Відгуки покупців про Набір кондиціонерів для білизни Silan Supreme Elegance 1012 + Blossom 1012 мл (9000101815382)
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Очень крутой ополаскиватель
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Відмінний! Гарна якість, аромат просто вау... я дуже задоволена!) Дякую розетці, за відмінну якість товарів, ща відмінний сервіс!
- Переваги:
- Якість, аромат, ціна
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Один з якісних кондиционерів-аромат,стійкість-
- Переваги:
- Аромат,стійкість
Представник постачальникаІнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Хороший приятный запах , но к сожалению когда распаковали , один из флаконов был полу пустой …
Немного разочарованна , так как было приобретено маме в маленький подарок !)- Недоліки:
- Полу пустое
Представник постачальникаАнна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий запах, але дуже сильно рідкий
мені здається що його водою розбавили
Представник постачальникаАндрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Дар'я А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Вода з легким ароматом
Представник постачальникаДар'я, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Все пришло отлично
- Переваги:
- Аромат понравился
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Чудовой аромат
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Обожнюю ці кондиціонери!!!
Замовляю постійно)
Представник постачальникаОлександра, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лидия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Обрала вперше, звернула увагу перш за все на ціну і плюс дві штуки, і не прогадала, гарний запах має, великий поки що не лишає плямі як деякі кондиціонери, думаю що буде брати ще , так я дуже вигідно брати . Дякую. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, запах , великий
- Недоліки:
- Їх немає
Представник постачальникаЛiдiя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Микола Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Рекомендую! Беремо не в перше, якість хороша за свою ціну
Представник постачальникаМикола, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Вибором задоволені
Представник постачальникаСергій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Гарні аромати
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роксолана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Надійно запаковані, нічого не протекло
Представник постачальникаРоксолана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже класний набір
- Переваги:
- Дуже приємний аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже чудовий набір
Представник постачальникаOлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Представник постачальникаАлла, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Бомба
Представник постачальникаВладислав, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Гарний засіб
Приємний аромат- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Кондиціонери мають гарний запах і довго тримаються.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Швидка доставка,гарні аромати
Представник постачальникаАліна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Будьте обережні, викликає алергію. Ніколи такого ще не було ні на які порошки і засоби. Це вперше, коли після стірки засобом викликало алергію.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Викликає алергію
Представник постачальникаMи цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отличный аромат у обоих кондиционеров.
Только очень жидкая консистенция, к сожалению.
Конечно, я понимаю, что консистенция не влияет на качество.
Но, рука тянется налить больше для эффекта))
Представник постачальникаНаталя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий аромат , гарна ціна
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Все гарно
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Добрий вироб, питань до нього немає...
- Переваги:
- всі
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Діана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Вигідна пропозиція
- Переваги:
- Запах парфюму
Представник постачальникаДіана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Швидко, зручно, і запахи неймовірні))
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий засіб.Ароматна білизна після прання
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Приємні на запах
- Переваги:
- Помірна ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаІван, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Все просто чудово.
- Переваги:
- Насичений аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаМихайло, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отличный кондиционер с приятным ароматом,который долго держится на белье.
Представник постачальникаIрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудово
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудові! Якість(дуже довго після прання пахнуть речі) аромат неперевершаний!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Швидко відправили, все добре
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Приємні аромати
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!