- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Прозорий
Дуже класно підійдуть і для холодильнику, і для шафи. Ми зберігаємо в офісі чай.
Дуже зручно, що контейнер прозорий і все видно. Також дуже хороша ціна за 6 штук- Представник постачальника
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий
Ємності якісні та дуже зручні. В мене вже є такі на 3 л. Ці придбала на 1,5 л. Використовую їх у холодильнику та морозильній камері. Тому замовила ще 2 набори 0,7 л. та 0,4 л.
Розетка, дякую вам за якісний товар і обслуговування!- Переваги:
- Кришки дуже щільно прилягають.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Света Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий
Брала набір садочків по 3л. Ідеально помістились по 4 в один морозильники ящик.
Доброго дня! Дякуємо що обрали наш товар.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Прозорий
Довольна набором
- Переваги:
- Зручно для заморожування продуктів
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий
Купила и пользуюсь год уже . Очень удобные
- Переваги:
- Отличные
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий
Дуже зручні для морозилки.
- Недоліки:
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий
Це просто жах. Завжди довіряла Розетці та не розкрила плівкове пакування у магазині. А вдома після розмотування плівки виявилась наявність аж 1 ємності. ГАНЬБА. Як можна так обманювати і красти??????
- Переваги:
- Недоліки:
- Замість 6 шт. запакували 1.
Доброго дня Тетяна. Нам дуже шкода, що так вийшло. Я представник постачальника. Прошу звернутися безпосередньо до нас і ми вирішимо це непорозуміння. За тел.063-219-53-21
- Татьяна М***
Постачальник зв"язався, вибачився та надіслав безкоштовно комплект 6 шт. ємностей. Попередня 1шт. залишилась як бонус. Подяка.
Доброго дня. Ми раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за розуміння.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий
Розпакувала лотки шість піддонів і п'ять кришок??? Де моя одна кришка?
Доброго дня. Нам дуже шкода, що так вийшло. Готові надіслати Вам кришку. Прошу зв'язатися із представником постачальника.