- AI аналіз відгуків315 відгуків: позитивний – 68%, нейтральний – 16%, негативний – 16%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Потрясающе вкусный шоколад, от которого невозможно оторваться.
Купила на подарок, но не выдержала и съела сама.- anidub.bro
Ору
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Очень вкусно! Я заказывала вначале нам, потом несколько раз брала на подарок (хоть коробочка и маленькая, но в дополнение к подарку подходит, ведь внутри вкуснотища), каждый раз с доставкой в фирменный магазин Розетки, все коробочки доставляли неповрежденными
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Начинка на смак схожа на іриски - трошки тягуча, але дуже м'яка, пломби не вирве :)
Коробка трохи великувата для такої кількості цукерок, хоча якщо на подарунок то виглядає гарно. Я б радше придбав такі цукерки у скромнішому пакуванні але дешевше.- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Мало :)
- Вика Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Купувала чоловіку на подарунок. Майже всі зʼїла сама))
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Купила 3 коробки на подарок. В результате 2 съела сама.
- Переваги:
- Очень вкусный шоколад
- Лина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
- Переваги:
- Влюбилась в этот шедевр с первой конфетки! Изумительный тонкий вкус, который хочется смаковать ещё и ещё.Как Вы понимаете, первая коробка конфет гостей не дождалась... Теперь купила ещё - на подарки. Сестра и племянник в восторге! Спасибо талантливым кондитерам и любимой Розетке за такое удовольствие!
- Недоліки:
- Небольшой вес.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Мені дуже подобається солона карамель, цукерки повністю відповідають смаку! Тільки їх мало))))
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Прочитала багатенько негативних відгуків щойно, але особисто мені цукерки дуже сподобались) от тепер думаю, чи то я так сильно люблю солодке, що що мені не дай все смачне, чи вони дійсно смачні
- Переваги:
- Та смачно ж️
- Недоліки:
- Якби коштували дешевше, купувала б частіше))
- Бирюкова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Брала на подарунок, сказали, шо смачненько! )
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Які ж смачнющі цукерки! Вони неначе випарувалася, такі класні! Вимагаємо більшого фасування, бо дуже швидко закінчилися)
- Переваги:
- Смачні, незвичайні
- Недоліки:
- Янина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Красивая упаковка. Красивый внешний вид. А вкус - никакой. Ну сладенько, лишь на толику где-то в послевкусии чувствуется соль. Как помадка.
- Переваги:
- Красиво
- Недоліки:
- Не очень вкусно
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Мне больше понравились конфеты с чёрным шоколадом, чем с молочным, я выбрала с начало из коробочки и съела эти конфеты
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Дуже смачні цукерки! Не просто солоні, а дійсно просто легкий відтінок солоної карамелі. Замовляю вже не перший раз. Із приємних бонусів - завжди приходять свіженькі
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Упаковка. Немає ніяких наліпок безпеки, будь хто перед тобою може відкрити і облапати ті цукерки.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Дійсно! Одні із самих смачних цукерок із смаком «солоної карамелі».
- Переваги:
- Вишуканий та помірно виражений смак солоної карамелі у поєднанні із смачним молочним шоколадом
- Недоліки:
- Мала упаковка, швидко закінчується
- Геннадій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Шоколад смачний, не пожалієте
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вкусно. Ну ничего особенного. Ожидала лучшего.
- Переваги:
- Ничего особенного.
- Недоліки:
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Шоколадом этот продукт врядли можно назвать, но определенно стоит того, чтобы его попробовать. Лично мне понравился, но скушать много не получается. Рекомендую)
- Переваги:
- Необычный вкус, красивая упаковка, идеально на подарок половинке, рекомендую попробовать
- Алена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вкуснейшие! Отдалённо напоминает конфеты Тоффи, но мягкие.
Очень вкусно
Имейте ввиду, коробочка маленькая- Переваги:
- Цена, состав, вкус
- Недоліки:
- Мало
- Таиса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вкусно, красиво, мало))))
- Недоліки:
- Кириченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вкусный шоколад
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
было вкусно. Сожалела о быстро набранных лишних калориях
- Переваги:
- купила на подарок
- Недоліки:
- съела сама за 3 минуты
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Судя по отзывам, конфеты на любителя.
Мне очень понравились. Подарили на 8 марта. Теперь сама заказала- Переваги:
- Вкусные, свежие, оригинальные
- Недоліки:
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вкусная карамель в шоколаде
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Приємний смак. Легка солонуватість придає деякої пікантності. Йде як окремо, так і з напоями.
- Переваги:
- Див. вище
- Недоліки:
- Було б непогано трішки знизити ціну
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Шоколадка смачна,хто не любить дуже сододке,то це саме то
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Дуже смачні цукерки! Рекомендую від душі!!!
- Переваги:
- Смачно, не дорого, підійде на невеличкий подарунок
- Недоліки:
- Марина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Шоколад дійсно смачний, карамельна начинка із соллю. Поєднання чудове. Вартість доступна. Придбали і на подарунок новорічний рідним.
- Переваги:
- Якісний і смачний шоколад. Молочний з карамеллю і легким хрускотом солі. Вартість теж доступна.
- Недоліки:
- Не знайшли.
- константинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Смачно
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Ганчук Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Сподобались. Замовила ще.
- Недоліки:
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Смачні
- Переваги:
- Якісні,гарні
- АндрійкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Цукерки смачні, але карамель точно не солона.
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Очікував солоної карамелі
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Дуже смачний, стильний, сучасний. Буде гарним подарунком. Задорого навіть по акції
- Переваги:
- Смак, свіжість
- Недоліки:
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Дуже смачно!
- Моніка Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Вартий того, щоб спробувати
- Переваги:
- Дуже смачні цукерки (особливо для тих, хто полюбляє смак солоної карамелі)
- Недоліки:
- Скоріше це просто смачні цукерки, ніж набір шоколаду
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
Смачний;)
- Переваги:
- Смачно.
- Недоліки:
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 160
смакота!
- Переваги:
- чудовий смак