Заряджаємо на навчання

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легенький, гарний, якісний і компактний покет ніж.

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук та за те, що обрали наш магазин. Завжди раді бачити вас знову — звертайтеся!

• Игорь К***

Замечательный нож EDC отличного качества

Переваги:
    Заточка, материалы клинка и накладок
    Недоліки:
    Для меня таковых не найдено

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень качественно сделанный карманный нож. Очень острый, рукоять не скользит

Переваги:
    Качественная сталь и заточка
    Недоліки:
    Для меня таких нет

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!

• Влас Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гострий, неймовірно легкий ніж. Користуватися ним одне задоволення. Придбав, щоб постійно носити на кармані задля відкривання різних пакувань, тощо. Ніж взагалі не відчувається при носінні.

Переваги:
    Гострий, легкий, ціна - якість топ.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.