- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
Используем месяц, очень нравится качество и внешний вид. Купили уже 2-ой наматрасник фирмы Sonex, очень довольны. Розетка тоже сработала быстро, сервисом довольны
- Переваги:
- Хорошо стирается
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
Хороший наматрасник.Після стірки не сів.
- saxa.katrinВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200
моя распаковка Наматрасника Sonex Bamboo Бамбуковый 180 х 200 см
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200
Перед использованием решила постирать. После первой же стирки очень сильно сел вширину. При стирке все указанные на бирке нюансы учитывались. В итоге из 140*200 получилось явно 120*200.
- Недоліки:
- Очень садиться притом, что учитывала все указания на этикетке.
- Алина
В каком режиме вы стирали?
- Ольга П***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
До первой стирки была довольна им. После стирки сел. На матрас шириной 160 не хватает сантиметров 7-8. Ужасно, никому не посоветую, разве что брать на размер больше
- Переваги:
- бамбуковый
- Недоліки:
- садистся
- Ирина
При какой температуре стирали?
- Ольга П***
40, как и указано производителем
- Ольга П***
Второй раз постирала уже на температуре 30. Снова сел. Теперь вообще куцый, резинки едва достают до углов. Ужас. Ищем новый...
- Диана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
До прання відповідає розмірам. Рекомендую повністю діставати з упаковки і оглядати. Наматрасник увесь брудний
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для вирішення і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
А какая толщина наматрасника???
SonexЗдравствуйте, Алена! Толщина этого наматрасника ~ 0,7-1 см.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
сподобався, нарешті простирадло не ковзає. Мені треба були розміри 190х200. Взяла 200х200. Чудово підійшов.
- Недоліки:
- поки немає
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Подойдет на матрас высотой 24 см?
SonexЗдравствуйте, Людмила! Да, наматрасник на резинках, поэтому подойдёт... Резинки легко растягиваются на высоту >30 см.
- Хватик І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200
Наматрасником пользуюсь месяц, очень довольна. Спасибо магазину за хороший товар и быстрое обслуживание.
- Переваги:
- соответствует размерам, приятный на вид и на ощупь
- Недоліки:
- Пока не заметила