Відгуки покупців про Інтенсивний кондиціонер SYOSS Keratin з екстрактом блакитного лотосу для ламкого волосся 250 мл (9000101665703)
Немає в наявності
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наношу цей кондиціонер на волосся відразу після миття шампунем SYOSS Keratin із екстрактом блакитного лотоса. Волосся набуває красивого блиску. Добре розчісується. Виглядає гарним та здоровим. Залишається легкий приємний аромат.
- Переваги:
- Робить волосся блискучим, живим, здоровим, красивим.
- Недоліки:
- Не має.
Представник постачальникаЯна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший кондиционер,большой плюс,он не жирнит волосы.Волосы мягкие,хорошо расчесываются.Приятный аромат.
- Переваги:
- Не утяжеляет волосы
- Недоліки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший кондиціонер. Волосся після нього м’яке, гладке і легко розчісується. Не обтяжує і має приємний аромат
- Переваги:
- Добре зволожує, полегшує розчісування, приємний запах
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала цей кондиціонер і не помилилась. Волосся після використання м'яке, блискуче.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ще не виявила
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- НастяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний кондиціонер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неввиявлені
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
После этого кондиционера волосы выглядят красиво. Они становятся гладенькими, даже почти не видно что они посеченные. Отлично расчёсываются, не путаются. По волосам кондиционер распределяется хорошо.
- Переваги:
- Эффективный, отлично действует на волосы.
- Недоліки:
- Без недостатков.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Віталіна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую кондиціонер разом із шампунем цієї ж лінійки. Для мене - ідеальні. Волосся блискуче, має здоровий вигляд. Аромат ніжний, приємний. Дуже раджу!
Представник постачальникаВіталіна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляв для дружини, їй засіб сподобався. Засіб має досить насичену, але не важку текстуру — добре розподіляється і не обтяжує волосся. Аромат приємний, салонного типу, але не різкий. При регулярному використанні волосся менш ламке на кінчиках і більш гладке довжині. Для своєї ціни дуже гідний варіант.
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаКостянтин, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Использую кондиционер с таким же шампунем. Прекрасная пара для длинных окрашенных волос. Это комбо снижает ломкость, делает волосы гладкими, струящимися, дает выраженный блеск. На длину ниже талии расход будет немалым, поэтому лучше брать сразу два тюбика - волосы скажут спасибо (тем более, по акционной цене)
- Переваги:
- Насыщенный и питательный состав
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достатньо добре зволожує волосся, легке розчісування після нанесення. За свою вартість прекрасний вибір
- Переваги:
- Топ за свою ціну
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей кондиціонер мені сподобався. Волосся стало менше випадати і виглядає більш здоровим. Використовую його разом із шампунем тієї ж серії — результат помітний.
- Переваги:
- Добре відновлює волосся
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємно пахне, волосся після нього м'яке приємне та гладке, добре розчісується. Також довго тримається чистота, волосся легке та не жирніє.
- Переваги:
- Швидка дія, запах, консистенція.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВалентина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее дополнение для шампуни syoss ceramide. Хорошо помогает для слабых волос которым недостаточно питательности.
Представник постачальникаДмитро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мій найулюбленіший кондиціонер, волосся після використання гладеньке і доглянуте. Набагато якісніше ніж більшість розрекрамованих засобів. А аромат, то окрема любов.
Представник постачальникаЛілія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався аромат — ніжний, свіжий, залишається на волоссі трохи після миття. Текстура кондиціонера щільна, добре розподіляється по довжині і не стікає. Волосся виглядає більш живим і доглянутим, кінчики менше пушаться і не такі сухі.
Представник постачальникаВалерія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь кондиціонером Syoss Keratin, шампунь цієї ж серії, вже дуже давно. Інколи пробуючи щось інше, але все одно повертаюсь саме до цієї серії. Дуже задоволена якістю волосся після цього кондиціонеру, легко розчісується, гладеньке, блищить, і дуже приємно пахне.
- Переваги:
- Гарний кондиціонер
- Лидия Л***Продавець: Rozetka
У мене дуже сухе і посічене волосся було. Взяла спробувати цей кондиціонер. Ні на що сильно не розраховувала. Але КЛАСС. Він чудово наповню сухе волосся. Кінчики після декількох разів користування стали більш живими. Рекомендую
- Переваги:
- Волосся гладеньке і здорове
- Недоліки:
Представник постачальникаЛiдiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!