ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Нічний заспокійливий крем Simple Skin Quench Sleeping Cream Water Boost 50 мл (8720181476877/8720181709753)

Немає в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей крем-гель - справжнє чудо! Завдяки йому в мене нарешті зникли "підліткові" прищі) Я про те, що якимось дивом він за ніч прибирає будь-які подразнення шкіри.

• Софія К***

Супер, найкращий крем житті

• Наталья Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зволожуючий крем добре використовується взимку. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Приємна ціна.

Добрий день.
      Дякуємо за відгук!

• Стелла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем прийшов в коробці без слюди, під кришкою також не має додаткової ущільнюючої кришки (мабуть виробником не передбачено). Крем легко розподіляється по шкірі, не утворює жирної плівки. Консистенція більш гелева, ніж кремова. Практично не має аромату (ледве-ледве чутний приємний аромат). Після тижня користування можу сказати, що ніякого супер ефекту немає, але його і не обіцяли. Бюджетний крем, після якого шкіру не стягує (це плюс). До речі, виробник обіцяє мінімум (або взагалі відсутність) шкідливих хімічних домішок (це ще один великий плюс). Покупкою задоволена.

Переваги:
    Зручне упакування, крем має приємну консистенцію, швидко вбирається, не залишає жирної плівки
    Недоліки:
    Для зими хотілось трохи жирніше.

Стелло, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Сподіваємось, що продукт Вам сподобається.

• Соня
    Продавець: Rozetka

Кремчик дуже сподобався. Дуже ніжний, не липкий, швидко вбирається. Буду брати ще, бо об'єм маленький, доволі швидко закінчується.

Переваги:
    Якість, ціна, відсутність запаху, відчуття зволоження
    Недоліки:

Добрий день.