Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Гідрогелеві патчі для очей Senana Gentle Care Of The Eye Area з Екстрактом водоростей 60 шт (6941349311997/6973098892939)

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Юлія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я вважаю, що це підробка, тому що я купляла таки, але за кордоном. Вони тонше, і результат після відрізняється.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Анна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші патчі. Рівні, не жмакані. Гарно упаковані. Як швидка допомога очєнь даже хорошо

Переваги:
    Рівні
  • Сергей Н***

Не помогли

Недоліки:
    Нет эффекта
  • Александра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь с 50 лет. Сейчас мне 63 года. Выручает к быстрому переаоплащению. Снимает припухлось, растягивается крупные морщины. Держу в холодильнике, после снятия использую крем под глаза. Все патчи хорошие. Цена изумительная. Розеткой довольна, что перешли на отправку через Укр почтой. Экономнее по деньгам. Есть возможность проверить товар на почте. Упаковка отличная. Спасибо за работу, обслуживание. Всем Мира. Слава Украине.

Переваги:
    Хорошая упаковка. Патчи Плотные, большие. Банка полная геля.
    Недоліки:
    Нет.
  • Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені і подругам сподобались.

• Кулишова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

отримала патчі по акції "Чорна п'ятниця", приємно здивована , патчі дуже добрі, не м'яті, ціла упаковка, користуюсь із задоволенням, якість хороша, добре тримаються на обличчі, буду купувати

Переваги:
    акційна ціна
  • Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переваги:
    Качество
  • Леся Б***

• Станислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру жене не первый раз, говорит отличные.

Переваги:
    Цена, качество
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сьогодні отримала патчі, ідеальна упаковка . В середні також ідеально , патчі мають приємний аромат, чисті, цілісність не пошкоджена . Розмір стандартний .
    Трохи трохи тонші , за ті які я купувала за 500-600 гр.

За цю ціну = 60 шт це даром .
    Зауважень стосовно якості упаковки і товара немає .

Можливо комусь попала інша партія , і були негативні відгуки .
    Я свою коробку патчів відкрила прямо в магазині РОЗЕТКА . ВСЕ ЧУДОВО. Патчі краще тримати в холодильнику - так вони краще зберігаються , та у холодному стані чудово тонізують шкіру навколо очей.

Переваги:
    ЦІНА
    Недоліки:
    тонесенькі, але за таку ціну - це складно недоліком . НОРМАЛЬНІ ПАТЧІ )))
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наружная упаковка хорошая, но вот внутренняя пластиковая крышка продавлена посредине. И очень сильно. Патчи какие то грязноватые. Пользоваться опасаюсь.

Переваги:
    Заказ оформлен быстро. Товар упакован хорошо.
    Недоліки:
    Нарушена внутренняя пластиковая мембрана.
  • Ол
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найгірший товар на Розетці серед усіх покупок

Переваги:
    Немає ніяких
    Недоліки:
    Усі патчі безформені, жоден не повторює форму попереднього, зламані у кутках майже всі, косметично-лікувального ефекту 0.0001, немає тут ні колагену, ні екстракту водоростей, звичайна підробка
    • Ирина

К сожалению, я тоже так думаю. Однажды брала такие патчи в другом магазине, так эти сомнительны очень.

• Китова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зі своєю функцією справляються нормально. Брала зі знижкою.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не дуже зручна форма, трохи сповзають під час використання.
  • Кристина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Патчі дуже круті! Купувала для матусі , їй вони дуже сподобались. Сказала, що ці патчі під очі дуже класні, набряклість вбирає на всі 100%!)

• Тетяна Ф***
    Продавець: Rozetka

Купую не перший раз.Вони чудові за таку ціну.Немає припухлості,звужують пори.

Переваги:
    Екстрапоміч.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлия Р***
    Продавець: Rozetka

Купувала не тут, але хочу сказати, що вони шикарні. Для такої ціни вони дійсно дієві! А там, де купувала, були навіть ще дешевші по акції.
    Мені 29 років, шкіра схильна до сухості.
    Глибина зморшок зменшуєтся після використання, шкіра м'якша та зволожена. Зазвичай я після патчів одразу наношу крем для шкіри навколо очей, а після цих патчів можу іноді і не використовувати, шкіра не стягується. Використовую зранку хвилин на 20.

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість, ефективність.