Відгуки покупців про Активний крем SVR Sebiaclear Active Tinted для шкіри, схильної до акне 40 мл (3662361000890)
Немає в наявності
- НКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл
Якісний тональний крем. Легкий, майже не має запаху. Колір, як на мене, універсальний.
- Переваги:
- Великий об'єм, добре вбирається, не підсушує.
- Недоліки:
- Не знаю, чи можна це назвати недоліком, але він достатньо рідкий, але добре пігментований.
- 2507..Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл
не знаю за что такие деньги отдала, крем с запахом горчичной мази, но то пол беды, ложиться не равномерно, плохо тонирует, наоборот затемняет проблемный участки и самое неприятное ,что крем очень жирнит кожу, через час лицо блестит ..Лично мне не нравиться
- Сергій К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл
Коли купив цей крем , він мені дуже сподобався . Приємно ним користуватись , має приємний запах. Користувався дві неділі ним, та побачив результат, чорних точок стало менше, прищиків також менше стало. Завдяки цьому крему в мене вже немає ні чорних точок ні прищів! Рекомендую всім він Ефективний , чудово справляється зі своєю задачею.
- Переваги:
- Якісь відмінна
- КристинаПродавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл
Очень довольна покупкой! Крем идеально выравнивает тон. Очень понравился по текстуре, хорошо наносится. Без эффекта маски. Увлажняет кожу. Запах приятный. Не вызывает сыпь. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- ТаняПродавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл
Это универсальный крем. Он помогает справиться со многими проблемами кожи. Мгновенно придаёт лицу здоровый вид. Убирает акне, пятна, шероховатости, покраснения. Текстура приятная, лёгкая, не оставляет жирности. Крем хорошо увлажняет кожу