Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Лосьйон для обличчя і тіла Sesderma Azelac для схильної до акне, еритеми та шкіри з почервонінням 100 мл (8470002259539)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Ілля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не розумію чому, але після використання в кімнаті реально неможливо дихати, починає пекти в горлі та кашель

• Ірина П***

Товар був бракований кришка , погано закривається. Прийшов розлитий

Переваги:
    Прийшло швидко
    Недоліки:
    Товар був бракований

• Вікторія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар прийшов пошкоджений. Коробка з плямами, разом з інструкцією, тому що флакон протік. Сам флакон не закривається, тому що вигнутий, хоч й запакували добросовісно. Я не розумію, як таке можливо і як флакон у середині коробки пошкодився. Хіба що, працівники уже пошкоджений товар запакували й відправили. Шкодую що не перевірила товар при отриманні.

• Тетяна Т***

Дуже хороший засіб!
    Усуває висипи як на обличчі, так і на тілі. У мене тип шкіри нормальна, схильна до сухої.

Переваги:
    Добре усуває висипання
    Недоліки:
    Дуже різкий запах
  • Vitaliy G***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру лосьон второй раз. Первый раз на другом ресурсе. По причине его долгого отсутствия на прежнем сайте, решил взять на розетке. Коробка купленного тут лосьона отличается от той, которую я брал в другом магазине. Помимо этого, коробка и инструкция внутри неё в синих пятнах. Ощущение что средство использовали да и вообще что это подделка.

Недоліки:
    Нетоварный вид, коробка и инструкция в синих пятнах. Ощущение что данное средство - подделка.
    • Лидия Н***

Производители иногда меняют дизайн, это нормально.
      А вот на каком этапе возникли пятна - сказать сложно.
      Главное флакон, он был в целостности? И использовали ли уже это средство?

• Ирина Ш***

Спасибо за отзыв, тоже обратила внимание, что абсолютно другая упаковка. А средство, если оригинал- действительно отличное!

• Алла Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное средство для проблемной кожи. Рекомендую

• Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я имела проблемы с лицом и перепробовала множество косметологов и косметики, и только это средство и его вся линия вместе с пилингами мне помогли. РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Быстрое решение проблемы
  • Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо,это единственное средство которое помогло моей жене.

Переваги:
    нет равных
  • Елена
    Продавець: Rozetka

вообще сесдерма лучшая в своем роде. активные компоненты в 10 раз привышают конкурентов. Пользуюсь всеми препаратами. Резултат "на лицо"

Переваги:
    лучший