Відгуки покупців про Кепка SumWin Сендвіч Liss-02-23-55 55-56 Барбі (ROZ6501092290)

Оцінка користувачів 3.54/5
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Пудровий

Якісна кепка не за всі кошти світу: на мій ОГ 60 см підійшла відмінно ( дуже рідко випадає купити жіночу кепку відповідного розміру! Колір відповідає фото, але я б назвала теракот припилений або приглушений корал . Дякую, рекомендую до покупки

• Тарас

Это просто шикарно

Переваги:
    Глубина
    Недоліки:
    Мелкие
  • Сергей М***

На свои деньги отлично

Переваги:
    Всё в размере
  • Тетяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Пудровий

• Відповідність фото

рекомендую, на літо те що треба, в горах вже побувала

Переваги:
    Гарної якості, сподобалась
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Сизий меланж

• Відповідність фото

Присутній стійкий хімічний запах, який неможливо усунути.
    Прання питання не вирішило.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Тетяна В***

• Відповідність фото

Прийшла швидко і без браку як написано в деяких відгуках . Дуже гарної якості

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Чорний

Купил 09.08.2024, выбросил сегодня, через 2 мес. Не выдержала первой стирки в машинке. Все нитки повылазили, пластиковые волокна начали торчать из шва посередине, укалывая в мою лысую голову. Сам котелок деформировался. До этого, даже самые дешевые кепки стирал и они носились по два года. Эта не самая дешевая но самая худшая.

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Живет до первой стирки
    • Андре К***

так держать,следющюю тоже постирайте в машинке,а потом еще одну и еще.вы молодец,сердце радуется,что есть еще нормальные люди которые стирают кепки в стиральных машинках,а не несут как ненормальные их в прачечную.Спасибо вам.

• Віталій Л***

Для Андре К. Вы можете не стирать свою кепку. И носки с трусами тоже не стирайте. Ходите и воняйте. Я стирал свои вещи, стираю и буду стирать. Сейчас у меня две кепки др бренда, стираю их вместе с др вещами, все норм, они чистые и красивые.

• Віталій Л***

Впечатления не однозначны.
    Материалл вроде нормальный, но на контрастной белой вставке козырька асимметричный шов (слева) да и сам козыкер немного асимметричен.
    Носить её буду?
    Да, буду.
    C расстояния 3 метров от дорогих брендов с полной симметрией её не отличить.

Переваги:
    Цена, материалл
    Недоліки:
    Некоторая асимметрия.
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Чорний

Непогана, наче, бейсболка, але виявилась з браком. Майже по центру козирка, на торці, шов. Ну як так?! Дуже прикро, бо в цілому, гарна. Але з таким дефектом наврядчи буде носитись(

Переваги:
    Ціна. Гарно виглядає.
    Недоліки:
    Дефект на козирку
  • Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Світло-бежевий

Классные кепки,взяли разных цветов 5 шт именно этой серии(сендвич liss). Сидят идеально для нас)

Переваги:
    Пошив
    Недоліки:
    Нету

Добрий день! Носіть із задоволенням!

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Білий

Очень хорошо села. Выберали из пяти,в разных ценовых категориях

Переваги:
    Форма
    Недоліки:
    Нету
  • Сережа

Фото

Добрий день! Вибачаємось за незручності, вам прийшла дійсно не правильна бейсболка, помилка збиральника.

• Сережа
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-56. Колір: Чорний

Прислали нету бейсблоку. Дали хуже качеством.

• Олег

тобто? фото є?

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Малиновий

Получила кепку, очень понравилась, цвет яркий, как на фото, средний размер, хорошо регулируется, и строчки отличные, НО, когда дома стала рассматривать, как швея, понимаю, что есть брачок. Сверху на козырьке, внутренний край шва завернулся, часть строчки сдвинулась, и смотриться не красиво. Возвращать не буду, надеюсь, что верхняя часть козырька сильно в глаза не бросается, тем более, что была перенесена доставка. Поэтому проверяйте качество при получении, и если заказывать на подарки, то заранее. Без скидки очень дорого.

Переваги:
    Цвет яркий, х/ б.
    Недоліки:
    Брак на козырьке, дороговато.
  • Альона В***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 54-56. Колір: Чорний

Прийшлиа швидко...і це єдиний плюс...
    Таке враження що прислали зовсім інший товар.. козирок маленький.. причому зовсім маленький...якість теж жахлива..тканина тоненька...на фото зовсім не те...і навіть на фото відгуків людей вона по формі виглядає краще ніж те що мені прислали...одне розчарування!

Переваги:
    Недоліки:
    Все
  • Николай И***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 54-56. Колір: Чорний

Надіслали з браком на козирку,