Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Малечі про інтимні речі - Ярмоленко Ю.Л. (9789669358394)

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга прийшла, як і замовляли, на українській мові (це було принципово)! Придбала для сина 10 років і йому якраз вчасно. Розповіла сину що замовила таку книгу і хочу з ним поговорити як із дорослим хлопчиком вже більш розлого ніж раніше. Він зацікавився і з нетерпінням теж чекав на доставку. Спочатку погортав сам, мимохідь подивися картинки, закрив книгу, трішки зніяковів і мені посміхнуся. Питаю: "Хочеш почитати сам, чи разом почитаємо? - "Разом почитаємо". Раджу теж запитувати дітей як і з ким їм буде комфортно гортати цю книжку. Ще важливо, щоб дорослі самі не червоніли і не ніяковіли читаючи, дитина все відчуває і теж буде соромитись цих тем або думати що це щось таке, про що неприйнято говорити вголос. Я роблю вигляд наче читаю про щось звичайне, руки, ноги, тулуб чи інші звичайні частини тіла, це ж звичайна фізіологія, яка чомусь більше соромить батьків ніж їх дітей)).

Рекомендую для читання діткам від 5 до 10 років. Дивіться самі в якому віці ваша дитина буде готова сприймати таку інформацію!

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша книжка, я дуже вдячна авторам що в українському сегменті дитячої літератури з'явилась така потрібна книжка, поки ще єдина на цю тему. ОДНАК Я КАТЕГОРИЧНО НЕ ЗГОДНА ІЗ деякими пунктами книжки. Наведу лише один пункт - на стор 26 пункті 3, дитині пропонують в громадському туалеті витерти унітаз вологими і сухими серветками і тільки тоді сідати на нього , бо бачте нависати над унітазом - це шкідливо, а стати на нього - можна травмуватись. Не знаю як в місті де живе автор справи з громадськими унітазами, а я свою дитину вчу не торкатись в туалеті нічого взагалі. А ще не розкрита тема антисептиків бо вони всі різні Варто з цього приводу послухати д.Комаровського. Виявляється що антисептики всі різні і більшість треба наливати повну долоню, а не бризкати на руки, для того щоб рідина 15-20секунд лишалась на шкірі і не встигла за цей час висохнути, бо тільки так настає дезінфікуючий ефект)))
    Коротше, я цю книжку однозначно раджу, але читати їїтреба разом !

Переваги:
    Прекрасна книжка, доступна, але таку інтимну інформацію варто перечитувати мамі першій ,щоб за потреби дати ширші пояснення дитинці.
    Недоліки:
    не вказано що менструвальними чашами і тампонами не можна користуватись незайманим!! Тему дівочої пліви взагалі не зачепили. А дівчинка повинна знати що її пошкоджувати не можна бо вона теж несе певну захисну функцію.
    • Дмитро

а хто вам сказав, що тампонами неможна користуватись незайманим? погугліть, або почитайте інструкцію до тампонів:)
      (про чашу згодний з вами)

• Лариса К***

Мені відповіли тут що тампонами користуватись незайманим можна бо так написано в інструкції. Я не бачила інструкцій для фаллоімітаторів , але впевнена що там теж написано що незвйманим це можна.
      Можна, але тоді вже не незаймана стаєш і мікрофлора змінюється.

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доступно і простими словами про гігієну (тут цьому приділено досить багато уваги), про дорослішання і особисту безпеку. Це вже наша друга книжка такого плану, тому здалося, що мало уваги приділено саме питанню "звідки беруться діти" - перша книжка була саме на цю тему. Як перше знайомство для дитини зі своїм тілом і що з ним відбуватиметься - гарна книга

• Вікторія

Цікаво, яка перша книга?

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала на подарок так как у нас такая уже есть. Обалденная книга для детей и взрослых! Родители, не стесняйтесь читать ее детям! Это, прежде всего, их безопасность!

• Олександра

Все зрозуміло для дитини 5 років

• Ніна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга на дуже важливі теми. Пояснює діткам все, що їм потрібно знати. І саме тією мовою, яку вони розуміють. Цю книгу повинні мати всі, в кого є діти! Рекомендую!

Переваги:
    Цікава, корисна
  • Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ця книга має бути у кожній сім'ї де зростають діти.

Переваги:
    Інформація подана зрозуміло для дитини.
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

маст хев для всіх батьків)

• Жанна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова книжка! Давно збиралася для доньки придбати її і ні хвилини не пожалкувала! Доступно для її віку, зрозуміло і можна не червоніти, відповідаючи на «незручні» запитання.
    Рекомендую УСІМ БАТЬКАМ! Але спершу прочитайте її самостійно щоб знати що до чого і повірте, Ви відкриєте навіть для себе щось нове!

Переваги:
    Якість самої книги Адекватна ціна
    Доступність інформації
    Недоліки:
    Не знайшла!
  • Юлія Г***

Хороша, пізнавальна книжка )) Приємні малюнки, дитині цікаво

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Корисна інформація в книзі і сама книга зроблена з якісного паперу.

Переваги:
    Цікаво, доступно, інформативно.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга дуже потрібна! Корисний розділ про особисті кордони і безпеку в інтернеті. Щодо віку - брала дівчинці, 10 років, коли дитина фукає і не хоче нічого обговорювати і можна дати книгу для самостійного читання. На мій погляд, підійде від 8 років, тільки деякі розділи раніше.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила книгу за рекомендацією знайомої. Описано все змістовно і коротко. Цікаво не тільки дітям, а й дорослим.

Переваги:
    Цікава книга
  • Марта П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все написано у деталях і нічого лишнього. Як на мене, дитина повинна знати такі речі із літератури, яку пропонують батьки, а не шукала на незрозуміло яких сайтах.

Переваги:
    Все, що треба знати дитині
    Недоліки:
    Ціна зависока
  • Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжка супер, має бути в кожному домі, де є дитинка.

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова книжка, була взята на майбутнє для дитини) вивчаю сама поки що)

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова книжка для батьків і дітей. Все доступно і наглядно з малюнками, згідно віку можна пояснити. Завдяки цій книзі діти будуть обізнані і всі органи називатимуть своїми іменами.

Переваги:
    Гарний папір, цупка обгортка. Проста в прочитанні.
    Недоліки:
    Непомітила
  • Svitlana H***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла одночасно дві книги на українській та англійській мові для подарунка.Продавець потішив швидкою відправкою,книги прийшли упаковані.Рекомендую

• Майя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шкодую, що в моєму дитинстві такої книги не було. Важливі речі доступною мовою.

• Олена К***

Гарна книга. Рекомендую

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна книжка, розказує не лише про інтим, а й про тіло, про прийняття себе та інших. Взагалі, Юлія та її блог відкрили для мене багато, змусили по-іншому дивитися на світ. Рекомендую!

Переваги:
    Просто, доступно, неоднобоко
  • Жирко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мне книга очень понравилась, но считаю что для детейи4-5 лет она рановата. А вот с 8+, вполне подходящая.

Переваги:
    Доступная, понятная.
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна книга, змістовно та зрозуміло описується, як виглядають дівчатка та хлопчики, їх взаємини, яскраві та веселі ілюстрації. Книга підготовлена так, що батьки для своєї дитини, можуть подавати інформацію з цієї книги, в тому обсягу, в якому вважають за потрібне для певного віку та розвитку дитини.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В школі однокласник показував в роздягальні статеві органи, прийшло розуміння, що дитині потрібно показати будову органів і інші особливості :)

Переваги:
    Класна книжка, навіть для себе багато невідомого знайшла:)
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Паша С***

10/10 тепер я знаю що у мене калитка

Переваги:
    Гарна книга
  • Деревянко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна книга для батьків, помічник в поясненні складних речей просто. Ціна дешевше ніж в інших магазинах. Забирала в пункті видачі, була запакована в плівку, в гарному стані.

Переваги:
    Тільки переваги
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже корисна книжка. Для дитини написано доступною мовою і з цікавими ілюстраціями.

Переваги:
    Розвиток дитини
  • Ярина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарна книга. Зачитується і син 7 років, і дочка 10 років. У книзі немає маніпуляцій дитячою психікою та нав'язувань, як треба жити і що робити, а що ні.

Переваги:
    Доступно написана книга. Гарні яскраві ілюстрації без зайвого
  • Анна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно хотіла цю книгу. І тут акція- відразу замовила. Книга супер. Розкриває важливі теми. Рекомендую.

• Іванна С***

Чудова книга!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую уже вдруге для родичів. Коли купила першого разу, то сама з цікавістю читала

• Серова Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Раджу книгу і малечі і дорослим. Дуже гарно все описано на зрозумілому рівні, з ілюстраціями. Дуже якісний друк і приємна на дотик. Чудовий вибір на подарунок.

Переваги:
    Якісна поліграфія і подача матеріалу
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова книга! Доставка швидка.

• Олена М***

Книга чудова. Доставка швидка

• Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже повчальна і цікава книга

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжечки вистачить надовго. Зручний зміст і зручно по ньому обирати тему.

Переваги:
    Чудова книжечка. Найкраща з тих, що по цій темі.