Відгуки покупців про Зубна щітка Spokar X Ультрам'яка (8593534341944_Біло-блакитна)
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-фіолетовий
Бюджетный вариант курапрокс
Щетинки не лезут- Переваги:
- Похоже на курапрокс
- Недоліки:
- Ручка маловата. Субъективно
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-рожевий
Досить хороша щітка
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синьо-рожевий
Гарна та якісна щітка. В міру мʼяка. Приємна ціна. Користуюся до місяця часу - жодних недоліків не помітила.
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-сірий
Щітка сподобалася, не травмує ясна та добре чистить зуби. Що до нахилу ручки, то спочатку може буде трохи незвично, але потім цього і не помічаєш. Для мене стало плюсом, що за рахунок оцього нахилу, дуже зручно чистити крайні зуби, з рівною ручкою не так зручно
- Переваги:
- Гарна зручна щітка
- Недоліки:
- Невтявлині
- Алена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синьо-рожевий
Чудова щітка, не гірше Curaprox
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий
Завжди користувався щітками Curaprox. Вирішив сикономити та купити набір для всієї родини. Недорога та дуже якісна щітка. Гарний та сучасний дизайн. Дуже зручна в руці без будь-яких гумових вставок, Щетина м'яка, ясна не царапає, краще ніж Curaprox на мою думку. Ну і, звісно, вона дешевше на даний час це дуже актуально. П'ять зірок. РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Низька ціна, М'яка щетина, Висока якість, Сучасний дизайн
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-фіолетовий
Нижний зубец отсутствует
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий
Щітка і правда ультрасофт, м'яка та густа, ніде не царапає. Чистить ретельно, відчувається якість, Ціна тричі меньше курапрокса, а якість на рівні, а може й і краще.
- Переваги:
- м'якенька
- Ткачук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-салатовий
Взяв декілька різних зубних щіток з 5000+ щітинок, ultrasoft. Ручка у Spokar X не така зручна, як у Curaprox. Обома щітками користувався 1,5-2 місяці і Spokar X показала себе краще, на мою думку. Ну і, звісно, вона дешевше.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не зручна форма ручки
Олександр, дякуємо за практичний аналіз щіточки SPOKAR X.
Форма ручки зроблета таким чином, щоб тримаючи щітку, Ви росташовували її під належним кутом до поверхні зуба, 45%. Для цього спробуйте покласти великий палець зверху, у проміжок Х, і тоді самим зручним положенням стане те, в якому чищення буде самим ефективним.
Здорової Вам посмішки! - Іван Г***
що ви чистите ними))) що вони навіть структуру витратили, з щітки стпли йоршиком))) у мене пучки роками залишаються в щітках, при чому іноді більше 2х раз а день чищу, і далеко не по 2 хв...
- Катерина Д***
Це прикол такий? Мабуть машина для укладання асфальту по ним проїхала. При такий агресивній чистці зубів Ви, мали би , ходити без емалі , бо вона затерта. Щітки не деформуються, через три місяці є пучечки
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-сірий
Вийшла помилка. Я товар не отримала-його не було в магазині
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-фіолетовий
Мені дуже сподобалась щітка. До цього купували лише курапрокс, і, порівнюючи з цією щіткою, курапрокс краще, звичайно, але і ця не погана, як деякі пишуть у відгуках. Щітка м'яка, ясна не царапає, наліт зчищає відмінно при правильній техніці чищення, дуже густа, що додає величезного плюсу, зручна ручка. Ціна/якість відповідає. Доречі, користуюсь вже 2 місяці і вона зовсім не розпушилась. Я перейшла з курапрокс на цю і не втратила у результаті чищення зубів.
- Переваги:
- Густа, м'яка, гарно чистить наліт.
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий
Доволі непогана якість. Але якщо розглядати як альтернативу Курапрокс. Ні!
- Переваги:
- Непогана якість, ціна
- Орлов А***
Почему нет?
- Василь Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-рожевий
Шкодую про покупку. Завжди користувався щітками Curaprox та R.O.C.S. Вирішив спробувати цю, оскільки візуально здалося, що вони схожі. Однак, це тільки на фото. На справді, ця щітка приблизно на 20% менша, як ручка, так і кількість / щільність волокон. Вона наче дитяча. У дружини таке саме враження. Я не знаю чим там займалися чеський виробник, але схоже що тільки маркетингом, виходячи з опису товару. На фото можна оцінити щільність та кількість волокон у порівнянні з моєю старою щіткою R.O.C.S. Користувався 3 дні, потім замінив на перевірену.
- Переваги:
- Недоліки:
- маленька, не зручна, замало волокон, не відповідає ціна / якість
Василь, доброго дня. Шкода, що Вам не сподоблась наша зубна щітка Spokar X Ultrasoft. В будь-якому випадку комфорт від використання річ суб'єктивна. Порівнювати щітки R.O.C.S. Pro та Spokar X неєтично, це зовсім різні моделі. Так у них різна кількість щітин: у R.O.C.S. Pro 5940, а у Spokar X 5500, у них різна довжина та форма ручок, і, як ви і зазначили, різний розмір головки.
На фото ви показали нову та використану щітки. У використанній розпушені щітинки, які вже втратили свою щорсткість і властивості добре чистити. Саме тому цю щітку треба замінити на нову.
Якщо ж Ви порівняете Spokar X з Curaprox CS 5460 Ultra Soft, то ви побачите що це продукти з одного модельного ряду, які відрізняються формою ручки.
Бажаємо Вам знайти ідельну для себе зубну щітку.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-блакитний
Пока оценил лишь с виду. Всё нравится, выглядит качественно. Через 3-4 месяца начну пользовать и не расскажу вам как мне она :)
- Переваги:
- цена нравится
- Недоліки:
- пользоваться надо 2 раза в день
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-рожевий
Очень удобная щетка, густая щетина, хорошо очищает налет и десна не травмирует.
- Переваги:
- Удобство, хорошо очищает.
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-блакитний
Дуже сподобалась щітка. Після проби, купила ще. За словами стоматолога - це один з прикладів правильної щітки і я тепер розумію чому. Щетинки тонкі і м'які, гарно проходять в міжзубні проміжки і не пошкоджують ясна
- Переваги:
- Дуже густа і м'яка, правильна форма
- Недоліки:
- нема
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитно-сірий
- Переваги:
- Густа щетина, правильна форма, гарно справляється
- Недоліки:
- нема
- Катерина С*** ДніпроПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-фіолетовий
Начиталась схвальних відгуків. Ціна-вдвічі менша (тепер я розумію, чого менша вартість). Недостатньо лише зробити візуальний аналог, треба і якістю брати. За 1,5 тижні користування в мене стали боліти зуби постійно і вдень і вночі бо вона їх розцапапала. Змінюю угод та повертаюсь до надійної фірми.Візуально також різні. Нормальним людям не раджу!!!!
- Переваги:
- Дешева ціна
- Недоліки:
- Зажорстка, дає чутливість зубів
- Анастасія
дивно, що Ви тримаєте в руці салатову щітку, а відгук на фіолетову. Та й покупка не підтвержена чомусь. Працюєте на конкурента?))
Зо три роки користуюсь Спокаром, розцарапати щось дуже важко, я навідь перейшла на більш жорстку.
- Петр З***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовто-сірий
Мягкая, густая, короткая удобная головка. К ручке привык быстро. Щетка вполне устраивает.
- Переваги:
- очень мягкая
- МарияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий
Отличные щёточки, спасибо!
- Анатолий В***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовто-сірий
Очень густая щетина, мягкая, совершенно не царапает десна. Чистит неплохо, щетинки очень тонкие, легко проходят между зубами.
- Переваги:
- очень мягкая