Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Ключ трубний важільний Стандарт №1 1" 0-45 мм (KTR0100)

Оцінка користувачів 2.5/5
  • Людмила А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

согнулся при первом использовании

Переваги:
    железный
    Недоліки:
    сделан из жести
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обычный ключ,завтра заценю в работе.45 мм при раздвижке я не наблюдал,41 макс.

• Александр

Сработал отлично

• Олександр С***
    Продавець: Rozetka

той, що приїхав для мене, мав захват 42 міліметра замість 45 мм задекларованих продавцем. комусь не критично, для мене було важливо мати 45 мм захвату.

• Хлопецький Р***
    Продавець: Rozetka

В живу дуже маленький,для дитячих робіт,застрягає при зведенні,не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Все інше
    • Ігор Т***

Гасак як гасак, заміна змішувача на кухні - то хіба дитяча робота ? а без нього буде сутужненько. Якщо робити не раз у рік, то скоро він розробиться і перестане клинити при зведенні. Дуже зручна штука, ним можливо робити однією рукою за наявності навику, швидко змінюючи розмір захвату, за необхідності. Колись я найбільше поважав саме такий тип газового ключа. Головне, щоб ричаг не хитався з боку в бік і гайка не проскакувала, інше - дрібниці.

• Роман С***
    Продавець: Rozetka

Чудовий бюджетний ключ для дому і не тільки, якісний метал, точне виготовлення. Ключ надійно фіксується, що неабияк полегшить процес використання. Механізм розвідного ключа обладнано якісною різзю, що забезпечує плавне регулювання і надійну фіксацію ключа в потрібному положенні. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Якісний та надійний
    Недоліки:
    Відсутні