- AI аналіз відгуків124 відгуки: 55% позитивні, 25% нейтральні, 20% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Мар'ян Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Настав цей легендарний час, написати відгук після майже 6ти. років користування цим кріслом, та заробити собі скидку 50грн (можливо) на наступну купівлю. Всі пруфи на скрінах, також ціна яка була у 2018 році, яка вас шокує?
Почнем з того що не жалівся ніколи на це крісло і мають ще би зара не міняв але крісло дає признаки задишки, а саме газліфт (амортизатор) падає і вже не держить.
Оббивка матеріала так почала лізти на ручках найперше, а потім і на сідлі.
Чи комфортно в ньому комфортно, мінус це то шо нема підтримки спини. Але не забувайте яка ціна.
На рахунок чи не жарко літом, ой ше як жарко. З плюсів які виникають напишу в перевагах.
В цілому я задоволений цим кріслом воно і далі функціонує, правда вже не на робочому місці.
Може комусь потрібне?
Якщо залишились питання залавайте!- Переваги:
- Тепленько літом дупці пріє
Геморой
Досить довго прожилла оббивка
Функціонує в механізмах і до тепер - Недоліки:
- Через 6 років пішов спати газліфт) але цеж всежтаки 6 років
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Доставили большой и тяжелый коробок, который с трудом удалось донести до машины) Стоит отметить, что дома при открытии был удивлён качеством упаковки данного кресла, всё в "пупырке" и отдельных секциях, нашёл листочек с инструкцией по сборке и начал собирать кресло, в комплекте идёт всё необходимое, даже шестигранник. Собрал не спеша за 20 минут. Мой рост 192, вес 85 кг, сидеть очень удобно, тело дышит, не жарко. Катается бесшумно, подушечка отличная. После двух недель пользования начали появляться складки на материале. Вообщем хорошее кресло, в котором Вы не будете уставать даже при длительном нахождении возле компьютера.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Вот распаковал) Пользуюсь) удобно, отличия от DXRacer в основном практически нет, разве что в первом наворотов побольше. Мягкое, дышит оббивка, подушка под голову идет отлично (Для тех у кого рост 170 и выше), механизм качания безумно удобен (Посмотрим сколько проработает)
- Переваги:
- Очень удобный, приятно в нем сидеть, быстро и интуитивно понятно собирается, прорезиненные колеса мягко и без лишнего шума скользят по полу
- Недоліки:
- Неудобства с креплением гаек, пришлось слегка подрезать заменитель кожи, стальные болты и гайки из алюминия) лучше было бы наоборот
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
При сборке не надо сильно зажимать болты, сначала слегка по одному вкручивать, а потом уже все закрутить до конца. На фото и видео распоковки других покупателей видно, что в кресле один рычаг управления, ко мне кресло пришло с двумя. Думал какая-то ошибка. Так как второй рычаг (режим качания) не работал, как я подумал. Даже собирался возвращать кресло новой почтой. На самой розетке помочь не смогли, но позвонив прямо на фирму Special4you с мной связался их мастер Владимир, за что ему очень благодарен, и объяснил что теперь новые модели кресел выпускаются с 2 рычажками, что новый механизм надежнее старого. Как оказалось рычаг "качания" был рабочий, просто туго срабатывает, особенно первый раз. Я боялся так сильно его нажимать, так как думал, что сломаю.
Вообщем кресло шикарное. Специалисты special4you отличные, особенно помог Владимир. Розетка тоже молодцы. Спасибо за кресло, надеюсь долго прослужит.- Переваги:
- Качество, внешний вид, оперативная тех. поддержка самого магазина special4you и розетки, быстрая доставка, цена.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Евгений Ш***
Прошло 6 месяцев, кресло как новое, хотя каждый день используется.
Очень нравится функция качания. Где-то поскрипывает, но мне это не мешает. Рекомендую.
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий
Очень переживал о том, что придёт брак, ибо в отзывах увидел, что народ активно на это жалуется, но обошлось, кресло пришло в отличном состоянии, в целом, довольно удобное кресло, есть режим качания, бесшумное, не издаёт лишних звуков, что для меня было особо важно, ибо когда мои спят, старым креслом я скрипел и будил их. Очень жаль, что спинка не откидывается в этом кресле, оно и понятно, с учётом того, что ручка крепится и к спинке и к сидению это не предусмотрено конструкцией. В целом креслом доволен.
- Переваги:
- Отличный вариант за свои деньги.
- Недоліки:
- Не откидывается спинка.
- Константин
Підскажіть будь-ласка, яка ширина крісла разом із ручками.
- Смык-Ханко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Сижу на стуле больше года, состояние как только купил, думал потёртости будут или ещё что, но нет всё ок. Конечно если вставать опираясь всем телом на подлокотники то можно и сломать или там пытаться качаться на нем, но это же стул, чего от него хотеть ещё. В общем рекомендую, но если хочется как в кресле-качалке поваляться, то вряд ли подойдёт)
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Шикарное кресло, очень удобное, очень легко собирать, я одна справилась где-то за полчаса, в комплекте было все и даже ключик, все обмотано в пленку и пупырку. Когда уже собрала и села в него, ощущения будто оно подстроилось под изгиб вашего тела, очень комфортно) Надеюсь прослужит долго и подарит мне много часов плодотворной работы без болей в пояснице)
- Переваги:
- Удобное, средней жесткости, что очень хорошо для работы, легко собирается, подушечка вообще огонь)))
- Недоліки:
- пока не обнаружила
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Собирал кресло на Новой Почте. Все отлично пришло и целое. Сидеть удобно, рост 1.90 вес 140кг.
- Переваги:
- Цена расцветка.
- Недоліки:
- С зади не качественно выглядит спинка, так как ткань и ткань забита скобами, которые ярко выделяются...
- Богдан
Можешь замерить высоту спинки от сидушки до верха, пожалуйста)
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Якщо не враховувати дуже довгу доставку 2 тижні, то це крісло шикарне і за доступною ціною , в порівнянні з моїм старим офісним кріслом , це небо і земля , спина просто кайфує... ріст 184 - політ нормальний , дуже зручно. Складати крісло теж дуже просто , за 30 хвилин було готове до експлуатації , щоб легко його скласти , не потрібно відразу всі болти зажимати до максимума , спочатку наживіть легенько зі всіх сторін і потім дожимайте , і все відразу добре стає на свої місця. Дякую :D
- Переваги:
- Дуже комфортне , спина в ньому відпочиває
- Недоліки:
- не замітив
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Офигенное кресло. Сидеть очень удобно. На рост 185 подходит отлично, правда подушка скорее под шею, а не под голову) Механизм качания очень радует, мягкие подлокотники и прорезиненные колеса - это однозначно плюс. И играть и работать в кресле одно удовольствие и суперкомфорт. Пока сижу не долго, надеюсь проживет кресло долго. Собирать кресло конечно дольше, чем обычное, но и кресло само качественней и массивнее. Забирать с пункта самовыноса или почты руками даже не думайте, только машиной)) Коробка хоть и подъемная, но огромная и без ручек))
- Переваги:
- Комфорт, дизайн, качество материалов
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Приобрел сие чудо на розетке. В комплекте не было инструкции, что не страшно, поскольку инструкция выложена на странице товара как доп. материал (да и в принципе процесс особо вопросов не вызывает). Сборка заняла минут 20-30. При усаживании и вставании с кресла, сидение приятно немного амортизирует. Выглядит немного футуристически. Крестовина и металлические элементы (внутри пластика) вопросов не вызывают и выглядят весьма прочными, основание (на которое устанавливается сидушка) выполнено традиционным Х-ом, что вызывает некоторые вопросы об том продержиться ли оно много лет, но в любом случае выглядит более прочнее (по толщине и количеству металла) чем мое предыдущее кресло). Подушку при желании можно отстегнуть и положить куда удобно или прицепить вообще на спинку кресла (если не нужна, но чтобы не потерять). Но мне например удобнее с ней чем без нее. При покачивании кресло можно отклонить до 19 градусов (замерял уровнем). Заявленную блокировку колёс не заметил, что и хорошо, потому что иногда проще подвести кресло куда надо а затем сесть. Подлокотники не слишком высокие что позволяет лично мне спокойно завезти кресло под стол даже не опуская газлифт (с предыдущим такой фокус не удавался). В целом весьма неплохое кресло, и в ситуации необходимости купить кресло, наличия промокода и акции - просто must have.
- Переваги:
- Класно выглядит, аккуратное, при росте около 180 подушка удобно лежит под головой, прочные элементы механизма вызывают доверие.
- Недоліки:
- Пока замечено не было. Кому-то подлокотники могут показаться немного жестковатыми.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Покупали для сына в подарок на день рождения, поэтому понравилось то, что доставили оперативно, утром, получился сюрприз как и хотели. Конечно сын был в восторге! Кресло отличное! Надеемся прослужит долго))
Спасибо! - ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Хороше крісло за свої гроші, зібрав за півгодини (інструкції не було, але все збірка не складна). Суттєвої різниці від офісного не відчув. П.с. Міст експрес доставив за 6 днів з Києва до Львова, довго це чи ні вирішувати Вам, я лише скажу що мені з Китаю посилки за 10 днів приїзджали. Це був останній раз коли я скористувався послугами даного перевізника.
- Переваги:
- Ціна-якість, прорезинені колеса, стильне, м'які підлокітники.
- Недоліки:
- Дермантин (є підозра що довго не проживе)
- EugeneВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Выбрал это потому что на вид оно правильного дизайна и был промокод)) и не прогадал. Кресло реально очень удобное, кто работает целый день за пк оценят. Инструкции тоже не было, но она тут и не нужна, конструкция у кресла очень простая, собрать его как то неправильно думаю не получится. Кожзам на вид нормальный, дальше время покажет что с ним будет. Понравились подлокотники, они мягкие и с углублением ближе к спинке и в локоть не давит, это очень хорошо. Подушечка под голову там где надо (мой рост 180 см), она на липучке и можно её снять, сзади неё есть молния, внутри какой то синтепон, так что если он слежится можно его чем то заменить, это тоже хорошо. В целом качество очень хорошее, придраться не к чему, в комплект даже шестигранник положили, мелочь, а приятно.
- Переваги:
- Удобное, хорошее качество.
- Недоліки:
- Вроде нет.
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Хорошее, удобное кресло, проблем со сборкой не возникло так как все крепится и держится на подлокотниках. Подушку можно легко отцепить при необходимости. Колесики тихие прорезиненные.
- Переваги:
- Качество материалов, легкость сборки
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Шарбель А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Уже больше года пользуюсь, при весе 100 кг. С ним не чего не случилось. Отличное кресло, удобное, высокая спинка что важно было при выборе в связи особенности моего роста.
- Переваги:
- Достаточно крепкая конструкция, долгое использование показало что оно может выдерживать вес в 100 кг. без проблем
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Ян Ш***
а какой у вас рост? на 180 пойдет хорошо?
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
В целом удобное кресло. Своих денег стоит. Немногт проблематично собирать. Но если делаешь это не один и не затягиваешь все болты до упора, то все хорошо. Хотя конструкция крепления спинки ручками немного смущает. Одна дырка в ткани была проделана на 3 см выше, чем само крепление. Так что пришлось немного прорезать обивку. Но оно все прижалась ручкой, поэтому не видно.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Крісло зручне, виглядає красиво, далі покаже час
- Переваги:
- ціна(купував по акції)
- Недоліки:
- НЕ ВИЯВИВ
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий
интересно как продержится материал обивки
- Переваги:
- удобно спроектировано, сидеть в нем просто кайф, подушечка под шею прям то что надо, мягенькая и упругая как .......
- Недоліки:
- именно в моем кресле была испорчена гайка крепления подлокотника, об нее слизалась резьба на 3х болтах, пришлось идти в магазин покупать метчик и оживлять резьбу внутри той гайки ну и болты пришлось тоже покупать новые, но надеюсь это просто мне неповезло, кресло все равно отличное
После двух лет использования каждый день, сломался газлифт: кресло само по себе опускается( не в курсе где можно купить замену или сколько сантиметров он, короче есть ли такие газлифты на розетке. За ссылки буду благодарен)
- Переваги:
- Отработало два раза гарантийный срок
- Недоліки:
- После двух лет износилось сидение и сломался газлифт, но свой гарантийный срок отработало) так что даже не минус а на заметку)
- Представитель б***
Обратитесь на сервис, поможем решить вопрос с газлифтом.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Собрал,все встало на место,все детали на месте,удобное,на рост 182 почти подошло,если подушку снять,то вообще класс
- Переваги:
- Удобное,большое,цена
- Недоліки:
- Святослав И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Собрал креселко, все отлично. Мой рост 180 см, высота хорошая. Подушечка прямо под шею, удобно. Материалы приятные, запаха нет. Нет ощущения, что экокожа в ближайшее время посыпется. Конструкция надежная. Для кого-то может не хватать инструкции, я и без нее нормально справился. По-хорошему должна быть. Имеется фиксатор для качания, регулятор жесткости.
- Переваги:
- Материал, комфорт, внешний вид, возможность качаться, подушечка, для 180 см парня - спинка отличной высоты.
- Недоліки:
- Инструкция лишней не будет.
- Попов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Комплектация полная,ничего до меня не распаковывалось, радует. сборка простая,инструкции в комплекте не было. Сначала лучше собрать спинку и сидушку,потом крутить остальное. Перед закручиванием лично у меня были маловаты дырки,нужно расширить, в остальном всё гуд, 4 болта что короче то сидушка к регулятору положения ост 8 то ручки,лучше крутить отвёрткой с насадкой,гораздо удобней. ну и болты с резьбами магкие,аккуратно а то я 1 пару слизал) )
- Переваги:
- Хорошая сборка,приятное покрытие
- Недоліки:
- чисто конструктив, спинка крепиться ручками,без ручек нельзя)
- Tarik_BRПродавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий
А доставка 110 грн в будь яке місто?
- Олег
Введите название своего города в строку и сразу увидите сумму доставки посилання
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Бистра доставка, крісло за свої гроші супер!
- Переваги:
- Зручний підголовник
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Красивый, удобный, стильный, но если у вас есть кошка, то он долго не выживет
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Установка простая заняла мин 15-20, инструкцию нашел на тут на сайте. На данный момент имею травму крестца но не испытываю никакого дискомфорта сидя на этом стуле. Единственный недостаток была повреждена коробка и чуть поцарапана крестовина
- Переваги:
- Удобный, простой в сборке
- Недоліки:
- была повреждена коробка
Эксперт RozetkaДобрый день, Алексей! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Всё в идеальном состоянии!
#мояраспаковка- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Товар доставлен в оговоренный срок. С комплектацией проблем не было. Сборка заняла минут 30. Конструкция вполне надёжная, приятный внешний вид. В общем хорошее кресло, в котором Вы будете ощущать комфорт даже при длительном нахождении. Пользуюсь меньше месяца, приобретение считаю удачным.
- Переваги:
- Стильный дизайн. Прорезиненные колесики. Лёгкая сборка. Заслуживает 9 из 10.
- Недоліки:
- Заявленная характеристика "Блокировка колес" не обнаружена. Кроме этого ничего отрицательного пока не выявилось.
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Александр! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Тимофей
Там нет кнопки или рычага блокировки. При отсутствии нагрузки на кресло - колеса автоматически блокируются.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Кресло используя ровно один месяц. Пока все нормально. Обязательно напишу отзыв через 6 месяцев эксплуатации.
- Переваги:
- Отличный дизайн.
- Недоліки:
- Нет инструкции. Собирал 30 минут.
- Константин
Раскажите как креспло после 7 месяцев)
- Павел Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Отличное кресло, красивое и удобное. Очень доволен покупкой.
- Переваги:
- Ничего не скрипит и не люфтит. Кожзам приятный на ощупь. Сборка заняла минут 20 - всё довольно просто и понятно. Молниеносная доставка - днем заказал и на следующий день уже привезли.
- Недоліки:
- Пока что ничего плохого сказать не могу.
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Кріслом задоволений на всі 100 %, правда з моїм зростом 1.85м трішки ззаду видніється потилиця, Дам коментар для тих покупців у кого не працює механізм коливання(качалка), там потрібно правильно прикрутити металеву пластину напис "FRONT" має йти до переду, і все буде ок, на відео розпаковки видно що я зробив помилку з цим кріпленням але потім виправив(відео виправлення вже не знімав). В загальному кріслом задоволений а там експлуатація покаже своє!
- Переваги:
- Ціна - Якість
- Недоліки:
- відсутність інструкції для збірки, хоча вона мені не знадобилась ,дуже довго відвантажували товар (можливо це передсвяткові навантаження: замовив 14 - отримав 18)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Забрал вчера . Упаковано хорошо , детали качественные , без трещин и разрывов обшивки . Собрал за 40 мин , но одному проблематично было собирать . Кресло удобное , сидеть можно долго , не устанешь . Подушечка под головой очень удобно расположена . Покупкой доволен !
- Переваги:
- Хорошее , удобное кресло для своей цены . Быстрая сборка .
- Недоліки:
- Пока не обнаружил .
- Гончаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Купляв одночасно собі це та інше дружині посиланняЦя модель значно зручніша :)
За свою ціну вважаю найкращим вибором.- Переваги:
- Дуже зручне крісло, стильне і добре тримає спину.
- Недоліки:
- Трохи жаркувато сидіти і якщо ніхто не сидить погано їздить по підлозі з плитки, колеса не завжди крутяться. Коли сиджу на ньому їздить ідеально з моїми 68кг.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий