Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сервіс «+2 роки гарантії» (2001-3000)

Оцінка користувачів 4.6/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

хто читає цей коментар,не рекоменжую замовляти доп.гарантію,це гроші навітер,вам найдуть 100причин щоб зняти з себе гарагтію і повернути вам товар. 300грн це мєлоч але вони нацьому заробляють а вам висатають нєрви

Переваги:
    підтримують звязок
    Недоліки:
    немає ніякої гарантії
    • Женя

так а що конкретно трапилось?

Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Нам прикро, що у вас склалося таке враження про сервіс. Рішення щодо обслуговування приймається виключно за результатами діагностики та відповідно до умов придбаного сервісу.
      Ми хотіли перевірити вашу ситуацію та надати детальне роз’яснення, однак ви відмовилися надати контактні дані. Без номера замовлення або заявки ідентифікувати звернення та з’ясувати обставини неможливо. Ми залишаємось відкритими до діалогу та готові повторно розглянути ситуацію після отримання необхідних даних.

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На мою думку це добре, що можна скористатися сервісом.

Переваги:
    2 роки гарантії.
    Недоліки:
    Нема.

Добрий день, Наталіє!
      Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви позитивно оцінили можливість скористатися сервісом та отримати додаткові 2 роки гарантії. Нехай техніка працює надійно та без несправностей!

ви їх непобачите

• Олександр

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Ціна має значення - сервіс «+2 роки гарантії» допомагає уникнути більших витрат у разі поломки.

• Юрій Д***

Чудова можливість гарантувати собі спокій щонайменше на 2 роки

Вітаємо, Юрій!
      Дякуємо за відгук. «+2 роки гарантії» продовжує захист вашого пристрою після основної гарантії. Раді бути корисними!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

нікому не раджу. гроші на вітер. купував разом з блендером,і коли редуктор вийшов з ладу повідомили що гарантія покриває лише мотор.
    тобто ваш блендер запросто може перетворитися в міксер або молоток для забивання цвяхів, і для сервіса це не проблема.

Недоліки:
    відмовляються від ремонту

Доброго дня, Дмитре!
      Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що сервіс не виправдав ваших очікувань.
      Відповідно до умов оферти, дія сервісу не розповсюджується на аксесуари, витратні матеріали та комплектуючі, якщо інше не передбачено окремо. У вашому випадку вийшла з ладу саме змінна насадка, що не є частиною основного пристрою на який поширюється гарантія.
      Розуміємо ваше розчарування. Ми завжди прагнемо бути прозорими в умовах обслуговування та публікуємо їх у відкритому доступі до моменту купівлі сервісу.

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Блок живлення працює, доставили швидко. Дякую.

Доброго дня, Євгене!
      Дякуємо, що обрали наш сервіс. Нехай ваша техніка працює бездоганно, а ми завжди поруч, щоб допомогти, якщо щось трапиться.

• Степан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поки, що не користувався даною послугою, але придбав її до мийки високого тиску. Добре, що є такий сервіс.

Переваги:
    Додаткові 2 роки сервісного обслуговування

Доброго дня, Степане!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого сервісу. Дуже приємно, що ви обрали «+2 роки гарантії» для вашої мийки високого тиску - це дійсно вигідне рішення, яке дозволяє користуватись технікою з більшим спокоєм.
      Бажаємо, щоб пристрій служив довго і безвідмовно, а ми завжди готові допомогти, якщо щось піде не так!

• Юрій Т***

Рекомендую

Представник бренду

Добрий день! Щиро дякуємо за відгук

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після повної зарядки пилесоса батарея тримала 2 хвилини та періодично зникала підсвітка. Мені повідомили, що ремонт займе десь 2 тижні приблизно. Вийшло навіть трішки швидше. Якісний сервіс, раджу.

Переваги:
    Дякую Розетка за такий чудовий сервіс
    Недоліки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Добрий день,дякуємо за відгук!

• Лидия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила телефон, працював добре, але погано заряджався, батарею зовсім не тримав, віддала на сервіс, замінили батарею тепер працює чудово і тримає заряд.

Переваги:
    Супер оперативно
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже мав досвід використання даного сервісу - залишився дуже задоволеним

Переваги:
    Оперативність, якість обслуговування, чітке інформування
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук !

• Мартилога Д***
    Продавець: Rozetka

Хлопець купив даний сервіс разом з відпарювачем. Через 2 роки відпарювач перестав вмикатись і я звернулась в сапорт, я спочатку хвилювалась та не вірила що зможуть відремонтувати але щось там замінили та відправили назад і я користуюсь далі. Вражена що таке існує

Представник бренду

Добрий день, Дар'є! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+2 роки гарантії".