Відгуки покупців про Кондиціонер для білизни Silan Supreme Blossom 1012 мл (9000101579758)
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
все чудово, рекомендую, дякую
- Яніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Відмінний аромат і якість!
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Все супер
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Кондиціонер мені дуже подобається. Але замовлення прийшло в розірвано у коробі в поштомат. Кондиціонер розлився. Зате комірка в поштомату пахне))))). Єдина претензія до розетки, якщо надсилаєте такий товар, кладіть його вертикально. Підшукуйте гофроящик. Хоч ви і промаркували гофроящик відповідною наліпкою, співробітники нової пошти не дивилися на неї. На фото диромаха в коробі. Все розмокло. Ну і звичайно, погано закручена кришка. Багато кондиціонера вилилось.
- Переваги:
- Приємний запах, білизна гарно пахне.
- Недоліки:
- Погано закрита кришка. Неправильно підібрана тара для пересилки
- Надія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
- Переваги:
- Об'єм
- Недоліки:
Представник постачальникаНадія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Теж не запах ні концентрований . Не сподобалося
Представник постачальникаМарина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Аромат приємний, але потрібно давати менше норми, дуже сильний аромат, особливо зразу після прання.
- Переваги:
- Приємно пахне, але вже на сухій білизні.
- Недоліки:
- Це чисто моє сприйняття, але надто сильний аромат зразу після прання, аж забиває дух. Можна брати мінімум на одне прання.
Представник постачальникаOлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Використовую для дитячих речей. Для мене саме цей запах ідеально пахне і підходить.
Представник постачальникаНадія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Представник постачальникаОлександра, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Віра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Покупаю его постоянно, вещи очень приятно пахнут.
Представник постачальникаВіра, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Мій улюблений. Аромат довго тримається на одязі
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Нажаль мені прийшли недолиті і обидві пляшки, перше розчарування в цьому магазині, купувала такий кондиціонер в іншому магазині, тому знаю як має бути.
- Переваги:
- Мій улюблений аромат, тримається довго на одязі.
- Недоліки:
- Неповні пляшечки
Представник постачальникаАліно, вітаємо! За стандартами виробництва, пляшки виготовляються більшими й наповнюються не до самої кришечки, щоб при натисканні на них, а також при розкручуванні рідина не витікала. Головна умова - щоб був дотриманий мілілітраж - 1012 мл. У разі невідповідності мілілітражу будемо вдячні за ваш зворотній зв'язок.
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.2 л
Заказывала впервые , осталось очень довольна покупкой , аромат после стирки белья сохраняется очень долго СОВЕТУЮ
- Переваги:
- Цена , приятный аромат качество товара
- Недоліки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.2 л
Аромат свіжий,квітковий.Мій улюблений кондиціонер для білизни, дякую.
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.2 л
Дуже приємний аромат
- Переваги:
- Ціна, якість , аромат.
- Недоліки:
Представник постачальникаРуслан, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.2 л
Супер!!!!!!!
- Настасья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.2 л
Приятный запах
Представник постачальникаНастасья, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.012 л
Мій найулюбленіший кондиціонер
- Переваги:
- Запах чудовий
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!