Відгуки покупців про Набір Spell Шоколадний сюрприз 496 г (4820207316454)
- AI аналіз відгуків30 відгуків: позитивний — 77%, нейтральний — 13%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже смачний і упакування гарне
- Оксана П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Замовляла на офіційному сайті даний товар на подарунок, дуже гарно виглядає набірчик, презентабельно, продавець гарно упакував посилку, все дійшло ціле і збережене. Дякую
- Переваги:
- Гарне пакування, смачно.
- Недоліки:
- Не має
- Дарина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже класний набір, шоколад не розтанув і дуже смачний, упаковка ціла і дуже гарна, всередині додали конфеті з зірочок, на подарунок комусь просто супер
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Все сподобалось
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Все добре
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Класний набір для Подарунку
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Зручний та солодкий формат для символічного подарунку)
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже смачний набір! Гарна упаковка!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Потрясающий подарок
- Переваги:
- Очень вкусно и красиво
- Недоліки:
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Це було на подарунок подрузі, вона в захваті, упакування стильне і гарне
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Все очень понравилось! Упаковка и оформление праздничное.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
пайдьот
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Стильно упаковано, з термінами придатності все гаразд, мені дуже сподобалося)
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
В грудні купив цей товар 4 шт на подарунки, так як і раніше вже купував. Ціна, якість відповідні. Перевірив цілісність упаковки, склад та строк придатності, - все ок.
- Переваги:
- Красиво, корисно, смачно!
- Недоліки:
- Колісник Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже смачно і недорого, як на таку якість.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Подарунок сподобався
- Юрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Супер!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Чудовий товар
- Переваги:
- Прекрасний товар швидка доставка все смачно
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Ніна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже класний набір, смачний .
- Акулина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже гарно та смачно
- Переваги:
- смачна карамель
- Ольга Я***
Чому так дорого?
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Думала он будет немножко больше, а так всё отлично спасибо
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Прекрасний подарунок. Вкотре купую й вкотре задоволена.
- Переваги:
- Прекрасно закомпоновано
- Недоліки:
- Трохи пустувата коробка
- Зоя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Смачний шоколад і карамель!
Красиве пакування
Дякую за оперативність!- Переваги:
- Якість , смак
- Недоліки:
- Римарева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Очень удобно для подарков, в коробку можно что то доложить, достойно выглядит
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Дуже сподобався товар
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Набір неймовірний,дуже гарний.
Усе гаразд доїхало ,велике дякую.
Купувала на подарунок- Переваги:
- Ціна, оформлення
- Недоліки:
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Виглядає супер. На подарунок саме те.
- Переваги:
- Гарна упаковка, брала для подарунка.
- Недоліки:
- Не знайшла
дуже елегантний набір , і смачний )
- Недоліки:
Раді, що змогли подарувати вам миті, варту того, щоб бути поміченою. Дякуємо вам!
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Швидка доставка, дуже гарно упакували, все дуже сподобалось)
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Хороший подарунковий набір.
- Переваги:
- Універсальність
- Недоліки:
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Все добре
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Хороший набор, внутри упакован защитной бумагой и посыпан блестящими звездочками. Празднично.
- Переваги:
- Красиво, достойный подарок
- Недоліки:
- Жаль, что срок на конфеты 23.12 .2024, вроде и придраться не к чему, на дату покупки в ноябре все хорошо, а вот подарить на рождество( для чего и покупался набор) , уже невозможно.
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
За такие деньги-дороговато
Можно и лучше купить за такие деньги- Представник постачальника
На звʼязку Spell!
Пані Світлано, дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо Вашу думку. Розуміємо, що ціна має велике значення при виборі товару, відповідно, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість продукції. Ваші зауваження важливі для нас, і ми обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Хорошо
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Коробка більша за вміст. Цукерки до серпня, карамель до жовтня шоколадка до вересня... Я замовила на подарунок і соромно з такими строками дарувати
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 496
Ну таке. Не можу сказати, що супер.,але й не зовсім погано. Але більше не замовлю.
- Переваги:
- Намагались гарно обіграти
- Недоліки:
- Не дуже вийшло.