- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Не знаю, чи є щось краще за таку ціну, але цей - з функцією справляється. Мінус лише в тому, що батарея постійно відходить і ліхтарик або міняє режими, або гасне і треба його або трусити, або включати-виключати
- Переваги:
- Світить як далеко, так і близько, дешевий, металевий
- Недоліки:
- Іноді живе своє найкраще життя без тебе
Представник постачальникаДякуємо за ваш детальний та чесний відгук!
Раді, що ліхтарик загалом справляється зі своєю функцією та сподобався яскравістю й корпусом. Дякуємо також за зауваження щодо роботи батареї — ваш відгук дуже важливий для нас і допомагає покращувати продукцію. Сподіваємось, користування ліхтариком і надалі буде для вас зручним.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Працює від пальчикової батарейки, є кліпса, світло яскраве
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- юлія г***
Через 5 месяцев акомулятор выдохся, заряда хватает на 15минут.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Щойно забрав (платив онлайн/без огляду) - оформлюю повернення.
Мав подібний. Користувався років десять. Нарікань не було. Віддав в ЗСУ. Тож не мав сумніву при виборі.
Проте:
- алюмінієвий корпус дуже тонкий;
- кліпса затонка, не міцніше ніж в якісної авторучки;
- потужність та світловий пучок гірше ніж вбудований ліхтар в бюджетному смартфоні;
- батарейка (в моєму випадку акум АА), бовтається як щось у відрі:
- висувна голівка зуму - питання не великого проміжку часу, коли буде також бовтатись (гумова прокладка, або не по розміру, або сумнівної якості).
Фото в темній кімнаті зі спалахом і без (при ввімкненому ліхтарі)
Не рекомендую.- Переваги:
- Компактний. Вигляд. Працює від батарейки АА, напевно довго.
- Недоліки:
- Корпус, збірка, потужність, світловий пучок.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Отличный фонарик, компактный и лёгкий как раз для дамской сумочки. Достаточно хорошо светит для такого размера. К слову, в характеристиках ошибка требуется одна батарейка, а не две. Единственный минус - цена кусается.
- Переваги:
- Компактный, лёгкий, нормально светит.
- Олександр О***
Певно Ви нормальні ліхтарі не бачили. Але то таке, кожному своє. Головне щоб приносив задоволення та користь.
- Олег У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ужасный фонарик, мало того что упаковка была заполнена битым стеклом, но видимо не от этого фонарика так еще и светит хуже чем аналогичный по мощности за 100 гривен! Оформляю возврат.
- Александр Г***
В этот фонарик нужен аккумулятор 3,7вольт (а не одна пальчиковая батарейка),тогда светит хорошо и руки на нём можно греть
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хлипкий ліхтар низької якості з корпусом з надзвичайно тонкого алюмінію. Такий ліхтар мав би до 200 грн коштувати. Теперішня ціна - просто космічна, він абсолютно не вартий своїх грошей.
- Переваги:
- Вага і розмір
- Недоліки:
- Ціна, товщина корпусу
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. На разі наріканнь на фонарик ще не отримували. Маємо надію, що незважаючи на тонкий корпус він виконуэ своє призначення і довго Вам прослужить.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Ціна,якість!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Все сподобалось. Ліхтарик працює. Прийшов швидко після замовлення, в продовж 2 діб. Єдине побажання, щоб виправили посилку в описі. Там написано що джерелом живлення є 2 батарейки. По факту одна)))
- Переваги:
- За свої гроші нормальний портативний ліхтарик.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець SunDay
Євгене, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!