Відгуки покупців про Мольберт Smoby зі з'ємною дошкою та аксесуарами Блакитно-Зелений (410607)
Знято з виробництва
- Яцук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Очень понравился, единственное но - это трещины.
- Переваги:
- Купили по скидке.
- Недоліки:
- Трещины на ободке
- Стас
На обмен отправьте если критично
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Красивый и качественный.
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Когда ребёнок включает фантазию, мольберта становится мало и начинаем рисовать на обоях)
- Мар О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
сподобався даний мольберт у знайомих, замовила своєму синові, але яке ж було розчарування, коли він прийшов у запакованій коробці і при розпакуванні виявили тріщини на ободку дошки. я думала повернути його, але син не дав, відразу почав малювати на ньому і не хотів віддавати його, тому ми подумали, що ці тріщини не страшні. потім на нас чекав ще один неприємний сюрприз, маркер взагалі не відтирається.тому нікому не раджу даний мольберт, гроші витрачені на його покупку, це гроші викинуті на вітер.краще купити більш користе і дійсно якісне.
- Переваги:
- пластиковий
- Недоліки:
- якість (маркер взагалі не стирається, з тріщинами на дошці)
- Маргарита
К сожалению, от брака никто не застрахован, я бы, наверное, сразу отправила на обмен, пока 14 дней не прошло
- Алексей
Маркеры должны быть специально для рисования на мольберте. Остальные вытираться не будут
- Наташа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Заказали у Вас вот такой мольберт, в целом очень довольны, но есть один момент. После того как ребенок порисовал маркером, который шел в комплекте, мы повытерали, но слабые следы маркера остаются на доске и никак не удаляются. Как быть в данной ситуации? Чем лучше вытерать магнитную доску?
- Переваги:
- Красивый и яркий дизайн
- Недоліки:
- Не до конца стирается маркер
- Мария
следы должны просто вытираться тряпочкой, что в комплекте, если остается сильно видный след можно попробовать убрать раствором на спиртовой основе
- Наташа С***
Дело в том, что в комплекте тряпочки небыло, только фломастер и мелки.
- Мария
возможно поменяли комплектацию, я покупала около полу года назад.....
- Оксана Д***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Скажіть будь-ласка тряпочка йде в комплекті?
- Таня
указано :