Відгуки покупців про Наволочка Sonex Aero Optical White 40x60x11/9 (SO102242)
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Це наволочка? Я подушку купляв!
- Роман
Ви не вмієте читати назви товарів?
- Курбет Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Підходять по розміру до подушки
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Чудова наволочка. Запах після розпаковки був трохи, після прання зник. На подушку сіла ідеально.
Подушка в мене ця: посилання - Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Чудова наволочка, сподобалася. Як відкрила упаковку був неприємний запах, наволочка також пахла, але цій запах швидко вивітрився. Дякую! Рекомендую!
- Переваги:
- Класна
- Недоліки:
- Зразу був запах
- ЛоропианоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Она норм, но можно и без неё
- Переваги:
- Удобно надевать
- Недоліки:
- Надобность под вопросом
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Я не знаю что это за материал, но при открытии упаковки стояла жуткая вонь, после стирки запах пропал, однако на 5й день использования стало жечь вокруг глаз. Это что вообще такое ???
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Неприємний запах може виникати за рахунок матеріалу упаковки, але після того, як наволочку розпакувати запах вивітрюється. Матеріал наволочки 100% бавовна (преміум сатин). Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
На свою ціну відповідає 100%
- Переваги:
- Відповідає опису
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Взяв дві штуки, обидвома задоволений. Одну дав під один комплекту постілі, іншу - під інший: якось одну виправ разом із бірюзовою постіллю, то тепер знаю котра наволочка до якого комплекту))
Замочок гарний, сіточка по боках теж. Виглядає пристойно. Одним словом - задоволений.- Переваги:
- Гарно підійшла під подушку (двовигнута форма)
- Недоліки:
- Наче нема
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Хорошая наволочка, на ортопедическую подушку Aurafix подошла отлично, брала в белом цвете, чтоб не линяла.
- Переваги:
- легкая, приятная ткань
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60
Брал эту наволочку в качестве запасной для подушки Sonex Анатомическая "с памятью" DreamZone 40x60x11/9 см. Полностью соответствует комплектной наволочке и идеально подходит для подушки.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60