Відгуки покупців про Набір кондиціонерів для білизни Silan Aromatherapy Казковий Лотос 1100 мл + Захоплюючий Франджіпані 1100 мл (9000101815894)
- AI аналіз відгуків251 відгук: позитивний – 88%, нейтральний – 7%, негативний – 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Мне нравится Силан добавляю при стирке пахнет хорошо особенно когда акция пахнет еще круче
- Переваги:
- Все хорошо
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
З практики: дозуванням - можна змінювати насиченість запаху та яскравість різних ноток аромату. Ідеально це використовувати коли різні типи одягу, чи білизни, бо у кожного свої смаки щодо насиченості.
- Переваги:
- Вже втретє купую цей чудовий тандем. Тут підібрані два неймовірних аромати. Великі упаковки - це плюс ще до якісного товару.
- Недоліки:
- не виявила
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Т***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Отличный товар, вещи после него супер) запах хороший, приятный
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Необнаружила
Представник постачальникаОлена, вдячні за коментар. Silan Ароматерапія з дорогоцінною олією. Унікальні подвійні парфумовані капсули Silan активуються при кожному русі, звільняючи свіжий аромат протягом багатьох днів після прання. Крім того, Silan зменшує електризацію речей і полегшує прасування. Використовуйте Silan Ароматерапія при кожному пранні і насолоджуйтеся тривалим ароматом і м'якістю одягу!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Якісний набір кондиціонер.
Відповідає опису. Запах після прання відмінний. Рекомендую- Переваги:
- Аромат приємний
- Недоліки:
Представник постачальникаВадим, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Прекрасний запах, довго тримається
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Логвиненко П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Выгодное акционное предложение, оба аромата нравятся, насыщенность можно регулировать количеством ополаскивателя
- Переваги:
- Выгодная акция, приятные ароматы
- Недоліки:
Представник постачальникаПолiна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Хорошая акция
- Переваги:
- Цена, качество
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Прочитала здесь, что кому то и запаха нет и жидкий … купите себе нормальную стиральную машину и будет вам счастье. Все пахнет, жидкий, ну он и не должен быть как мыло. Все ок, рекомендасьен
- Переваги:
- Цена, запах, качество
- Недоліки:
- Не найдены
Представник постачальникаВікторія, дякуємо, що обираєте Silan! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Самые удачные ароматы, как по мне. И благодаря тому, что наборы запаковываются в пленку ещё на этапе производства, ёмкости полные, что редко встретишь на полках магазинов...
- Переваги:
- Полные бутылки, хорошие ароматы
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Карелина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.45 л
Запахи супер. Долго держится на одежде)
Представник постачальникаВероніка, дякуємо за коментар. Silan Ароматерапія з дорогоцінною олією. Унікальні подвійні парфумовані капсули Silan активуються при кожному русі, звільняючи свіжий аромат протягом багатьох днів після прання. Крім того, Silan зменшує електризацію речей і полегшує прасування. Використовуйте Silan Ароматерапія при кожному пранні і насолоджуйтеся тривалим ароматом і м'якістю одягу!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Для меня это находка! Я всегда пользовалась Ленором и была уверена что самые стойкие ароматы там, но заказала впервые эти кондиционеры и я в восторге, главное добавлять по чучуть совсем иначе прям сииильный запах будет, а если по немножко то классно держится аромат
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник брендуІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Романна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже приємний запах
Представник брендуРоманна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Набір чудовий
- Недоліки:
Представник брендуНіна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- светлана д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Гарна пропозиція та вигідна ціна
Представник брендуCвiтлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Хороший засіб, приємний аромат.
Представник брендуІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Набір корисний і ціна приємна
- Переваги:
- Швидко і якісно виконане замовлення
Представник постачальникаНіна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Отличный компонент , рекомендут5
Представник постачальникаДар'я, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Купляю не в перший раз - жінка задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаВадим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Все чудово,прийшло швидко.
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Користуюсь цими ополіскувачами вже не вперше і дуже задоволена
Аромати просто неймовірні — ніжні, не “хімозні”, але при цьому досить стійкі. Особливо сподобався фіолетовий (lotus) — такий свіжий і трохи солодкуватий, після прання речі пахнуть, як після дорогого парфуму.
Помаранчевий теж класний — більш теплий, квітковий аромат, добре підходить для постільної білизни.
З мінусів — якщо налити трохи більше, ніж потрібно, запах може бути занадто насиченим, але це вже справа смаку.
В цілому дуже хороший варіант за свою ціну, особливо коли береш набором Буду купувати ще- Переваги:
- Стійкий гарний аромат
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Гарний аромат
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Швидка доставка. Кондиціонери чудові.
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Отличный сервис.Классный кондиционер. Рекомендую
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Сподобались аромати, особливо лотос
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Кондиціонери гарно пахнуть.
Представник постачальникаНаталя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже приємна покупка. Доставили швидко. Дякую
- Переваги:
- Різні аромати, ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Тамара Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Супер)))
- Недоліки:
Представник постачальникаТамара, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже сподобалось. Білизна м'яка і гарно пахне, але запах не занадто сильний і не набридає.
- Переваги:
- Запах і м'якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Кондиціонером користуємось давно, приємний легкий запах, речі після нього м'які.
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Мои любимые два запаха. Заказываю постоянно. Ненавязчивые, долго держатся. Развожу водой в пульверизаторе и использую для разных хозяйственных нужд, кроме стирки.
- Переваги:
- Стойкий приятный запах.хороший антистатик. Прекрасно смягчает белье.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Добре тримається запах, вистачає на довго
Представник постачальникаОлег, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлиана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Гарна ціна , взяла кілька штук
Представник постачальникаЮлiана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ігор в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Найкращий ополіскувач.запах чудовий
Представник постачальникаIгор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Шаронина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Чудові кондиціонери !!
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Olena F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже сподобався аромат лотоса
- Переваги:
- Великий об'єм
- Недоліки:
- не побачила
Представник постачальникаОлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже гарний набор та приємний аромат.
Рекомендую!- Переваги:
- Велика упаковка,надовго вистачає,приємний аромат.