Відгуки покупців про Арахісове масло Sante зі шматочками горіхів 350 г (5900617003454)
- AI аналіз відгуків34 відгуки: 85% позитивні, 10% нейтральні, 5% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Паста просто великолепная!
прошло только 4 дня, а половины банки уже нету... видимо нужно немного сбавлять обороты- Переваги:
- Вкусная и довольно универсальная штука
- Недоліки:
- В составе есть сахар(
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за прекрасний відгук! Не збавляйте обороти, смакуйте із задоволенням!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачно. Вперше в житті побачив банку на якій майже не залишається пасти. Не знаю з чого вони її роблять, але це ідеальна банка. Можна так би мовити кожен грам продукту дістати
- Переваги:
- Смачно
Представник постачальникаІван, дякуємо за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Лев К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобалося. Я б додав трохи менше солі, але, в цілому, смачно.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Борис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачно! Дякую продавцю!
- Переваги:
- Дуже гарна консистенція і смак.
- Недоліки:
Представник постачальникаБорис, щиро дякуємо Вам за відгук, а також за те, що обираєте Sante!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусное
- Недоліки:
- Быстро закончилось
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Що ж згодні, що це єдиний недолік арахісового масла Sante!))
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачна паста з частинками оріхів.
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Ціна та ємність невелика
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить нормальна паста кранч
- Переваги:
- Ціна/якість
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна паста на бутерброд,якісна.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ні
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачна. Хороша консистенція. Великі шматочки хрустких горішків.
Не нудна, не приторна, не солона.- Переваги:
- Густа, масляниста, смачна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що арахісова паста Sante з шматочками горіхів вам сподобалась. Її густа консистенція, хрусткі шматочки та збалансований смак справді роблять її особливою.
Бажаємо вам насолоджуватися кожною ложечкою — чи то на тостах, чи як доповнення до улюблених страв. Смачного!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачна паста
Представник постачальникаДобрий день, Андрій. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобалася арахісова паста Sante з шматочками горіхів. Ми намагаємося забезпечити високу якість продуктів, і приємно знати, що ви це оцінюєте.Смачного!
- Дарья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачне масло, ціна хороша
- Переваги:
- Смак, ціна
- Янина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не розчарована, всім сподобалась
- Переваги:
- Гарна якість, смачне масло, ніжна структура, шматочки горіхів
- Недоліки:
- не виявлено
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая паста,
- понравилось
- Мостицкая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусная!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачно. Доїмо - замовлю ще))
Цілком підтримуємо такі рішення!))
- Аминов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусное масло
- Лобода Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусно
- Переваги:
- Вкусно
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусное ,понравилось.
- Переваги:
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за відгук, а також за те, що обираєте продукцію ТМ Sante!)
- Алена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятное на вкус.
- Переваги:
- Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Раді, що арахісове масло Sante для Вас приємне на смак!
Використовуйте із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша паста. Смак насичений.
І як завжди дуже ситно .
Куплю ще !- Переваги:
- Смак
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що арахісове масло Sante Вам подобається!
Використовуйте із задоволенням та нехай смакує!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусная паста с хрустящими кусочками и солоноватым привкусом. Возьму обязательно ещё.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що арахісове масло Sante Вам сподобалось!
Смакуйте із задоволенням!
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну на любителя , не сладкое и приторное ( вяжет во рту хуже зелёной хурмы). Дети уже третью банку другого производителя доедают , а это стоит и грустит( хрустит).
- Переваги:
- Похоже на осень настоящее
- Недоліки:
- Вкус и органолептические особенности на любителя .
Рецептура Арахісового масла Sante максимально наближена до аутентичної американської версії цього продукта. Тут мінімум домішук та цукру, тому її смак може дещо відрізнятись від очікуваного. Але це абсолютно нормально, що у кожного свій смак та вподобання)
- Мостицкая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Люблю с мелкими орешками) вкусно очень
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже посмакувало, багато шматочків арахісу, помірно солодке, як намазка корисна
- Переваги:
- Кількість горіхів
- Недоліки:
- Занадто густе
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачна і якісна
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобалося арахісове масло Sante зі шматочками горіхів 350 г. Це дійсно смачний і якісний продукт, який додає нотку горіхової насолоди до ваших страв і перекусів.
Ваш позитив для нас — найкраща оцінка якості!
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру не в перше, мені подобається
- Переваги:
- Смачненьке
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що арахісове масло Sante зі шматочками горіхів Вам подобається і Ви купуєте його не вперше. Приємно знати, що смак продукту виправдовує Ваші очікування!
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Проста, звичайна.
- Переваги:
- Не відчуваються горіхт
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук.
Ваша думка важлива — ми обов’язково передамо її виробнику. Продукт має містити шматочки горіхів, тож шкода, що цей аспект виявився неочікувано слабким у вашому випадку.
Сподіваємось, наступна покупка виправдає ваші очікування повністю.
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Паста как паста. Густая, с мелкими вкраплениями молотых орехов. На вкус нормальная. В составе указывается арахис и растительные масла (в том числе и рапсовое). Дискомфорта после еды не возникает.
- Елена К***Продавець: Rozetka
Покупала в магазине, в целом не плохая паста. Насыщенный вкус , детям понравилась
- Переваги:
- Вкусовые качества хорошие
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Ми раді, що арахісове масло Sante Вам сподобалось!
Нехай смакує!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук!
Раді, що арахісове масло Sante вам сподобалося. Якщо буде бажання поділитися враженнями детальніше — завжди цікаво дізнатися, як саме ви його використовуєте: на тостах, у десертах чи для перекусів. Смачного!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна, звичайна за смаком і консистенцією арахісова паста. Я звичайно їв і краще пасти, але з урахуванням того, що немає гарних альтернатив на розетці окрім 100% натуральних арахісових паст, але мені більше подобається стійка структура, пастоподібна консистенція, не знаю як пояснити.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш детальний відгук!
Цінуємо, що поділились своїми враженнями щодо арахісової пасти Sante з шматочками горіхів. Смак і текстура — справді справа індивідуальна. Нам шкода, що продукт не повністю відповідає вашим очікуванням, але раді, що він став хорошим варіантом за відсутності альтернатив.
Ми передамо ваші побажання постачальнику — можливо, з’являться нові позиції з пастоподібною, стабільною текстурою
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Паста арахісова лише на 90%. У складі навіть цукор є.
- Недоліки:
- не 100% паста, цукор у складі
Представник постачальникаДоброго ранкую Дякуємо за Ваш відгук! Шкода, що склад арахісового масла Sante не повністю відповідає Вашим очікуванням. Дійсно, цей продукт містить додаткові інгредієнти, що можуть не підійти тим, хто шукає 100% натуральну пасту без домішок. Цінуємо Вашу думку та сподіваємося, що зможемо запропонувати альтернативу, яка відповідатиме Вашим уподобанням.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повелся, что сделано в Польше. По факту вкус очень разочаровал
- Переваги:
- их нет
- Недоліки:
- Вкус, как будто орешки Козацька рада просто в блендере перемололи. Еще и все с частицами недоперемоленными
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Нам шкода, що арахісове масло Sante з кусочками горіхів 350 г не виправдало ваших очікувань. Продукт дійсно містить шматочки горіхів для надання текстури, але ми врахуємо ваші зауваження щодо консистенції. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Лев К***
Напис "crunchy" означає, що у складі будуть шматочкі горіхів. Є такий самий варіант, але без шматочків. Розберіться спочатку.
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звідки такі відгуки? Багато паст перепробувала, ця найгірша! Не раджу!
- Переваги:
- Недоліки:
- Просто пластилін
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що наш продукт не виправдав ваших очікувань. Арахісове масло Sante за рецептурою та технологією виробництва максимально наближене до класичного американського арахісового масла, без домішок і надлишку цукру, що може бути трохи незвично з точки зору очікуваного смаку.