Топи продажів

Відгуки покупців про Антибактеріальний крем для ніг Shelly з іонами срібла, екстрактом зеленого чаю і ментолом 500 мл (4823109402409)

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл

Отличный крем , давно такой искал !

Переваги:
    Одни плюсы !
  • Андрій Г***

Все добре

• Світлана М***

Дуже сподобався

• Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Улюблений крем в будь який сезон

Переваги:
    Якість
  • Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Сподобався. Зволожує, пом'якшує шкіру ніг.

Переваги:
    Приємний запах, добре впитується
    Недоліки:
    ____
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 45 мл

Помітно ноги перестали пітніти і при цьому зволожена і мʼяка шкіра залишається.
    Сподобався.

Переваги:
    Якісний,заявленіякості працюють.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Залишилась задоволена кремом. Має приємну текстуру.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Приємний аромат, легко наноситься і добре всмоктується. Справляється зі своїм призначенням. Купила вдруге

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Крем придбала, орієнтуючись на відгуки. Покупкою задоволена. Зі своїми функціями справляється. Має легку структуру та приємний аромат. Гарний обʼєм й приємна ціна. А ще підходить як масажний засіб, гарно вибирається. Буду купувати ще.

Переваги:
    Якісний засіб українського виробництва
  • Людмила З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл

Залишилась задоволеною кремом. На роботі весь день на ногах - то він рятує.
    Доставка швидка

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Вже декілька років користуюсь, дуже подобається, гарно зволожує та приємний аромат. Плюс вітчизняного виробництва

Недоліки:
    Не виявили
  • Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Гарний крем. Та й загалом гарний виробник.

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Чудовий крем для ніг. Можу порекомендувати цю фірму для використання, як в домашніх умовах так і в професійних.

Переваги:
    Якість , ціна, різна ємність
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 45 мл

СПАСИБО, Беру уже 3-й раз. Очень ХОРОШИЙ КРЕМ.

Переваги:
    КРЕМ ДЕЛАЕТ СВОЕ ДЕЛО. РАБОТАЕТ по НАЗНАЧЕНИЮ.
    Недоліки:
    НЕТУ
  • Крістіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Приємно пахне. Шкіра після нього дуже м'якенька

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

СПАСИБО! НЕПРИЯТНОСТЬ при ПОЛУЧЕНИИ крема сгладилось ОТЛИЧНЫМ качеством. Будем ЗАКАЗЫВАТЬ.

Переваги:
    РЕКОМЕНДУЮ! Крем ПОНРАВИЛСЯ! Быстро впитывается, запах ПРИЯТНЫЙ. ДЕЙСТВИЕ крема достаточно продолжительное.
    Недоліки:
    НЕТУ
  • Ніна Б***

Рекомендую. Супер.
    Ніжкам сподобався.

Переваги:
    Супер.
    Недоліки:
    Немає.
  • Кирило А***

Дуже добре зволожує. Класний крем

Переваги:
    Якість
  • Олена Д***

Крем супер. Рекомендую

Переваги:
    Увлажнение
  • Ріта П***

Сподобався. Дуже.

Переваги:
    Вау!
    Недоліки:
    Ще не знаю. Просто упаковка інша,аніж на фото.
  • Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Хорошо увлажняет и смягчает кожу ног. Приятный запах и охлаждение

Переваги:
    Приятный запах
  • Флоренция О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Довго шукала саме такий крем для ніг. Дуже дякую тим хто пише відгуки! Адже, завдяки їм можна мати більш повну картину про товар. Нажаль ,виробник та продавець не завжди подають повну інформацію. Прочитала відгуки про цей крем і там тільки плюси. Наважилася придбати його і не пошкодувала.
    Крем дійсно відповідає тому, що про нього написано. Я дуже ним задоволена

Переваги:
    Мені також сподобалось, що є великі об'єми.
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не має
  • Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Добре втягується, шкіра - не пересушена

Переваги:
    Хороший крем, цілком ефективний
    Недоліки:
    Мале упакування
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 45 мл

Очень хороший крем, впитывается быстро, чувства сухости и стянутости на ногах нет после него. Увлажняет отлично, и запах классный

Переваги:
    Всё вышеперечисленное
    Недоліки:
    Небольшой объем
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Крем має приємний аромат, ноги якщо і пітніють, то неприємний запах відсутній. Якщо зранку нанести крем, то вистачає на цілий день. Має зручний дозатор, є різні об'єми тари, але вибрав на 250 мл.

• Оксана Р***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл

Сам крем на відмінно, повністю виконує свої функції. Проте пакування на 45мл це жах - можливо видавити тільки коли повний туб.

Переваги:
    Повністю відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Туб на 45 мл не функціонал