Сухарики — це популярні снеки, які дуже широко представлені на ринку готових закусок. Виготовлені з невеликих шматочків хліба з додаванням спецій і солі, сухарики зберігають практично всі корисні властивості вихідного продукту. Також сухарики — це чудовий спосіб підживитися впродовж дня або ж перекусити на роботі, якщо повноцінний обід недоступний.

Виготовляють сухарики з хлібних виробів за допомогою промислового висушування, з додаванням різних спецій, олії та солі. Окремий різновид сухариків — це грінки, які являють собою підсмажені в олії скибочки хліба з додаванням спецій та інших домішок. Вони вирізняються вищим вмістом жиру в складі внаслідок обсмажування в олії, однак водночас можуть похвалитися оригінальними смаковими якостями.

Різновиди сухариків — вибирай улюблені снеки в ROZETKA

Сьогодні можна знайти величезну кількість різновидів сухариків у продажу. Однак практично всі вони діляться на три великі групи залежно від способу виробництва оригінальної сировини:

  • Пшеничні — найніжніші сухарики, переважно білого кольору. Виготовляють із хліба, приготованого з пшеничного борошна, або інших хлібобулочних виробів. Хрусткі такого типу можуть похвалитися ніжністю, оригінальним, приємним здобним присмаком, а також легкістю структури. Пшеничні сухарики вважають найменш корисними через високу калорійність і вміст не надто корисних сполук, які можуть призвести до зайвої ваги.
  • Житні. Мабуть, найпоширеніший тип. Темного кольору, достатньо грубого типу сухарі мають достатньо приємний смак завдяки оригінальним спеціям і смакам. Виготовлені з різних сортів житнього хліба, продукти такого типу можна вважати достатньо корисними завдяки вмісту клітковини, а також низки мікроелементів і сполук. Житні сухарі — це достатньо зручний спосіб перекусити, а невеликі сухарики зі смаком сиру, бекону або з іншою оригінальною приправою — це чудова закуска до пива.
  • Пшенично-житні. Виготовлені з пшенично-житніх сортів хліба та мають переваги обох різновидів. Ніжні та водночас корисні, такі сухарі дуже часто вибирають для додавання до раціону як перекусів і дрібних приймань їжі.

За формою сухарики виготовляють у трьох формах:

  • Сухарики скибочками — можуть бути порізані кубиками або соломкою;
  • Пресовані вафлі круглої форми;
  • Брускети — грінки витягнутої форми або у формі зрізу батона або багета. 

Купити сухарики з різними смаками можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Розетка. Великі обсяги, різні смаки та форми — усе це доступно в каталозі сухариків прямо зараз.