем!

Переваги:
    ефективність
  • Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Легка структура крему, підійшла для мого типу шкіри.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Дійсно зволожуючий, не жирнить, приємно пахне)
    Користувалась з пінкою для вмирання від жирності, але ефект слабий

Переваги:
    Зволожує
    Недоліки:
    Не панацея від жирної шкіри обличча)
  • Валентина Л***

Користуюсь недавно
    Достатньо щільна структура, но швидко всмоктується, приємна на запах. Шкіра зволожена, не подразнена, алергій не було

• катя с***

Дуже гарно зволожує шкіру

• Габріелла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Я у хаваті! Пробувала перед цим 2 інші креми вій Sane,але один не зволожував,а інший був жирним. АЛЕ ЦЕЙ ІДЕАЛЬНИЙ! Він легкої текстури,але добре зволожує. Шкіра після нього гладка і приємна на дотик.

• Габріелла

ЗАХВАТІ* перепрошую

• Маргарита Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

гарно зволожує, приємний аромат, але шкіра після нього стає ніби то жирною

Переваги:
    приємний аромат та гарно зволожує
    Недоліки:
    шкіра після нього наче жирна
  • Роксолана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Гарно зволожує шкіру, не забиває пори

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Мені крем не підійшов, забиває пори та залишає блискучу плівку на обличчі. Шкіра після нього відчувається липкою.

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями. Приносимо вибачення за незручності. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту. Пошта вказана на упаковці.

• Сніжаночка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Запах и консистенция приятная) после нанесения быстро впитывается, но есть ощущение липкости на лице . А так всё супер

Недоліки:
    Ощущение липкости
  • Анастасия

Прекрасное средство, все подошло

Переваги:
    Цена, качество
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Впервые так довольна кремом) Для моей комбинированной кожи, склонной к высыпаниям и сухости, подошёл просто идеально.

Переваги:
    Отлично увлажняет, очень хорошо выравнивает рельеф кожи, не провоцирует появление новых высыпаний, уменьшает раздражения
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Екатерина Б***

Хороший крем,давно им пользуюсь

Переваги:
    Цена
    Качество
  • Al F***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Так-то не матирует совершенно, увлажняет нормально

Переваги:
    Походу единственный продукт этой фирмы, который нормально упакован (коробка и защита колпачка)
    Недоліки:
    Не матирует

Здравствуйте! Крем не позиционируется как матирующий, его главная задача – это увлажнение.

• Роксана Н***

Просроченный

Доброго дня, Роксано! На тюбику вказана дата виготовлення. Термін придатності - 1 рік з дати виготовлення. Дякуємо за звернення.

• Роксана Н***

Просроченный пришел

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Просроченный

Доброго дня, Роксано! Прикріпіть, будь ласка, фото товару, що Ви отримали, щоб ми змогли відреагувати на Ваше звернення.

• Valleria M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Крем идеально подходит для комби кожи

Переваги:
    Цена и качество
  • Оля

Крем бюджетний.
    Має гарний запах.
    Проте з жирним блиском не справляється. Довго сохне.

• Віра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Дуже приємний на запах та на дотик крем. Для жирної шкіри - хороший варіант, оскільки добре матує, проте живить шкіру. Після двох "клензерів" супер. Вписується зразу, нема відчуття маски. Варто використовувати перед сном, бо якщо спотіти до того як крем повністю впитається є відчуття "іспаріни".

Переваги:
    Ціна, поживність, запах, результат.
    Недоліки:
    Баночка з фото заповнена не до верху (зовсім не до верху).
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

На лето самое то! Липкости после крема нет, кожа дышит и поры не забивает.

• Виталина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Идеально подошел моей жирной коже. Обычно через два часа после нанесения крема, лицо уже блестит как будто маслом намазала. С этим такой проблемы не возникло и лицо долго увлажненное.

• Sofia D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Крем хороший. Консистенція водяниста, коли набираю на палець, ніби топиться)
    запах специфічний) у мене жирна шкіра. використовую його як денний крем. добре впитується і шкіра гладенька. Дуже економно розходиться)

Переваги:
    економний