Відгуки покупців про Дезінфікувальний засіб Saraya Alsoft V для рук з дозатором 1 л (4820224250052)
Є в наявності
- КотікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую не вперше, подобається дуже зрчуний та економний розпилювач. Поки що цей Saraya та АХД 2000 мої фаворити, всі інші не дотягують. Запах стерильності. Плюс цим Saraya можно дезенфікувати екран та чохол мобільного, а ахд нажаль небезпечно для покриття.
Дякуємо за відгук та довіру!
Раді, що Saraya Alsoft V став одним із Ваших фаворитів. Приємно чути, що Ви оцінили зручний розпилювач та універсальність засобу. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- таїсія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримала замовлення.
Дозатор поломаний
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний антисептик за доступною ціною. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, ціна
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Nice
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нажаль під час пересилки Новою поштою він протік. Замовляли два різних в одному замовленні, залишаємо посилку бо дуже треба антисептик і немає часу на заміну, або пошук інших.
- Переваги:
- Не довелося перевірити.
- Недоліки:
- Не довелося перевірити.
- НародВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Банка класс.
Потім можна інший спирт налити. - Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний товар
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее средство, удобно пользоваться. Рекомендую.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
God.
- Переваги:
- God
- Недоліки:
- No
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайний антисептик, зручний розпилювач. Кришка не герметична, якась частина вилилась під час перевезення.
- Переваги:
- Зручний розпилювач
- Недоліки:
- Не герметична кришка.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Має неприємний різкий запах. Не рекомендую
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала для дезинфекції поверхонь меблів і техніки. Залишає досить сильний білий наліт і розводи
- Петро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний
- Гайворонская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее средство,покупала не раз,рекомендую!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру цей засіб постійно. Остання пляшка з дозатором має зовсім інший запах, більше подібний до ацетону, ніж до спирту. (В засобу для поверхонь цього ж виробника запах не помінявся, просто спиртом.) Я не дуже прискіплива до ароматів дезінфікуючих засобів, але ефективність дуже важлива, а зміна запаху насторожує.
- Переваги:
- Об'єм, супер-зручний розпилювач.
- Недоліки:
- В цілому не виявлено, але насторожує зміна запаху засобу з останньої покупки
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу доповнити до відгуку, через тижнів два користування, запах став жахливим, щось схоже на засіб для зняття лаку.
А про користування задихаєшся. Що там налили, і з чого воно зроблене, незрозуміло, але точно є шкідливим для здоров'я, бо стає від нього погано.
Нікому не рекомендую!!!!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Це не антисептик, це отрава.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обідно, але прийшов вже відкритий, і неповний, незрозуміло, чи користувались ним чи недолили.
- Недоліки:
- Приїхало неповним
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное средство, заказываю второй раз, обрабатываю всё после кота, , рекомендую
- Переваги:
- Руки не сушит
- Недоліки:
- Случайно заказала второй раз без дозатора теперь буду смотреть более внимательно
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий дезінфікуючий засіб, мені сподобався. Запах нормальний, швидко зникає. Доставили вчасно, все гуд.
- Переваги:
- Адекватний запах
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах спирту є тільки при бризканні. Коли засіб попадає на руки, запах миттєво вивітрюється. Сподобався. Рекомендую.
- Переваги:
- Не воняє.
- Недоліки:
- Немає.
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий дезинфектор. Купляю другу
- Алєся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дезінфікує.
- Переваги:
- Виконує свою функцію.
- Недоліки:
- Потрібно купити знову....закінчився.
- ОлолошаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю як розписати переваги антисептика, але сподобався більше за інші і саме цей виробник у мене викликає довіру.
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошу звернути увагу на пакування. Рідина розлілася, пошкодила інші покупки.
- Наида С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество за адекватную цену.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені подобається засіб. Запах не різкий, руки підсушує помірно. Розпилювач взагалі супер, дуже зручно.
- Переваги:
- Зручність, об'єм, ціна
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потрібно краще упаковувати товар, враховуючи форму банки та дозатору.
- Переваги:
- Хороший антисептичний засіб
- Недоліки:
- Погано запакували товар. Через те, що щільно упакували банку, прижалась кнопка дозатору, тому частина засобу вилилась із банки.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розпилювання майже як туман.
- Переваги:
- Приємний сніжний запах.
- Недоліки:
- Не визначені.
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коли відкрила упаковку, побачила зломаний кінчик дозатора у дезінфекторі, і як тепер мені користуватися, дуже неприємно
- Недоліки:
- Не було обгорнуто плівкой дезінфектор, просто поставили в коробку, не зафіксували
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Без різкого запаху, лагідний для рук
- Переваги:
- Гарна насадка
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Покупаю не первый раз. Брала по акции. Хватает надолго, хорошо дезенфицирует
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Антисептик прибыл без "носика" , как указано на фото
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий дозатор який плавно розпилює продукт на руки. Антисептик нормально пахне. Неприємні відчуття на шкірі—відсутні. Повністю задоволена покупкою і обслуговуванням магазину "Розетка"
- Переваги:
- Вище описані
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дозатор очень порадовал! Он не чвыркает на все струёй, а как пульверизатор (духи и т.д.) брыскает, очень удобно!
По запаху.. ну чисто штырит спиртом.. нормально, что ещё надо. Главное, что нет запаха лаванды (или не знаю что, но запах мега отвратный.. на работе с таким запахом)- Переваги:
- Дозатор, запах
- Владислав С***
Кхм.. заказал ещё два таких. Очень понравился.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- У всей моей семьи, которым я купил данное средство, а это 10 человек и ни у кого небыло никакого раздражения кожи. Запах спирта присутствует….но это ни в коем случае не минус.
Пользуемся с начала пандемии и по сей день. - Недоліки:
- Нет….просто хотелось бы подешевле :-)