Відгуки покупців про Шампунь для собак Sentry Sundried Linen проти бліх і кліщів 532 мл (73091019152)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не працює, але через 2-3 дні собака знов чешеться, наче блохи притихають, але не виводяться. Повторювали процедуру через неділю згідно іинструкції. Теж саме.

Недоліки:
    Не працює

Доброго дня! Якщо існує висока ймовірність зараження блохами - тоді необхідно підходити до боротьби комплексно. Блохи мешкають не на тварині, а в навколишньому середовищі. Окрім обробки тварини, в такому випадку, необхідно обробити квартиру, або вольєр чи газон, якщо собака мешкає на вулиці. Для цього можна скористатися спреєм Sentry Home для дому, або Sentry Yard для подвір'я. Можливо, шампунь як засіб захисту не підходить саме вашій собаці, що може бути пов'язано з типом шерсті. Тому рекомендуємо також, звернути увагу на краплі Sentry, вони володіють відлякуючим ефектом і вбивають бліх, кліщів, комарів, а також личинки і яйця бліх. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Ігор Г***

СУПЕР!!!

Переваги:
    Прекрасный шампунь!!!

Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции !

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шампунь отличный , используем вместе с ошейником от паразитов и не замечаем таковых . Шерсть после мытья блестящая , шелковистая .

Переваги:
    Довольно приятный запах .
    Недоліки:
    Не выявлены.

Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции

• Ксения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Классный шампунь! Берём для коккер Спаньеля, хватает надолго, за два года - две бутылки. Приятный аромат, реально ни одного клеща. Хорошо пенится, шесть мягкая, блестит. Очень нам нравится- рекомендуем!

Переваги:
    Хватает надолго, приятный аромат, эффективный!

Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Посоветовали знакомые. Клещи не цепляются после мытья им. Есть приятный ненавязчивый запах. Пёс хорошо пахнет. Шерсть мягкая.

Переваги:
    Качественный.
    Недоліки:
    Нет.

Благодарим, за Ваш выбор и за высокую оценку качества нашей продукции !

• Юлия
    Продавець: Rozetka

Привезите этот шампунь! И для котов тоже.

• Валерия З***
    Продавець: Rozetka

Классный шампунь

Переваги:
    Запаз