- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Тоненька
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Не дивлячись на те, що тонка тканина, добре утеплює, вдягала взимку під одежу. Може і не на -30, але на наші зими піде. Приємна на дотик тканина. Гарна ціна.
- Переваги:
- Виправдало очікування
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Все супер
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Очікувала,що він буде по якості,як фліс...але- ні. Хоча,дуже приємний на дотик і колір такий,як на малюнку.Схожий на термобілизну на весну чи холодну осінь
- Переваги:
- Ціна і колір,охайно зшитий
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Глуховецька Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Я дуже задоволена
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Дякую, чудово
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Комплект гарний,йде на розмір 46-48 не більше, не для великих морозів, це весну ,осінь та теплу зиму
- Переваги:
- Гарно облягає тіло,мягенький,тоненький
- Недоліки:
- Для мене недоліків нема,крім того що треба писати що це не термобілизна а спідня білизна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Гладкова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Не термобилізна
- Переваги:
- Приємна до тіла,тонкнька
- Недоліки:
- Слаба рнзинка ,співають при ходьбі
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Хорошо тянется, выглядит симпатично, но... это не термобелье, просто нижнее бельё, ну чуть теплее, чем без него. На нем пишется полиэстер, чуть покалывает. Турецкое синтетическое термобелье с начёсиком ношу с бОльшим удовольствием, чем это и в том теплее, действительно.
- Переваги:
- Симпатичное, хорошо тянется
- Недоліки:
- Почти не греет, покалывает.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Гарно виглядає і приємна до тіла. Мені сподобалась.
- Недоліки:
- Не знайшла бірки як прати, хто виробник, склад. Скоріше здивована.
Відповідає
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
По-перше, це не бавовна, а поліестр.
По-друге, заявлений розмір 44-50. А по факту - це 42-44.
На вигляд симпатичний, колір гарний, але..- Переваги:
- Красивий колір.
- Недоліки:
- Поліестр. Замалий розмір.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Розмір вказано максимально. Є різний 50 розмір, тому краще орієнтуватися по параметрам. Параметри вказано максимально.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Розмір повністю підійшов, дуже приємний на дотик, тоненький. Я задоволена покупкою
- Переваги:
- Приємний на дотик, тоненький, теплий
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
На 50 розмір,в сильну обтяжку, на 52 - мале, холодне, колюче. Ззовні-симпатичне.
- Переваги:
- Тоненьке, тягнеться, ажурне.
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим розмірам-сильно маломірить
Замале
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Так, буває, що розмір може у людей різнитися, на жаль.
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Маленьке,холодне,максимум на 44 розмір.
Представник постачальникаДобрий день! Дуже шкода, що Вам не підійшло.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
У кого розмір46-48 буде ідеально.
- Переваги:
- Гарненькє ,тоненькє.
Відповідає
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Дійсно ніжні обійми. Я в захваті. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
В мене 48 розмір, білизна як на мене пошита. Тоненька, гарно тягнеться, тепла. Зручно одягати під одяг, не збільшує об'єм. Красива. Рекомендую
- Переваги:
- Чудова термобілизна, дуже гарно виглядає. Ціна акційна. Приємна до тіла, тоненька, але тепла.
Відповідає
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Бельё очень красивое и комфортное к телу. Тонкое, удобное и просто шикарная вещь. На работе отопления нет, мёрзла сильно, а теперь ношу с удовольствием. Так как я полненькая, для меня большой плюс, что не утолщает и мои любимые платья, юбки сидят хорошо. Практически не заметно под одеждой, но очень тёплое и комфортное. Спасибо Розетке ща прекрасный товар и удобство примерки в пункте выдачи. Это чудесно!
- Переваги:
- Комфорт, красота, тонкое, но тёплое
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням.
- Муханов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Дружині білизна дуже сподобалося, і це головне!
- Переваги:
- Приємне на дотик. Доставка без запитань!
- Недоліки:
- Поки що не виявив. Хотілося, щоб їх і надалі не було.
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
задоволена
- Переваги:
- білизна зручна, якісна.
- Недоліки:
- нема
Відповідає
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Пригодич З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
дуже задоволена
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Можна носити взимку під одягом, можна використовувати як спальний комплект (було тепло під ковдрою під час блекауту, коли відключали опалення)
- Переваги:
- зручний комплект для носіння взимку
- Недоліки:
- нема
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Купували комплект на людину, в якої розмір одягу 48... в результаті виявили, що підходить максимум на 46, хоча заявлено, що може бути і до 50-го.
Особливого ефекту зігрівання - як мало би бути у термобілизни - не було. Фактично це просто симпатичний костюм, який хіба трішки береже тепло, якщо зверху надягти щось значно тепліше. Втім матеріал приємний на дотик, якісно зшито все, приємне мереживо.- Переваги:
- Цікавий колір, приємна тканина
- Недоліки:
- Особливо не зігріває
Замале
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Светлана С***
Термобілизна сама по собі не гріє! Вона працює, якщо правильно підбирати три шари одягу. То вже самі загугліть.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Тканина тоньше ніж я очікувала в описі. Розмір підійшов, тканина тягнеться.
- Тетяна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Придбала цей комплект в подарунок, але розмір виявився замалий. Не вистачило інформації стосовно розмірів в см, а не просто S, M і т.д.
Замале
Представник постачальникаДобрий день. Дуже прикро. Але, Ви швидше за все, не прочитали інформацію повністю. В характеристиці зазначена ось така інформація:
Параметри брюк: довжина виробу 97 см;
Об'єм талії в нерозтягнутому вигляді 46 см, тягнеться до 95 см;
Максимальний об'єм стегон – 110 см.
Параметри кофти: довжина виробу 70 см;
Довжина рукава 60 см;
Ширина під руками 76 см, тягнеться до 120 см.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Зазвичай беру собі XS-S, мої параметри десь до 55 кг, 85-75-90, ноги 105-110, руки 45-50.
Не знала, спершу який розмір взяти, бо в коментарях писали, що розмір цього товару підійде на 12-річну дитину. Але все ж замовила два комплекти - ліловий 44-50 і чорний 44-52.
Ліловий підійшов непогано - і прилягання по тілу, і довжина кофти, рукавів (але якби був ще трохи менший - було б взагалі чудово).
А чорний виявився завеликий - під рукавами не прилягало, а саме - звисала значна частина тканини (можливо на більший об'єм грудей сіло би якраз). Аще по фігурі мені теж не сіло - задовга кофта була.
Тому взяла не чорний, а ліловий.
Вже пару днів носила за мінусової температури - нормально, але у морози не зігріє.- Переваги:
- Недоліки:
- Зігрівання за мінусової температури
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Тому взяла не чорний, а ліловий.
- Ціна, Приємний до тіла
- Недоліки:
- Не так тепло, як хотілось би
Відповідає
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Не плохое, но максимум на 48 размер. Очень тоненькое. Оставила для дома под теплый халат. Если кто-то мечтает утеплиться, то это не тот случай(.
- Переваги:
- Приятный к телу трикотаж.
- Недоліки:
- Не термобелье
- Светлана С***
Термобілизна і не повинна гріти! Вона по іншому працює
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Це не термобілизна!!!! Дружині правда сподобалося.
- Недоліки:
- Головний недолік - не термо, щільність тканини дуже тоненька
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
М'яка, шовковиста білизна, гарний колір. Щодо "термо" можна буде сказати тільки після носіння у холодну погоду
- Переваги:
- Приємна, м'яка на дотик білизна, тоненька
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Тонкий почти компрессионный трикотаж. Длинные штанины и длинные рукава.
- Переваги:
- Усиленные вставки на попе и по талии кофты
- Недоліки:
- Узкие штанины, шов внатяжку, боюсь что быстро порвется
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- Инна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
запах такой химозный я аж не поверила. очень воняет
Представник постачальникаДоброго дня! Білизна не має мати хімичного запаху. Підкажіть, буль ласка, може це від упаковки запах йде?
- olena76ka
Я вчера получила, нет запаха химозного, приятная нежная ткань, обычный не сильный приятный запах текстиля. Я довольна качеством. Не знаю что будет после стирки и на какова эффективность в морозы, но пока мне всё нравится
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
После первой стирки сели, плохо держат тепло. И вообще это не термо
Представник постачальникаДоброго дня! Прати термобілизну потрібно при температурі не вище 30 градусів, на виробі вказана інструкцію.
Для виробництва була використана спеціальна тканина, що має тришарову будову полотна. Внутрішній шар нейтралізує розмноження бактерій та запах поту. Середній – створює повітряну подушку, не пропускаючи тепло назовні, а холодне повітря до тіла. Зовнішній шар забезпечує безперебійний обмін вологи. Така особливість тканини забезпечує комфортне носіння жіночої термобілизни і за -20, і за +5.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Красивый , к телу очень приятный,
Одела и снимать не хочеться!!!
Советую,но если уж на серьезный мороз, то незнаю будет ли в нем тепло?- Переваги:
- Красивый, приятный к телу!
- Недоліки:
- Не нашла!
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Жене на подарок брал. Жена довольна. Все понравилось. Спасибо и с Наступающим )))
- Переваги:
- Есть )))
- Недоліки:
- Нету )))
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
По поводу "термо" сомневаюсь,но ткань белья очень приятная к телу,универсальный размер сел как вторая кожа.Рекомендую.
- Переваги:
- Приятная ткань,универсальный размер,качественный пошив.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.