Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зарядна станція Stark K1200 / 1200 Вт / 1008 Вт⋅год / LiFePO4 (241000195)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Олександр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил в Розетке. Холодильник 100W работал от станции 14 часов. Станция заряжается за 1 час 50 минут. Лучше чем я мог предполагал.

Переваги:
    Цена / качество
    Недоліки:
    Нет инструкции на украинском / русском языке
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав сьогодні для підключення холодильника, потужність 125ват.
    Спочатку не пійшло, чомусь не хотів запускатись компресор, але після 5 хвилин роздумів все запроцювало.
    Коли дістав з коробки заряд був на рівні 83%.
    Після години роботи при навантаженні 130-150ват происів на 16%
    Заряджав телефон, смартгодиник ну і холодильник працював.
    При цьому рівні навантаження ветелятори працюють тихо.
    Що буде далі подивимось....

Несподобався сервіс представництва бренду , коли не вийшло запустити холодильник, зателефонував на телефон горячої лінії, відповіла жінка, вона сказала, що нічим не може допомогти, але дала номер якогось майстра, який так само нічім не допоміг.
    Не уявляю, що буде, якщо не дай бог вийде з ладу.

Переваги:
    Невеликі розміри та вага, немає зайвого по типу блютуз вайфай, але кожному своє.
    Все просто інтуїтивно зрозуміло
    Недоліки:
    Сервіс представництва має бути кращім.
    • Игорь Х***

Інверторний холодильник сам вирішує коли і з якою потужністю йому працювати. Навіть якщо біло відключення декілька годин, це зовсім не значить що він відразу запустить компрессор.

• Олег К***
    Продавець: Rozetka

Тихо працює, зручна ручка для транспортування, все заряджає окрім газ.котла, оскільки для котла потрібна фаза нуль. Потрібно пеперобити перехідник-адаптер і буде працювати)

Переваги:
    Виконує свою пряму функцію
    • Олександр

У вас приватний будинок,чи квартира? У мене котел в селі без заземлення, чи працюватиме?

• Дмитрий

Просто вилку переверніть іншою стороною як будете підключати до розетки станції і все запряцює

• Богдан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жодних оглядів та навіть інструкції в інтернеті не знайшов. По факту купляв кота в мішку. Перші враження добрі. Все якісне все працює як заявлено. Правда при включенні вентилятора який доречі працює відносно тихо, є дуже неприємний запах пластику. Режим ДБЖ я так і не зрозумів чи подає напругу напряму чи ні. По інструкції ніби має. Інтервал переключення для пс5 достатній. Віддаленого керування немає.

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Інструкція лише на англійській. Токсичний запах під час роботи.

Добрий день, Богдане!
      Дякуємо Вам за відгук. Інструкцію Ви можете отримати, звернувшись до менеджера Розетки, в електронному вигляді. Ця станція працює в режимі UPS

• Богдан Т***

Фото

• Артем Я***

Купив десь місяць тому.
    Був дуже задоволений товаром адже тягне все шо мені потрібно.
    Ноут, комп, телевізор, фен для волосся, мікрохвильовка. Потужність дійсно на рівні.
    Але ось за тест в свій компʼютер з телевізором, разом 152 вати в годину як пише екран на станції. Але, працювати воно буде 4.7 години, хоча по ідеї має 7. Здається або насправді там ємність меньше або мені прийшов несправний товар

Переваги:
    Потужність 2кв, фен в 1.5кв вивозе спокійно
    Недоліки:
    Ємність відчутно нижча заявленого кіловата

Добрий день, Артеме!
      Наші станції успішно пройшли всі необхідні тестування, і батарея відповідає заявленим параметрам. Якщо у вас виникли будь-які питання або проблеми, ми рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру для безкоштовної діагностики. Наша команда фахівців готова допомогти вам у будь-який час.

• Андрей

Все правильно. здесь не чистые 1кВт/ч, здесь примерно чистых 800 Вт/ч, подозреваю, что на инвертор приходится примерно 20%. и при указанной нагрузке должно проработать порядка 5 часов.

• Ігор Р***
    Продавець: Rozetka

Сервіс - дно!
    У день прибуття замовлення зателефонували та повідомили, що товар закінчився у постачальника, нічим не допоможемо, хоча на день створення замовлення вказувалося "В наявності". По ідеї в день замовлення за мною мав бути заброньований товар, як є фактично, а не який, по їдеї, має бути у постачальника. Я розумію ажіотаж і все таке, але це введення в оману клієнтів щодо товару, на який сформувався підвищений попит!
    Ганьба!!!

Переваги:
    Не вдалося дослідити
    Недоліки:
    Сервіс розетки з кожним разом пробиває нове дно! Не рекомендую!