Відгуки покупців про Пелюшки для дорослих Still Underpad 60x90 см 30 шт (8697424860703)
Немає в наявності
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Які особисто мені не дуже сподобалась,,бо я брала із для лежачого хворого,але якщо для дітей то саме то , тоненькі,ніжні не парять.
- Переваги:
- Мягенбкі
- Недоліки:
- Не для лежачого хворого
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви поділилися своїми враженнями.
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Все влаштовує, дякую
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки поганої якості
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв’язок. Нам щиро шкода, що пелюшки не виправдали Ваших очікувань. Якість продукції для нас дуже важлива, тому ми вже передали Ваш коментар виробнику для додаткової перевірки.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Підозрюю, що внутрішній шар пелюшки повинен бути суцільним, а не грудочками, як у випадку тієї пачки, що була куплена мною. І ще попадаються розірвані пелюшки- звісно, з них випадають ті грудочки із внутрішнього шару. Не зрозуміле масове захоплення у коментах- ці пелюшки зовсім не кращі за інші що за ціною, що за якістю. За якість навіть поступаються більшості.
ps. Добре, що я купувала їх для своєї собаки- навіть представляти не хочу, що люди вимушені купувати таке барахло для лежачих родичів.
Представник постачальникаДякуємо за ваш детальний відгук. Нам щиро шкода, що пелюшки не виправдали ваших очікувань. Ми перепрошуємо за незручності, спричинені якістю продукції — таке не повинно траплятися. Ваш коментар вже передано постачальнику для перевірки партії.
Ми цінуємо вашу відвертість — саме завдяки таким відгукам маємо змогу покращувати сервіс і асортимент. Ще раз вибачте за ситуацію.
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
ціна-якість влаштовує
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Гарні пелюшки, тонкі та добре вбирають вологу. Якістю задоволена!
- Переваги:
- Добре вбирають вологу, гарна ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що Вам сподобалися пелюшки та їхня якість.
Користуйтесь із задоволенням — будемо раді бачити Вас знову!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Гарні.
- Переваги:
- Гарно поглинають вологу
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді чути, що вам сподобалась якість товару!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Якість жахлива!!! Товар позиціонують як якісний, на 4 каплі. Насправді ці пелюшки супер тонкі, майже без шару абсорбуючого матеріалу всередині. За таку ціну купила просто тонку плівку! Не рекомендую!!!!
- Переваги:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Пелюшки мають базовий рівень абсорбції і призначені переважно для захисту поверхонь. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження виробнику.
- Юліана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Представник постачальникаЩиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені
- Денис К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розміри пелюшки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки хоч і тонкі, але добре вбирають вологу та надійно її утримують.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що Ви задоволені якістю пелюшок. Незважаючи на тонкість, вони дійсно створені для надійного вбирання вологи та комфорту у використанні. Якщо будуть ще питання або потрібна допомога з вибором — завжди раді допомогти!