Відгуки покупців про Ремінь чоловічий шкіряний Sergio Torri 1-103 145 см Чорний (ST2000000032146)
Знято з виробництва
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Гарний ремінь
Представник постачальникаДякуэмо за ваш відгук !
- Семчишин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 110. Колір: Чорний
Вартий уваги.
- Переваги:
- Міцний,шкіряний,гарний на вигляд.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДякуємо за відгук !
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
В целом хороший ремень, близко соответствует виду и качеству морской (ментовской) портупеи, но не портупея - без внутреннего подбоя и пряжка, желает быть получше. Если не требуется ношение кобуры или ножен, очень неплохой вариант для джинсов или просто нужен широкий ремень.
- Переваги:
- Неплохой аналог портупеи.
- Недоліки:
- Нет.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаДякуємо за відгук !
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Коричневий
В целом хороший ремень, близко соответствует виду и качеству портупеи, но не портупея - без внутреннего подбоя и пряжка, желает быть получше. Если не требуется ношение кобуры или ножен, очень неплохой вариант для джинсов или просто нужен широкий ремень.
- Переваги:
- Хороший стилизованный ремень (не портупея).
- Недоліки:
- Нет.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- лілія н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 120. Колір: Чорний
хороший ремінець. ширина та довжина відповідають опису, товщина тонша ніж очікувала, але загалом нормальний. дякую
Представник постачальникаДякуємо за відгук !
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Купив уже три
- Переваги:
- Тримає роки з патронами
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відук !
- Юлиан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Коричневий
Якісний гарний чоловічий ремінь. Стильна пряга.
- Переваги:
- Ціна. Колір. Не треба вкорочувати.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за відгук !
- Миколова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Я обурена! По-перше, пряжка блискуча (хром), а не матова (алюміній), по-друге, ремінь з декоративною хвилястою прострочкою (на фото не видно!), а по-третє, він з пошкодженням! І на видному місці! І тепер найобразливіше: я на цей ремінь витратила персональний промокод на 100 грн, але ремінь я поверну! Це надзвичайно прикро! Я хотіла одержати широкий шкіряний брутальний ремінь, довжина і ширина мене задовільняли, але такої "підстави" з пряжкою/прострочкою/ушкодженням я ніяк не очікувала! Прошу повернути мені промокод! #мійлук нате вам.
- Переваги:
- Шкіра
- Недоліки:
- Все інше
- Магазінов С***
Це ж портупея ! Звичайна портупея .
Представник постачальникаДоброго дня ! дякую за відгук! ремінь не жіночий, а чоловічий офіцерський для (військових) і призначений для підтримки штанів у військових, виготовляється з другосортної шкіри, шкіра-це натуральний продукт і має природні шрами. Пряжка світла ,офіцерська відстрочка призначена для міцності ременя ..якщо ви хотіли брутальний-то це точно не цей ремінь ...на сайті багато інших жіночих ременів зі шкіри сорту "люкс" на ній немає природних шрамів тварини ,які напевно вам за якістю і брутальності підійдуть більше. Але і ціна такого ременя при ширині 5 см не коштуватиме 435 грн.
- Степан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Добротний шкіряний ремінь, рекомендую...
- Переваги:
- Шкіра, широкий, якісний...
- Недоліки:
- Нема...
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
Здравствуйте, длину ремня заказать больше можно? Например 120см
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
Якісний ремінь. Все в ньому класно, але довжина як для чоловіка замала. На дружину підійшов.
- Переваги:
- Недоліки:
- Закороткий
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Подскажите длину этого ремня.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
Подскажите длину этого ремня.
- snep
Здравствуйте длина 115 см-130см
- VladВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Размеры 49 мм / 1380 мм ! Мне такой приехал !
- VladВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Анатолий , пряжка на заклёпках , довольно массивных ! Только пробивать дырки ! Кожа мягкая , не плохого качества ! Но есть один недостаток , внутренняя сторона пряжки имеет довольно острый край , поэтому лицевая часть ремня может царапаться при застёгивании , не поленитесь и пройдитесь напильником !
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
какой размер ремня?
- Анатолий
Здравствуйте!Длина ремня от 115см-130 см .можно легко укоротить со стороны Пряжки
- Ольга П***Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Коричневий
неякісний, погано прострочений, нитка розпустилася як тільки дістали з пакування.
- Переваги:
- Недоліки:
- якість
Представник постачальникаДоброго дня! ремінь цей призначений для військових- шкіряний та прострочений супер міцною ниткою, порватися та распуститися він не може, скиньте фото ременя з "неякісной відстрочкою"
- Тетяна Є***Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Коричневий
Жахлива якість, наче з дермантину, таке відчуття, що його вже хтось носив. Відмова.
- ОлегПродавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
Яка точна довжина? В описі 92-102,а люди пишуть 115-130см?
Експерт RozetkaДобрий день, Олеже! Довжина -148 см.
- Бригинец А***Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Как связаться с производителем ремня? Хочу такой ремень но длина нужна 140 см.
- Переваги:
- Кожаный
- Недоліки:
- Длина 105
- Пугачев С***
Можно уточнить в колл-центр Розетки.
- Бригинец А***Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Ремень понравился , поставив предыдущих отзывах размеры решил заказать, хорошо что перемеряю прежде чем платить за доставку длина 105 см. Отсылаю обратно. P.S. а почему производителю не указать в описании длину?
- Переваги:
- Кожаный
- Недоліки:
- Длина 105 см!
- Олександр Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
В мене обхват талії 108см, підійде?
- Олександр Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
В мене обхват талії 108см, підійде?
- Марчук В***
Ні, тут на 91-102см.
- ВладиславПродавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Сегодня ходил получать на руки в одном из пунктов выдачи.
Точно не знаю какая длинна у этого ремня была, но на глаз там больше 150 (!) см было. При моей талии 95 см это перебор был. Пришлось вернуть.
С виду не плохой. Где-то читал тут, что ремень под пряжкой будет царапаться, но там все гладко (металл плавно завернут внутрь - цепляться коже негде).- Недоліки:
- Большая длинна. Плохо обрезана шлевка.
- ЕвгенийПродавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
А какая длинна ремня?
- АндрейПродавець: Rozetka. Розмір: 145. Колір: Коричневий
какое расстояние от центра пряжки до самых ближних пар отверстий и до самых дальних?
- Евгений С***Продавець: Rozetka. Розмір: 125. Колір: Чорний
Солдатская портупея. Один в один. Как качество кожи?
- Максим Т***
отличное качество. толстая кожа