- НастяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала разом до телефону, не думала що це працює але так, телефон відремонтували, все супер.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляв разом з планшетом, після поломки все відремонтували і відправили за свій рахунок. Дякую, чудовий сервіс!
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина розлила воду на телефон і він перестав вмикатись. Сказали що ремонт буде не доцільний та відправили сертифікати.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за відгук!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, все добре. Дякую
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Ольга!
Раді, що сервіс «Захист від пошкоджень» виконує свою роль і все працює добре. Звертайтесь, якщо знадобиться підтримка — ми завжди поруч!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добра штука..! Раджу вам..!!!
Представник брендуДобрий день,Віталій! Дякуємо за відгук
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив кумі телефон разом з цією гарантію, бо вона ще та гуляка. Буквально через декілька місяців вже телефон був побитий, тому вона звернулась для ремонту. Радий що є компанії які надають такі послуги захисту
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний товар!
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Віталій Г***Продавець: Rozetka
Я скористався сервісом "захист від пошкоджень", який купив на Розетці разом з телефоном.
Service.ua замінили розбитий екран на телефоні. До якості ремонту зауважень немає. Сервіс оплатив послуги Нової пошти.
Але є зауваження до організації роботи:
1) Перед тим як відправити телефон в сервіс потрібно знайти все: коробку, зарядку, скріпку, кабель зарядки та гарантійний талон. На це все потрібен час. Окреме питання: як бути, якщо загубив/зламав блок зарядки або кабель? Без цього телефон НА ЗАМІНУ ЕКРАНУ не може бути прийнятий. Як на мене, не дуже логічно
2) Час ремонту міг би бути краще. Фактично, я витратив день на підготовку до відправки і 13 днів на очікування телефону після відправки. Так, це в межах умов сервісу, але хотілось би швидше.
Як підсумок, сервісом зручно користуватись для техніки, про яку ти можеш забути на декілька тижнів і якщо вдасться зберегти абсолютно повну комплектацію ( що не завжди зручно)- Переваги:
- Замінили екран телефону. Я задоволений ремонтом
- Недоліки:
- Складна процедура підготовки до відправки пристрою. Довге очікування ремонту.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що поділились своїми враженнями про наш сервіс!
Порядок передачі пристрою чітко прописаний в нашій публічній оферті, на нашому сайті.