- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір, дитину зацікавив. Також комфортно вчитися тримати ручку/олівець правильно. Було би класно, якщо би в цьому наборі були ще тримачі різного діаметру.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що набір зацікавив дитину та допомагає у правильному формуванні навичок письма. Дякуємо також за вашу ідею щодо тримачів різного діаметру — це справді корисне доповнення.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір. Дитині дуже сподобався.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що набір сподобався дитині і приносить радість. Гарного користування!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, внуку дуже сподобалося.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що набір сподобався вашому внуку — нехай приносить тільки радість та натхнення
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наборчик супер,матеріал приємний , кольори яскраві. Буду брати ще один на подарунок.
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребёнку 3,3 года понравилось
- Переваги:
- Качество хорошое, цвета яркие, без запаха,
- Недоліки:
- Не нашла элемент для первого этапа
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування! Підкажіть, будь ласка, який елемент не знашли?
- Алим А***Продавець: Rozetka
Нажаль нічого не можу сказати про товар, тому що шановна розетка за 8 днів не змогла його надіслати або навіть попередити про відсутність товару. Хоча я спеціально замовляв зазделегідь.
- Переваги:
- Красива виглядає на фото.
- Недоліки:
- Не надіслали