- Катя О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
дуже задоволена!
- Переваги:
- Дуже гарно доповнить образ, підходить під любий лук
- Недоліки:
- Нема!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Теракотовий
Беретик соответствует фото на сайте, цвет красивый, глубокий,
Размер также соответствует, хороший натуральный состав.
Я купила уже 5 беретиков разных цветов, все классные))
К сожалению пришел с браком.
Попробую заказать ещё раз.- Переваги:
- Качество, цвет.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Молочний
Купила уже несколько беретиков этого производителя, все качественные, натуральные.
Берет молочного цвета,указан правильный размер.
Хорошая упаковка.
Спасибо- Переваги:
- Качество, цвет
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Малиновий
Неплохой берет, довольно жёсткий, даже колючий, плотный, не тянется вообще. Я люблю более объемные, поэтому примерила и с отворотом, чтобы казался объёмнее. Отпарю немного и попробую растянуть, у меня голова небольшая, но хотелось бы его немного свободнее. Бирок на нем никаких нет.
- Переваги:
- Цвет, хорошего качества само полотно
- Недоліки:
- Жестковат, не тянется совсем, хотя это, в общем, есть в описании
- Ярослава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Теракотовий
Беретик действительно из шерсти, чуть отличается от фото по цвету, более коричневый.
- Переваги:
- Качество, доставка
- Недоліки:
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Молочний
Отличный берет, мягкий, теплый, ткань приятная, не колется, сидит на голове хорошо
- Переваги:
- Цена, качество
- Валентина Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Яскраво-бежевий
Очень понравился этот бирет. Классический покрой, хорошо смотрится и держит форму, цвет как на фото бежевый. Отличный аксессуар на осень. Качество хорошее, шерсть не колится.
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Світло-фіолетовий
Берет в общем неплохой - достаточно плотный и хорошо держит форму на голове, красивый цвет.
- Переваги:
- Аккуратный, красиво смотрится на голове, достаточно тёплый.
- Недоліки:
- Не обнаружила. Но есть одно "но" - на берете нет ни этикетки, ни ярлыка, на которых должна быть информация об производителе и составе ткани. И это не очень приятно (хотя на сайте Розетки указано).
- Надежда В***
Хочу добавить, что цвет берета отличается от того, что на фото сайта и в реальности. В реальности он не такой насыщенный и светлее (на фото, как по мне, красивее, но и в реальности неплохой, смотря кому как...).
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Молочний
Мой самый первый берет в жизни. Подошёл идеально! Брала к пальто, цвет, качество супер.
- Переваги:
- Нравится оттенок, качество мне подошло.
- Недоліки:
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Найкращий берет, який купувала) Дуже сподобався.Не давить як інші.
- Переваги:
- Колір, теплий, шерстяний та цупкий берет.Виглядає дорого.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Відповідає
- Тамара И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Яскраво-бежевий
Хорошее качество берета. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Тёплый, приятный цвет.
- Недоліки:
- вита р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Шоколадний
Отличное качество,замечательная посадка по голове.Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Наталья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
Идеально подошёл на размер 56—57, все отлично тёплый, цвет вишня, шерсть
- Мария Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
Беретик идеально подошел. Цвет теплый, яркий. Хорошее качество, форму держит, теплый. Давно хотела такой иметь. Цвет базовый и хорошо сочетаются с гардеробом.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Молочний
- Недоліки:
- Галина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Яскраво-бежевий
Все сподобалось!
- Переваги:
- Теплий, приємний, має гарний вигляд.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Рожевий
Очень красивые аккуратный берет. Настораживает немного, что нет бирки с составом.
- Мандзюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
нравится
- Переваги:
- фетровый,отличный,классический берет
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Фісташковий
Доволі теплий, особливо для таких зим, як у нас зараз
- Переваги:
- Якість відмінна, має гарний вигляд, приємний колір
- Недоліки:
- не знайшла
Відповідає
- Любовь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Фіолетовий
Дякую, гарный та теплый, колiр яскравий, такий як на фото!
- Тамара З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Фіолетовий
Не очікувала
Колір як на фото
Тай ще плотний кашемір
І взимку буде тепло- Переваги:
- Плотный кашемир
- Тамара З***
Идеально сел!
Спасибо
- Чупайда И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
Купляла по відгукам.дуже задоволена ...і розмір підійшов і колір!!!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Гарнир ніжний колір. На 56 розмір обхвату голови сів впритул.
- Переваги:
- Колір, ціна.
- Недоліки:
- На великий обхват голови може буде тісним.
- Мудрая Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
Берет чудовий!!!!
Відповідає
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Гарний берет. Добре тримає форму, тепленький. Колір такий як на фото.
- Недоліки:
- Елизавета Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Берет неймовірний, чудовий та гарної якості. Колір такий як і на світлині. Приємний на дотик, тому рекомендую. Швидко прийняли замовляння і чекати довелося не так багато.
Відповідає
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Гарний, теплий, тримає форму.
- Переваги:
- Теплий, цупкенький
Відповідає
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Смарагдовий
Хороший берет
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Берет очень приятный во всех отношениях. Спасибо производителю и Розетке.
Відповідає
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
красивый берет, качественный, такой ка был в детстве у мамы. Ношу с удовольствием
- Переваги:
- качественный
Відповідає
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пряжене молоко
Размер совпадает. Плотный. Держит форму.Состав не написан, но по ощущениям шерсть есть. Покупкой довольна.
- Переваги:
- Качество хорошее. В составе присутствует шерстяная нитка, поэтому чуть колется.
- Недоліки:
- я не увидела
Відповідає
- светлана ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Червоний
Покупала сразу 2 разных берета красного цвета.Этот стоил на 10(всего!)гривен дороже,но был в разы плотнее и качественнее на вид.Очень хороший насыщенный цвет.Отлично держит форму.Достаточно плотный(не рыхлый,как я уже купила несколько беретов...) тёплый и красивый берет.Если раньше я брала береты для фотосессий(не важно какой по плотности)то этот точно буду носить.Очень прилично смотрится.(гораздо дороже смотрится,чем стоит)
Покупкой очень довольна!Спасибо!- Переваги:
- Цвет,качество,плотность
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
Відповідає
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Вишневий
Тёплый берет на зиму. Очень красивый, насыщенный цвет. Всегда такой хотела и вот купила. Покупкой довольна. Спасибо большое за такой хороший беретик!!!!
- Переваги:
- Тёплый, красивый цвет.
- Недоліки:
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Рожевий
Очень симпатичный классический берет, цвет - как на фото. Плотная теплая ткань. Посмотрим, как поведет себя в носке. Очень надеюсь, что не сядет, т.к. размер впритык. Приятных впечатлений тем, кто приобрел!
- Переваги:
- Очень красивый цвет. Порадовала скидка
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Пляшковий
Дуже якісний берет! Рекомендую!
- Переваги:
- Якість матеріалу, насиченість кольору.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- НатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56-58. Колір: Бузковий
Берет якісний, приємний колір. На бірці made in Korea.
- Переваги:
- 90% шерсть, 10% нейлон