- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не розумію чому, але після використання в кімнаті реально неможливо дихати, починає пекти в горлі та кашель
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар був бракований кришка , погано закривається. Прийшов розлитий
- Переваги:
- Прийшло швидко
- Недоліки:
- Товар був бракований
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар прийшов пошкоджений. Коробка з плямами, разом з інструкцією, тому що флакон протік. Сам флакон не закривається, тому що вигнутий, хоч й запакували добросовісно. Я не розумію, як таке можливо і як флакон у середині коробки пошкодився. Хіба що, працівники уже пошкоджений товар запакували й відправили. Шкодую що не перевірила товар при отриманні.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший засіб!
Усуває висипи як на обличчі, так і на тілі. У мене тип шкіри нормальна, схильна до сухої.- Переваги:
- Добре усуває висипання
- Недоліки:
- Дуже різкий запах
- Vitaliy G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру лосьон второй раз. Первый раз на другом ресурсе. По причине его долгого отсутствия на прежнем сайте, решил взять на розетке. Коробка купленного тут лосьона отличается от той, которую я брал в другом магазине. Помимо этого, коробка и инструкция внутри неё в синих пятнах. Ощущение что средство использовали да и вообще что это подделка.
- Недоліки:
- Нетоварный вид, коробка и инструкция в синих пятнах. Ощущение что данное средство - подделка.
- Лидия Н***
Производители иногда меняют дизайн, это нормально.
А вот на каком этапе возникли пятна - сказать сложно.
Главное флакон, он был в целостности? И использовали ли уже это средство? - Ирина Ш***
Спасибо за отзыв, тоже обратила внимание, что абсолютно другая упаковка. А средство, если оригинал- действительно отличное!
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное средство для проблемной кожи. Рекомендую
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я имела проблемы с лицом и перепробовала множество косметологов и косметики, и только это средство и его вся линия вместе с пилингами мне помогли. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Быстрое решение проблемы
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо,это единственное средство которое помогло моей жене.
- Переваги:
- нет равных
- ЕленаПродавець: Rozetka
вообще сесдерма лучшая в своем роде. активные компоненты в 10 раз привышают конкурентов. Пользуюсь всеми препаратами. Резултат "на лицо"
- Переваги:
- лучший