Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сервіс «+2 роки гарантії» (40001-65000)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользовался такой гарантией,на прошлом ноутбуке, не пригодилась. В конце срока гарантии,в течении месяца,можно было вернуть ее стоимость, если не пользовался. Забыл за. А так душа была спокойна

Переваги:
    Спокойствие души,зная что починят если вина не твоя
    Недоліки:
    Забываешь когда кончается.
      Представник бренду

Дякуємо за відгук, Олександре!

Раді, що Сервіс «+2 роки гарантії» допоміг Вам почуватися спокійно — саме для цього ми його й створили. Ми прагнемо, щоб користування технікою було комфортним, а в разі непередбачуваних ситуацій — Ви завжди могли розраховувати на нашу підтримку.

Дякуємо, що обираєте SUPPORT.UA!

• Костя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Привітний персонал, все розкладають, як по поличкам. Розповіли, як і що буде відбуватись з техніку по сервісу. Дякую, буду ще купляти ваші сервіси.

Переваги:
    Все пояснили та сказали приблизні терміни ремонту.
    Недоліки:
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Павло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кожен раз купуючи техніку думаю хоч би не гавкнулась після гарантії, а таки гавкнулась, добре, що придбав додаткову. Відремонтували швидко. Дякую за сервіс.

Представник бренду

Добрий день,дякуємо за відгук!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Телевізор показувати коники десь з місяць тому, почав вимикатись раз на годину, потім зовсім часто. Сдав по сервісу в ремонту. Відремонтувати не вийшло але надали компенсацію сертифікатами, я в принципі був не проти, мені новий телевізор, куплений за них ще краще ніж відремонтований. Обслуговуванням задоволений.

Переваги:
    швидко віришили мою проблему
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук!