Відгуки покупців про Послуга встановлення операційної системи Windows (ОС купується окремо)

Код:  32819423
Оцінка користувачів 2.85/5
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коли забирав, Віндовс на ноут вже встановили. На сьогодні 26рік, працює три роки причому жодного разу Вінду не переставляв, користуюсь кожен день.

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ноутбук купувався в подарунок для племінниці і лінь було встановлювати самому , хвилин 15 умовляв про покупку дорожчої вінди !!! Так дошло тільки після пятої відмови ..
    Завжди все перевіряйте не відходячи від них скільки на це б часу не пішло, бо я поспішаючи включив побачив шо запустилось та свразу виключив.
    половини драйверів не встановлено на відеокарту взагалі не було.
    Нікому не рекомендую!!!

Переваги:
    НЕМАЄ
    Недоліки:
    ВТРАТА ЧАСУ, КОШТІВ
  • Володимир

Справжня віндовз!!

Переваги:
    Ви не пірат
    Недоліки:
    Ви не пірат
  • Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При купівлі цієї послуги,раджу спочатку знайти точку продажу Розетка,де є працівник який в цьому розбирається,а також купувати послугу на місці.Виявляється такий сертифікат можна купляти прямо у відділенні Розетки ,в якому ви захочете встановити операційну систему.В такому випадку ви заздалегідь сплануєте свій час.Ціну на послугу я вважаю справедливою.

Переваги:
    Якщо зважити всі за і проти,послуга зручна і ціна на неї справедлива.
    Недоліки:
    На мій погляд нечітке роз'яснення в додатку.
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав одразу розуміючи що це таке.
    Дуже спрощує життя.
    Але є декілька нюансів.
    Не В КОЖНОМУ ВІДДІЛЕННІ ТОБІ ЦЕ ЗРОБЛЯТЬ.
    А в тому що зроблять сидять просто ті ж самі касири і встановлюють тобі операційну систему між видачею товару іншім людям.
    І ще як на мене за дорого, як для процесу який повністю автоматизований.
    В мене було так що хлопець який встановлював потратив на це хвилин 5-10, весь інший час було просто завантаження.

Переваги:
    Тобі нічого не треба роботи.
    Недоліки:
    Дорого
    • Ігор Б***

Читаю відгук і не знаю ,мені сміятися чи плакати.Шановний пане (айтішник) установка віндовс займає не менше півгодини , якщо не більше,це залежить від багатьох факторів, качайте на здоров'я піратські програми, тільки не дивуйтеся,якщо за в Україні будуть штрафувати.Чи варіант номер два,поломка ноутбука чи системного блока.По собі знаю, багато хто ставить піратську вінду з таким розрахунком що ви до нього знову звернетеся

• Ілля Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Минуло півтора роки, а досі бомбить. Коли купував ноут - хотів "шикануть" і забрати ноут вже зі встановленою віндою, щоб менше мороки було. Саме встановлення вінди то пльове діло, але ж ні, в розетці не можуть з ОФІЦІЙНОГО сайту майкрософт завантажити неліцензійну вінду завантажити і встановити. Обов'язково треба одразу ліцензійну. Яка різниця, якщо користувачу потім все одно доведеться купувати ліцензію? (звісно, що умовний KMS Auto завжди є панацеєю)

Як наслідок - гроші на вітер

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Лінь сервісу розетки і небажання йти на зустріч клієнту
  • Лук'ян К***

Все добре працює

• Дарья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це сертифікат на ВСТАНОВЛЕННЯ Операційної системи.
    Бачу, тут в багатьох проблема в розумінні, що це таке...
    Це не товар, це послуга, яку надає Розетка.

Головне, при замовленні, шукайте відділення де є сервіс налаштування техніки, тому що не на всіх відділеннях це можна зробити.

Як зробила я: замовила новий ноутбук, ОС (ключ windows 11 home) та цей сертифікат на встановлення ОС, на відділення Розетки, яке необхідне, і коли прийшла, одразу скористалась сертифікатом на встановлення та ключем активації Windows, через півтори години вже йшла додому з готовим до роботи ноутбуком.

Плануйте свій час заздалегідь ;)

Переваги:
    Ціна, це недорого за півтори-дві години роботи, якщо у Вас немає можливості самому налаштувати все.

Працівник розетки швидко виконав роботу, доки я сиділа в телефоні))
    Недоліки:
    Ну можливо ціна і в недоліках
    Ці гроші на дорозі не валяються, у нас в Одесі так точно)))
  • Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Послуга не надана, але претензій не маю!

• Артур Р***

Взагалі не зрозумів вашого коментаря,можна детальніше що не так було? Ви ж одиницю поставили?

• Сергей М***

===+++++++

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нажаль, встановлення драйверів до системи та всіх оновлень, було проведено недостатньо ретельно.
    При вже самостійному пошуку оновлень засобами НР було знайдено цілу низку драйверів, які не були встановлені. Власне, встановлено було лише драйвер WiFi тв драйвер відеокарти. Більше того, при встановленні оновлення BIOS виникла проблема, яку офіційний Саппорт НР не може вирішити досі, хоч пройшло вже декілька тижнів.
    Драйвер мікрофону був встановлений з якимись вадами, в усілякому разі, поки що досягнути роботи мікрофона не вдалося. Можливо, ці проблеми не входили в перелік послуги, але повідомити мене про них можна було, адже операційна система встановлювалася на ноутбук, Тед придбаний у Rozetka

Переваги:
    Досить швидко
    Недоліки:
    Неповно, неякісно
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Операційну систему звичайно встановили, а от жменю драйверів від HP - ні.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не оновлені драйвери
  • Лилия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня! Я купувала (оплатою частинами) ноутбук з данной послугой, але в пункті продажу відмовилась від установки. Відразу мені повернулися 57 грн. А надалі не отримала більше. Куди мені звертатися?

Переваги:
    Швидко оформили
    Недоліки:
    Не повернули гроші

• Сергій Ц***

Непотрібна послуга.
    Не купуйте!

Переваги:
    Недоліки:
    Обман!якщо уважно не прочитаєш характеристику
  • Антоніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Трата грошей, віндовс встановили а ключа до нього немає

• Ксенія К***

Ну так ОС купується окремо. Вами.

• Ігор Г***

А ви хотіли за такі кошти, щоб ви мали ліцензійне програмне забезпечення від Microsoft?

• Ольга Р***

довго очікувала.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не стоїть купувати взагалі! Ця послуга не потрібна і не зручна)

Переваги:
    Недоліки:
    Без встановлення на ноутбук
  • виталий р***

Деньги на ветер

• Роман Б***

Чому?

• Сергій Ц***

На скільки знаю ви це можите полювати,і повернуть кошти

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

не скористалась послугою, а гроші так і не повернулись((((

Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Елена Т***

5⭐️

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую за сертифікат , я де повинен під вугледаром шукати магазин розетка ?

• виталий р***

Это точно.Заказал нокт,думал что установят,а нет. Хорошо что у командира был ноут.Сам установил

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Безтолковий сертифікат, спеціально купив дану послугу разом з ноутбуком аби встановили хоча б Windows 11 home не активовану чи 10 аби на місці зразу ж перевірити, але ж ні, дали сертифікат з яким нічого не зробиш, в результаті сам встановив Windows. Тим більше в моєму місті і сусідніх містах сервісів розетки взагалі немає

Переваги:
    Недоліки:
    Безтолковий сертифікат від якого толку ніякого
    • Кирило А***

Ну так мала бути операційка для встановлення, яку ви мали надати для установки.

• Ігор

Все працює

• Чакава Н***

Не купуйте.не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Лишні витрати
  • Олександр Л***

Надурили на гроші

• Богдан Т***

А детальніше можна? Як саме вас надурили? У чому проблема?

• Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плохо, сотрудники не смогли установить в отделение Роезтки данную функцию

• Василь Я***

Установить в отделение Роезтки данную функцию? Ви про що?

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купити ноутбук і купити сразу ж встановлення ноутбуку ос. Але ні привезли ноут без ос. Як я маю з дитиною інвалідом виїхати з села? Це жах, це шахрайство. І вже третій день намагаюсь зв'язатися з оператором, боти тільки працюють. Подзвонити не можливо! Дурять як хочать!

• Василь Я***

"Важливо! Послуга надається у магазинах ROZETKA" написано. Якщо треба одразу с ОС, то треба було купувати одразу з ОС. Вони це в характеристиках пишуть чи є там вона і яка саме.
      Ось наприклад з Win 11 Pro посилання

• Игорь Я***

Полная ерунда

• Марія Л***

Чого?

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав разом з ноутбуком цю послугу так як не було можливості власноруч встановити Віндовс. Забирав ноутбук на точці видачі магазину Розетка. Чекав біля магазину, поки встановили Віндовс і драйвери майже 3 години. І то якби я не підійшов сам до продавця, то ще чекав. Як мені повідомили продавці магазину, що в них не швидкісний інтернет.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На мою думку, це чисто свідомі нечесні дії з боку Розетки!
    Оскільки в назві послуги вказано "Встановлення операційної системи Windows" (не вказано сертифікат на встановлення) та дана послуга пропонується на сторінці оформлення замовлення, як додаткова опція, де вказано саме "Встановлення" (не сертифікат) та без можливості зайти в сам опис послуги за посиланням та переглянути умови надання послуги.
    На мою думку, працівникам Розетка відомо про цей вид обманних дій і вони свідомо у відгуках роблять посилання на умови послуги, знаючи, що коли відбувається оформлення покупки та вибирається саме "Встановлення операційної системи Windows", а не сертифікат, покупець не зможе переглянути умови послуги, оскільки немає посилання на неї та її потрібно шукати окремо в каталозі товарів.
    На мою думку, найкращим варіантом боротьби з такого роду нечесними діями, буде робити повернення послуги, згідно з законом захисту прав споживачів. У випадку відмови, писати скарги у відділ захисту прав споживачів.

Переваги:
    Жодних!
    Недоліки:
    Щоб скористатися цією послугою, Ви повинні дістати Віндовс та поїхати за декілька десятків км. до великого міста.
  • Виталий В***

Для перевірки товару піде

Переваги:
    Швидко
  • Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не купуйте цей сертифікат , віндовс дай свій ноудьпривези на точку , люди я замовив доставкою сертифікат ,мої очікування це ноутбук з ОС. А не ноут і карточка!.

Опис послуги читав?

• Саша С***

Так треба з цим сертифікатом йти в Розетку і там тоді його встановлять

• Саша С***

Написано що послуга надається в Розетка то у і дали сертифікат щоб піти в Розетку з ноудбуком або ПК і ставлять вам Windows

• Марія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня! Замовила ноутбук+ встановлення ОС Віндовс за 399грн. Чесно кажучи я очікувала що ноут прийде вже з налаштуваннями так як це логічно) але ні я отримала сертифікат)) у моєму містечку сервісних центрів Розетка немає, саме тому я і замовила ноут НП. Отже, я можу повернути цей сертифікат назад? Бо це найдорожчий безтолковий кусок картону який я колись купляла)

• Олександр Ж***

Відповіли на моє питання,дякую!
      Якщо вони не можуть втикнути флешку з віндою,то це вже верх лінощів.
      Брати сенсу нема взагалі

• Владислав А***

Вам просто треба було почитати опис послуги.
      Написано чорним "Важливо! Послуга надається у магазинах ROZETKA", а не на НП.
      І ще багато іншого.Наприклад "Сертифікат дає змогу встановити операційну систему Windows, яку надав клієнт." а як ви передали ОС розетці для встановлення?)
      Ну і на останок, там же написано, можна повернути чи ні

• Рома Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ви маєте мати свій windows це суто ціна за те що вони його ставлять)))

Переваги:
    Апсолютно немає
    Недоліки:
    Треба точніше вказувати що це за послуга
    • Владислав А***

Куди ще точніше ніж в описі))) Цитата "*Операційна система до вартості не входить і надається клієнтом перед установленням." )))

• Олег П***

Я заказал услугу а в конце деньги взяли а толку 0

• Федір П***

Тобто?

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Встановлювали 3 години і в результаті вона виявилася піратська. На запитання «чому не активована - відповіли, а що ви хотіли за 400 грн. » дуже прикро що магазин не попереджує про таку чудову послугу.

• Леонід Б***

Ви реально хотіли за такі гроші ліцензію? Це як?
      Ліцензія 11 вінди коштує 11тис(про) Звичайна десь 7к+

'магазин не попереджує про таку чудову послугу'
      Серйозно? А це для кого написано в описі "Операційна система у вартість не входить" ?

Ось що вам треба було посилання

І на майбутьнє. Не активована вінда не раховується піратьскою, що думаю, вам і поставили