- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Зручна і мила річ хорошої якості за дуже низьку ціну. На ОГ-108 розмір XL сів по фігурі, але не в обтяжку. Розріз горловини не під шию, підійде будь-кому, добре оброблений. Матеріал бавовна, дуже м'який і приємний, трішечки просвічує, бо надзвичайно тоненький. Взяла дві, однозначно рекомендую!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Дуже вразив гарний, чистий, білосніжний білий колір. Футболка м'якенька, приємна до тіла. Розмір XL добре підійшов на ОГ 108см. Дякую магазину РОЗЕТКА.
- Переваги:
- Гарне обслуговування
- Недоліки:
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що футболка вам сподобалась. Носіть із задоволенням!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Класична, біла, по фігурі. Мені сподобалась
- Переваги:
- Класична, біла, по фігурі, але не в обліпку
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Отличная базовая футболка. Швы аккуратные. На 54 р-р подошла прекрасно. Если нужна свободная, можно брать на р-р больше.
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Червоний
Розмірна сітка актуальна! Добре сидить. Трошки довга на зріст 168. XL підійшов га груди 108 см, бедра 112 см. Подивимось що буде після прання...
На фото ця приталена модель у порівнянні із прямою цього ж розміру (там вийшов повноцінний оверсайз, але сіла гарно!)- Представник постачальника
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою роботою!
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
У меня их целый арсенал. Особенно хороши женские, не знаю почему, но мужские бооее плотные. Как базовая футболка - самое оно. Форма не приталенная, но и не парашют, ткань - тело дышит и комфорт в любую погоду.И под верхнюю одежду и спать в ней- комфорт и кайф. Не воняет никогда даже если убиваешься в спортзале, как лошадь.
- Переваги:
- Цена, качество, комфорт
- Недоліки:
Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас! Носіть із задоволенням!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Футболочка дуже сподобалась. Гарна якість, на жаль не підійшла, треба на розмір більше
Ог-90, замовляла р.S- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук! Ширина виробу - 48 см, розмір М.Очікуємо вас за новими покупками!
Для нас дуже важливо, щоб клієнти залишалися задоволеними.
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Приємна на дотик базова футболочка. Дуже задоволена. На ОГ 89 - S підійшла чудово )
- Тишина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Гарний вибір для базового одягу
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Цена -качество отличное!легенькая, соответствует описанию и размерной сетке
- Переваги:
- Недоліки:
- Не нашла
Ваш позитивний відгук – це найкращий стимул для нашого розвитку. Носіть із задоволенням!
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Червоний
Покупкою задовільна на всі 200%!
- Переваги:
- Яскравий колір, насичений. Тканина на дотик приємна. Акуратно пошита.
- Недоліки:
- Не виявила.
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Разом із вами ми стаємо кращими!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Возможно закажу другого цвета на размер больше
- Переваги:
- Натуральный продукт. Умеренная цена.
- Недоліки:
- Немного в обтяжку
Замале
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.Носіть із задоволенням!
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Звичайна базова футболка, під сорочку чи під інший одяг. На ОГ 87 брала М , все підійшло. Тканина приємна.
Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Все супер: розмір, якість
Дякуємо за ваш відгук! Для нас дуже важливо, щоб клієнти залишалися задоволеними. Очікуємо вас за новими покупками!
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний волошковий
Гарна футболка. Відповідає розміру та приємна на дотик. Після прання не втратила форму.
- Переваги:
- Гарна якість за помірну ціну
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Жовтий
По розміру підійшла
- Василий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Жовтий
Цена, качество соответствует.
- Марія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Чудова,якісна футболка. Не світиться,доволі цупка. Розмір відповідає сітці.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Отличная футболка, соответствует размер, качество очень хорошее
- Наталия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Гарна якість, футболка приємна до тіла. Дуже сподобалась. Розмірна сітка відповідає.
- Анна С***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Біла, стильна і дуже комфортна. Матеріал приємний до тіла, ідеально підходить для щоденного носіння
- Helga S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий меланж
Охайна, приємна на дотик, не надто тонка.
Відповідає
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Лимонний жовтий
Футболка на літо, зручна, виглядає як на фото
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий меланж
Гарна якісна футболка!
- Люда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Лимонний жовтий
Футболка сподобалась. Приємна до тіла, після прання не змінюється.Покупкою задоволена. Замовлення прийшло швидко, гарно упаковано. Дякую
Відповідає
Ваша довіра та відгук надихають нас на нові досягнення. Щиро дякуємо!
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Гарна якість за таку вартість, приємна до тіла
- Переваги:
- Гарна якість
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
Дуже гарні, м'якенькі. Замовила дві штучкі.
Подивимось як будуть себе вести під час носіння. В загальному дуже гарні)- Представник постачальника
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Лимонний жовтий
Я купляла для дому - приємна, м'яка, зручна. Трохи маломірить.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Червоний
Не розтягується, сильно не мнеться. Акуратно пошита.
- Переваги:
- Сильно не мнеться
- Недоліки:
- Не знайшла
Дякуємо, що обрали нас! Працюємо для вас з любов’ю
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
Нормальна футболка, тим більше за таку ціну. Приємна до тіла тканина.
- Дарья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
ИДЕАЛЬНАЯ КЛАССИЧЕСКАЯ БЕЛАЯ ФУТБОЛКА, ОЧЕНЬ ПРИЯТНАЯ ТЕЛУ!!!!
Щиро дякуємо за ваш відгук, носіть із задоволенням
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний сірий
Excellent quality
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Якісна тканина та пошиття. Замовила червону, синю, зелену, жовту модель.
- Переваги:
- Ціна. Колір. Якість.
- Недоліки:
- Немає.
Дякуємо, що обрали нас! Працюємо для вас з любов’ю
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Хороша якість. Замовлю інші кольори.
- Переваги:
- Ціна. Якісне пошиття.
- Недоліки:
- Трохи задовго.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
Супер! Точно як на фото. Розмірна сітка співпадає! Дуже сподобалась! Однозначно беріть!
- Оксана К***
Дивіться при денному світлі. Виявилось, що футболка з браком. Невелика дірка. Повернення
Дякуємо за довіру! Робимо все, щоб кожен досвід був позитивним
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Жовтий
Якісна, приємна на дотик. Покупкою задоволена
Відповідає
Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Із нетерпінням чекаємо на вас знову