Відгуки покупців про Цукерки Світоч Exclusive в коробці 222 г (4823000920545)
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Мне не досталось, коробка для семьи маловата)))
По словам домочадцов: - Вкусно, приноси ещё! - ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Вже не один раз купую ці оригінальні коробки з цукерками, де зібрані декілька видів різноманітних цукерок дуже гарно викладених у коробці.Цього разу призначалися як презент зарубіжним гостям з Франції і Великобританії.За кордоном такі набори - дуже в пошані, а невеличка їх кількість тільки підкреслює їх ексклюзивність.Дуже раджу.Пахнуть навіть через упаковку!
- Переваги:
- Дуже презентабельна коробка смачнющіх цукерок
- Недоліки:
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Очень и очень вкусные и качественные конфеты. Самые лучшие на сегодняшний день среди конфет Украинского производства. Порадовало разнообразие видов в одной коробке. И при этом каждый из них - невероятно вкусный и ничуть не хуже остальных. Действительно, стоящий презент к любому празднику: будь то Новый Год, день рождения, корпоратив или ещё что-то другое. Качество шоколада на высоте. Это лучшее, что есть у нас в Украине среди конфет. Кто ещё не пробовал - не пожалейте средств и закажите такую коробку конфет себе. Обязательно понравится! Конкурентов среди продукции отечественного производства у этих конфет просто нет! Более того - не все производители даже из Европы могут составить этому продукту от Свиточ достойную конкуренцию. Например, пробовал перед этим польские конфеты Praline - так, вроде бы и ничего... Но! Потом купил, попробовал и сравнил эти конфеты с польскими. Эти на порядок, если не на 2, лучше. Во-первых, не настолько все же сладкие - здесь черный шоколад хорошо ощущается, он качественнее. Во-вторых - более яркий вкус, даже 8 разных вкусов. В-третьих сам шоколад нежнее, что-ли, натуральнее. В общем - к покупке РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Очень вкусные, много разных вкусов, доступная цена для такого веса
- Недоліки:
- Не выявлено
- Панкратов В***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Как подарок или знак признательности и уважения,продукция от "Свиточ-а"не имеет себе равных.Это однозначно лучший производитель на рынке страны.Я никогда не уезжал от любимых тетушек без одного из символов Львова-шикарной подарочной мультифасовки лучших конфет в исполнении Exclusive.
Радует,что многие экономические и проч. проблемы страны абсолютно не отразились на качестве этих конфет-какими я их помню со времен канувшего в лету государства,такими они и остались сейчас.Жаль,что нет возможность попасть во времена Австро-Венгрии и сравнить вкус Тех конфет...Даже старожилы не помнят.Даже их деды...
Считаю этот вариант подарочного исполнения конфет наиболее статусным -их не стыдно и на иннагурацию президента любой державы подарить,любимой теще и всем нашим дорогим женщинам ,и их потомству.
Рекомендую.- Переваги:
- Львов,"Свиточ"-красивейший город,производящий на лучшей фабрике страну лучшие конфеты премиум класса.
- Недоліки:
- Даже самый злобный недруг не сможет их найти!
- Юрий М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Заказывал 180 упаковок на подарки на новый год сотрудникам, перед этим купил попробовали упаковку в офисе всем очень понравилось.
- Переваги:
- вкусные и не дорого и вес нормальный
- Недоліки:
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Хорошие конфеты на подарок маме или любимой женщине!
- Переваги:
- Когда открываешь коробку, запах невероятно приятный!
- Недоліки:
- Мало, 250 г. было бы идеально
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Цукерки дуже смачні! Брала на подарунок мамі на 8 березня! Посилочку швидко прийшла, якраз до 8 березня. Багато цукерок з різними начинками.
- Переваги:
- Великий об'єм, смачні цукерки з різними смаками.
- Недоліки:
- Михаил Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Жаль, быстро закончились
- Переваги:
- Все отлично
- Недоліки:
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
На подарок женщинам очень даже достойно.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Носенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Вкусный настоящий шоколад, начинки на любой вкус и приличный вес за такие деньги.
- Переваги:
- Отличные конфеты.
- Недоліки:
- не обнаружила
- ViktoriyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
вкусно и оригинально
- Переваги:
- вкусно
- Недоліки:
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Отличный громадный набор конфет. Вкусно.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Гостям було смачно- мені не дісталось
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Швидка доставка
- Переваги:
- Смачні та свіжі
Дуже сподобався
- Переваги:
- Це чудовий солодкий подарунок
- Недоліки:
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Очень вкусные конфеты ,покупала на подарок ,большая упаковка ,все довольны !
- Переваги:
- Очень хорошие
- Недоліки:
- Нет обнаружила
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Доставили на следующий день. Конфеты супер.Настоящий шоколад, а не подделка. Прекрасная подборка разных начинок. Коробка большая - и подарить не стыдно.
- Переваги:
- Хорошие конфеты фирмы "Свиточ". Действительно шоколадные. Хороший вес и хорошая цена.
- Недоліки:
- Не знаю
- Тим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Здесь все конфеты свиточ
- Переваги:
- Микс вкусов
- Недоліки:
- Маловато
- ИнессаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Смачно,свіженький чорний шоколад,деякі з цукерків у цьому наборі взагалі не куштувала,сподобались.Якби було більше цукерків у коробці ,було б набагато краще :)
- Переваги:
- Смачно,свіженький чорний шоколад,деякі з цукерків у цьому наборі взагалі не куштувала,сподобались.
- Недоліки:
- Коробочка середня,а цукерків як на мене то замало.
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Презентабельно виглядає. Пачка досить велика.
- Переваги:
- Велика пачка за малу ціну + різноманітні цукерки.
- Недоліки:
- Скоро закінчується..)
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Набор на любой вкус.
- Переваги:
- Презентабельный вид, разные конфеты в наборе.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
вкусный шоколад, украинский производитель, комбинация разных видов конфет, замечательный подарок
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Цікавий набір з декількома смаками, кожен знайде собі щось до вподоби, мені особисто найбільше сподобалися тут цукерки "стріла" і один вид з праліне
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Конфеты супер, рекомендую продукцию "СВИТОЧ"
- АленаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Отличные конфеты для любителей вкусного шоколада. Идеально подходят для подарка
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Гарні класичні асорті!
- Переваги:
- Український виробник!
- Недоліки:
- відсутні
- Катерина Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Все супер!!!!Читаючи коментарі думала ,що знижка , тому що дати на підході
Але все супер !!!
Дякую за безкоштовну доставку і бонусні бали !!!!!- Переваги:
- Цукерки , акційна ціна , дата
- Недоліки:
- Снежана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 222
Смачні ,свіженькі,швидко відправили . дякую
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Смачно.
Смачні відправили швидко, дякую
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Дякую.. Смачно
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Дуже смачні.
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 421
Купили, спершу зателефонувала на гарячу лінію, щоб дізнатися терміни. Так ось, до 01.03.2026, Цукерки дууууже смачні, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Немпє