- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В это время турникет должен быть у каждого...
*** русня - Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
якість виробу дуже висока: неодноразово тактичні медики рекомендували ці турнікети, вони справді працюють. Це важливо, бо жодні інші українські або китайські не працюють по факту.
Але треба навчитись користуватись. Це обов'язково. У мене проблем на тренуваннях не виникало, все дуже просто, головне крутити як треба (а синці потім пройдуть :) )- Переваги:
- справжній турнікет, який працює як треба
- Недоліки:
- треба вміти користуватись (як і будь-яким іншим турнікетом)
Доброго дня, дякуємо за оцінку і зворотній зв'язок!
- ДашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала собі. І ще один на подарунок подрузі. Думаю ще другий собі в загальну аптечку купити. Безпека цивільних не менш важлива в наш час. Сподіваюсь ніколи не знадобиться! Але мати при собі - обовʼязково! І знати як ним користуватись, безумовно. Відвідуйте курси такмеду!
- Переваги:
- Чула від військових, що функцію свою виконує добре. Ціна така, що кожен може собі дозволити. Особливо, коли усвідомлюєш, що за таку ціну можна комусь врятувати життя…питання купляти чи ні - відпадають
Дякуємо за ваш відгук, Даша! Важливо мати при собі засоби для надзвичайних ситуацій, особливо такі, як цей жгут-турникет. Раді чути, що він вам і вашій подрузі сподобався. Нехай він ніколи не знадобиться, але знання про його використання - це дійсно важливо.
Бажаємо вам завжди лише мирних подорожей та безпеки!
- Куприй Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила в п'ятницю, в неділю вже доставили. Якість хороша, перевіряла на собі - витримав. Трішки габаритний (по товщині більший ніж CAT), підсумок треба брати більший. Надіюсь людям для яких робила замовлення він не пригодиться!
- Переваги:
- Швидко доставили.
- Недоліки:
- Габаритний, важко закріпляти.
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
- Надія Д***
Ви в курсі, що вони одноразові? Той, що випробували - вже все...
- Билевич В***
Сподіваюсь ви в курсі, що повторне використання заборонене..
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пишуть, що потрібно тренуватися.
Це з будь-яким турнікетом необхідно.
Тому один заводимо для тренувань, а інші збираємо до робочого положення і тримаємо при собі, бажано в оригінальній запаковці або в спеціальних підсумках
Доставка швидка, оригінал, за роки якість не впала.- Переваги:
- Надійний, перевірений
- Недоліки:
- Не знайшла
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий турнікет. Вже два використав,зі своєю функцією впоралися добре, кровотечі зупинили. Від cat відрізняється фіксацією ,тому треба потренуватися його накладати(як і любий інший).
- Переваги:
- Надійність. В 2 рази дешевше за cat. Сертифікований. Український.
- Недоліки:
- Ніт.
Доброго дня, Руслане!
Дякуємо за детальний та позитивний відгук! Ми раді, що джгут-турнікет SICH успішно впорався зі своєю функцією та виправдав ваші очікування. Ви абсолютно праві щодо необхідності тренування з використанням турнікета – це важливий аспект підготовки до екстрених ситуацій. Відмінно, що ви оцінили його надійність, сертифікацію та співвідношення ціни та якості.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потреби, ми завжди готові допомогти. Дякуємо, що обрали український продукт, і будьте в безпеці!
- ДенисПродавець: Rozetka
Чудовий турнікет.
Певно, найкращий та найдоступніший з тих, що виробляється в Україні.- Представник постачальника
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна річ дай Бог може не знадобитися.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки не знаю ,маю надію ,що не знадобиться
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все топ, відправила захисникам, їм вони допомогли)
- Переваги:
- Виробництво Україна
- Недоліки:
- Жодних
Діано, дякуємо вам за теплий відгук і за вашу підтримку захисників!
Дуже приємно знати, що турнікет SICH став у пригоді — це надзвичайно важливо.
Також вдячні за те, що відзначили українське виробництво. Нехай усі будуть живі та здорові!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пробував накласти однією рукою - цілком реально, зручно. Лише тренувався, тому не затягував, як тримає - сказати не можу. І дуже сподіваюся, що й не могтиму у майбутньому.
- Переваги:
- Зручний у використанні, можна накласти однією рукою
Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені. Сподіваємось, що цей засіб залишиться для вас лише у тренувальному режимі і ніколи не знадобиться в реальній ситуації. Якщо у вас будуть додаткові запитання або потрібна допомога, завжди будемо раді допомогти!
- Олексій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добра/якісна річ, за помірну ціну.
- Переваги:
- Наше виробництво. Надійність, перевірена в полі і на тренуваннях
- Недоліки:
- Немає )
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили вчасно.Якість відповідає світовим стандартам
- Переваги:
- Виконує всі свої функції і не ламається
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сделан качественно-оригинал. Взял про запас "пусть будет и не понадобится чем не будет в нужный момент"
Вітаємо, Артеме! Дякуємо за ваш відгук і те, що обрали наш джгут-турнікет SICH. Абсолютно згодні з вами – краще мати його під рукою і ніколи не використовувати, ніж опинитися без необхідного спорядження у важливий момент. Сподіваємося, що вам не доведеться ним користуватися.
Бажаємо вам безпеки та всього найкращого!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один з найкращих турнікетів доступна ціна. Мені подобається більше ніж catоподібні
- Переваги:
- Ціна. Функціонал
- Недоліки:
- Потребує додаткових тренувань
- Vi T***
ти таке не пиши ніколи що краще CATовського!!!!! наша тільки для тренувань!
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав, дякую, дай Боже щоб не скористатися!
Дякуємо, Ігорю, за ваш відгук! Повністю з вами згодні нехай джгут-турнікет ніколи не знадобиться, але добре, що він є під рукою!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
нажаль знадобився свою роботу виконав на відмінно
Доброго дня, Андріє! Дякуємо Вам!
Ми розуміємо, що використання жгута-турнікета SICH було пов’язане з непростими обставинами, але раді, що він надійно виконав свою функцію. Сподіваємося, що все обійшлося, і бажаємо Вам міцного здоров’я.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, прийшло швидко(піздно 20го замовив, по обіді 22отримав), та з зовнішнього огляду все нормально здається, пакування м'яке, але все ціле не надірване.
Таки окремо дякую, за оперативність !!! - Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість гарна. Дякувати Богу ще не знадобився
Анно, дякуємо за відгук!
Раді, що ви відзначили якість джгута SICH - надійність таких засобів особливо важлива.
Нехай і надалі залишається лише «на всяк випадок» і ніколи не знадобиться на практиці.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую вам, тепер ця річ рятує життя нашого військового
Анатолію, дякуємо за Ваші слова! Нам дуже важливо знати, що продукція допомагає нашим захисникам у критичних ситуаціях. Джгут-турнікет SICH створений для максимальної надійності, і ми щиро сподіваємось, що він стане справжньою підтримкою в складні моменти. Бажаємо військовому міцного здоров’я і якнайшвидшого повернення додому. Бережіть себе і дякуємо за довіру!
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Інструмент що рятую життя.
- Переваги:
- Найнижчу ціна для турнікету що працює. Доступність.
- Недоліки:
- Є деякі нюанси при накладанні, які варто відпрацювати при навчанні.
Павле, дякуємо за ваш відгук! Ви абсолютно праві: турнікет — незамінний інструмент для надання допомоги у критичних ситуаціях. Приємно чути, що він задовольняє ваші очікування. Також дякуємо за слушне зауваження щодо тренувань – відпрацювання навичок дійсно допомагає швидше і впевненіше використовувати турнікет у разі потреби. Нехай він завжди буде надійним помічником!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально. Головне - вміти ним користуватись і вчасно:)
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили джгут-турнікет SICH. Дійсно, важливо не тільки мати такий надійний інструмент під рукою, але й вміти ним користуватися правильно і вчасно. Правильне застосування може врятувати життя в екстреній ситуації. Якщо у вас є запитання щодо використання або ви хочете отримати додаткові поради, завжди готові допомогти. Бережіть себе!
- Дзюба С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кращій вітчизняний джгут-турнікет
- Переваги:
- Просто кращій вітчизняний джгут-турнікет
- Лариса Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ввічлива та оперативна робота постачальника
- Переваги:
- хлопці із ЗСУ сказали, що все гуд: працюють, надійні
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісно зроблений. Додається зрозуміла інструкція. Для отримання навичків роботи з цим турнікетом достатньо кілька хвилин. Фурнітура металева.
- Переваги:
- Дві схеми роботи з турнікетом, двома чи однією рукою
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взагалі дуже здивований тим, що він видався мені більш зрозумілим, компактним, простішим але не менш якісним за катерпілар. Купив одразу і цей і кат (не маю жодного досвіду). Так січ як рідна, зразу якось зрозуміло шо до чого і як, інструкція є але вона не потрібна фактично. Кат у порівнянні я інтуітивно не швидко розібрався. Тим більше ціна класна у порівнянні
- Переваги:
- Зрозумілий у використанні, дешевий
Дякуємо за такий розгорнутий і чесний відгук, Олексію!
Дуже цінно, що ви поділилися враженнями саме з позиції людини без попереднього досвіду.
Раді, що компактність, простота та доступна ціна стали для вас перевагами без компромісів у якості. Нехай він ніколи не знадобиться в реальній ситуації, але буде надійним елементом аптечки.
Бережіть себе!
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потрохи вчусь користуватись.сподіваюсь,не знадобиться.довіряю думці наших хлопців у війську про якість турнікету Січ.
Дякуємо за ваш відгук, Оксано! Раді, що ви обрали турнікет SICH і довіряєте досвіду наших військових. Сподіваємося, що він ніколи не знадобиться у реальному житті, а знання користування допоможуть вам почуватися впевненіше у надзвичайних ситуаціях.
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все норм
Дякуємо за відгук, Марино!
Раді, що все сподобалося. Нехай засіб не знадобиться, але у разі потреби буде надійною підтримкою. Гарного вам дня та міцного здоров’я!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надійний. Свою роботу виконав.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук! Приємно дізнатися, що джгут-турникет SICH виявився надійним і ефективно виконав свою роботу. Ваша довіра до продукту важлива, особливо в таких серйозних питаннях. Якщо у вас є ще питання або ви хочете поділитися своїми думками, завжди звертайтеся. Дякуємо, що обрали нас!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую. Маю надію, що не знадобиться.
Доброго дня, Євгене! Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали джгут-турнікет SICH! Ми раді, що ви задоволені вашим придбанням. Сподіваємось, що він залишиться незатребуваним, але у разі потреби буде ефективним у критичних ситуаціях. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потрібна буде додаткова інформація про використання турнікета, не вагайтесь звертатися до нас. Бажаємо вам безпеки та здоров’я!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не використовував
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потрібно до нього звикнути. Якість відмінна.
- Переваги:
- Втягує за 2-3 оберти. Ок.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
- Анатолий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний турнікет за адекватні гроші.
- Переваги:
- Ціна /якість
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість супер!
- Переваги:
- Міцно закріплюється
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- Даниил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За адекватные деньги, рабочий турникет!