- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 770 мл
Неприємний запах і не стійкий , всі інші запахи сілан краще
- Переваги:
- Пом'якшення
- Недоліки:
- Неприємний запах і не стійкий
Представник постачальникаКатерина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Гарний
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Користуюся багато років. Стійкий і приємний запах
- Переваги:
- Приємний ніжний запах
- Недоліки:
- Якби було пакування 1 літр, 1,5 літра, 2 літра і т.д., а не 850, 900, 1100, аж бісить ця грамовка. Але це моя особиста забаганка
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛіліанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 770 мл
Кондиціонери цієї марки найкращі! Особливо червоний і зелений.
Представник постачальникаЛіліана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Дякую за швидкість замовлення, я вже не один рік користуюсь цим засобом , дуже задоволена )))
- Переваги:
- Обем, приємно пахне, робить речі м'якими.
- Недоліки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Сорокопуд Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Хороший кондиціонер, пахне гарно, в стірку добавляю не багато, свою функцію виконує
- Переваги:
- Гарно пахне на одежі тримається довго
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Отличный ополаскиватель, заказываю не впервые, советую
- Переваги:
- Цена и качество товара
- Недоліки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Турченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Очень хороший аромат.
Представник постачальникаТeтяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 770 мл
Легкий, приємний запах
Представник постачальникаІван, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анатолий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Недорого
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Хотелось бы дешевле
Представник постачальникаАнатолiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Розетка радує Якістю і кількістю побутової хімії в упаковці - замовили 27.12.2023 пральний порошок, і до нього в подарунок був ополіскувач.
Також окремо замовили Ленор. Отримання повинно готовим до видачі 28.12.2023.
Як виявилось якусь позицію недовезли.
Ну добре, заберемо завтра.
От 29.12.2023 після роботи забрали замовлення, а вже біля автомобіля додивились, що бутилки не повні - таке враження ніби відлито (на розлито не схоже, тому що бутилки чисті).
Самі вирішуйте - щодо замовлення.
Я на розетці давно і дуже багато чого купував із декількох аккаунтів, але таке недбальство зі сторони магазину вперше!!!
Я не рекомендую ці товари до покупки...- Переваги:
- Знаємо, що непоганий ополіскувач, але не в цьому магазині!
- Недоліки:
- Ополіскувач напевно хтось відлив по дорозі до моменту вручення нам замовлення... РОЗЕТКА - щось робіть з цим!!! Я не задоволений.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Все добре, можна брати.
- Переваги:
- Немаєє
- Недоліки:
Представник постачальникаОлег, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Товар отправлен быстро,как всегда, доставкой довольна.
- Переваги:
- Запах хороший
- Недоліки:
- Разбавлен
Представник постачальникаМарiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Задоволений якістю обслуговування
- Переваги:
- Все подобається
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Приємний запах
- Переваги:
- Ненав'язливий запах , довго тримається
- Недоліки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Страхова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Хорошо ополаскивает. Белье свежие после стирки и приятно пахнет.
Представник постачальникаОлександра, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Отличный аромат. Хороший ополаскиватель.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за оцінку!
- РоксоланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Трошки слабкий запах, потрібно багато додавати
- Гунтик А***Відгук від покупця. Продавець: BZ Nature. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Гарно упакували та швидко доставили. З такою організацією хочеться працювати)) Дуже вдячна. Рекомендую
- Переваги:
- Все супер