Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір посуду Tefal Delicious 6 предметів (B925S655)

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 73 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитивний (72%), нейтральний (17%), негативний (11%)
    Клієнти загалом позитивно оцінюють набір каструль Tefal B925S655, особливо виділяють якість матеріалів, універсальність використання та зручність у приготуванні. Багато хто задоволений співвідношенням ціни та якості, а також привабливим виглядом набору. Водночас низка користувачів скаржиться на появу плям або іржавіння після використання чи миття, а окремі відгуки вказують на незручність ручок або кришок. Незважаючи на ці зауваження, більшість клієнтів вважає покупку вдалою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила О***

Красивий набір гарної якості

Переваги:
    Ціна відповідає якості
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Швидка, безкоштоана доставка. Якість посуду вражає.

Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Відмінний набір, дуже якісний. Зберігає чудовий вид через роки користування.

• Білоцерківець С***

Гарний посуд

• Анатолий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Дуже гарні каструлі для готовкі є мірна шкала,яка допомогає контролювати. об'єм ємкості.кришкі скляні через які видно як готується страва, ручка каструлі не нагрівається що зручно для рук.

Переваги:
    Мать гарний зовнішній вигляд, ручки на закепах
    Недоліки:
    Не виявив
  • Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

В загальному, товаром задоволений, от тільки найменша кришка підвела, чи можна її замінити

Недоліки:
    На фото

Доброго дня, Вадим.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що сталася така прикра ситуація.
      У випадку, якщо використання відбувалося відповідно до інструкції користувача та не було механічних пошкоджень кришки, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Островская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Доповнила свою колекцію посуду Теfal. Користуюсь посудом більше неділлі, плита газова, мию в посудомийці. Посуд якісний і зручний, розміри ідеально підходять для мене, пластикові ручки супер. Кількість приборів саме така щоб задовольнити потреби родини (у нас 4 чоловіки). Ще доповнила колекцію сковорідкою Tefal. Начиталась відгуків на розетка, уважно придивлялась чи з’явились плями після використання, чи пошкодження, у мене все чудово посуд як новий.

Переваги:
    Якість, розміри, кількість приборів, пластикові ручки
    Недоліки:
    Не виявила
  • Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Повёлся на акцию, ручки очень не удобные, сливать-пересыпать, одной рукой за ручку держать не получится. Кастрюли /- норм, конструкция очень неудачная.

Переваги:
    Железные
    Недоліки:
    Конструкция ручек

Доброго дня, Артеме.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів та врахуємо всі зауваження при розробці наступних моделей, щоб зробити наш посуд максимально зручним.
      Водночас конструкція ручок у наборі посуду Tefal Delicious справді передбачає безпечне та стабільне захоплення двома руками — особливо це важливо, коли йдеться про переміщення каструлі з гарячою рідиною або стравою. У випадку з каструлями основним критерієм завжди є надійність та термостійкість, а не ергономіка однієї руки, як у сковорідках. Саме тому ми передбачили дві симетричні литі ручки, які рівномірно розподіляють вагу та мінімізують ризик випадкового перекидання чи опіку.
      Ручки в серії Delicious розроблені з акцентом на безпеку, щоб вони не нагрівалися під час приготування, а також на надійність кріплення.
      Можливо, дизайн ручок цієї серії потребує певного часу для звикання, особливо якщо Ви користувалися посудом з іншою ергономікою. Ми завжди прагнемо знайти оптимальний баланс між функціональністю, безпекою та дизайном.
      Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості посуду та оціните його переваги, а експлуатація буде для Вас максимально зручною.
      Бажаємо приємного користування.

• Крістіна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Отличный комплект , очень удобная крышка , когда ставишь на стол , может стоять на ручке , не опрокидывается . Габор был очень хорошо упакован .

Переваги:
    Качественный метал
    Недоліки:
    Пока нету
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Після першого ж використання зʼявились білі плями всередині. Лимонною кислотою не відмиваються.

Доброго дня, Богдане.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Бувають випадки, коли прояв плям не свідчить про заводський дефект.
      Подібний наліт свідчить про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різноманітних мінералів та частинок, що впливають на загальну картину. Також подібні плями викликаються додаванням солі в некип'ячену воду рекомендуємо додавати сіль у воду тільки після закипання.
      Будь ласка, спробуйте видалити плями, для цього  використовуйте 8% білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можливо використовувати  лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити на 15 хвилин. Сполосніть посуд 5–6 разів. При необхідності повторити.

• Барилко В***

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Проржавіли! Покрилися плямами після першого використання, а через декілька місяців РІДКОГО використання проржавіли!!! Я хочу повернути кошти!

Доброго дня, Дарино.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      Бувають випадки, коли прояв плям у новому посуді не свідчить про заводський дефект.
      Подібний наліт може свідчити про використання води, яка містить певну кількість солей та різноманітних мінералів та частинок іржі, що впливають на загальну картину.
      Для видалення плям рекомендуємо використовувати такий розчин: налийте в посуд 0,5 л білого столового оцту та не нагріваючи залиште його на 1 годину.
      Також можливо використовувати лимонну кислоту.
      Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити розчин у посуді на 15 хвилин, після чого ретельно обполоснути.
      У разі необхідності процедуру можна повторити.
      У разі, якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, але ситуація залишилась незмінною, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.

• Людмила К***

Качество супер,очень довольна!

• Анна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Шукала недорогу каструлю для індукційної плити, а тут побачила цілий набір за ціною однієї нормальної каструлі, літраж мені підійшов, тож вирішила спробувати. Посуд шикарний, на індукційній плиті миттєво нагрівається, все легко відмивається губкою під краном, не треба нічого замочувати. Рада, що зробила правильний вибір.

Переваги:
    Цей набір і є однією перевагою, мені все сподобалося.
    Недоліки:
    Жодних недоліків.
  • Андрій Х***

Норм

• Ігнат Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Каструлі хороші, місяць як купив, політ нормальний, можна брати

Переваги:
    Tefal
  • Тоня А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

В мою орендовану квартиру такий набір те що треба)) Буду переїжджати додому, то обов'язково заберу його.
    У великій каструлі варю суп або борщ, в меншій компот, макарони, вареники, пельмені, картоплю для пюре і все підряд, а ковшик у мене йде в хід для приготування сніданків, у ньому вариться кашка, сосиски/сардельки, яйця, або просто кип'ятиться молоко для несквіка.
    Покупкою задоволена)

Переваги:
    Все супер!
    Недоліки:
    Шукаю місце для зберіганя ковшика, трохи не вмістився на полиці
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Гарненький набір посуду і ціна демократична. Купила тиждень тому, готую із задоволенням щодня

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Все ж таки треба було брати 2, тому обов'язково замовлю ще )
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Если бы не шли пятнами по дну (другие тоже так пишут) — все было бы идеально

Переваги:
    Надежная кастрюля
    Недоліки:
    Идет пятнами, вид нетоварный после первой же готовки

Доброго дня, Дарино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Бувають випадки, коли прояв плям не свідчить про заводський дефект. Подібний наліт свідчить про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різноманітних мінералів та частинок, що впливають на загальну картину. Також подібні плями викликаються додаванням солі в некип'ячену воду - рекомендуємо додавати сіль у воду тільки після закипання.
      Будь ласка, спробуйте видалити плями, для цього використовуйте 8% білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити на 15 хвилин. Сполосніть посуд 5–6 разів. При необхідності повторити.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

2 рази варились макарони, після першого зявились маленькі плями які нічим не вимивались, після другого результат на фото... Мили звичайним миючим засібом для посуди, не в машинці!

Недоліки:
    жахлива якість

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Будь ласка, спробуйте видалити плями, для цього  використовуйте 8% білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати).  Також можливо використовувати  лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити на 15 хвилин. Сполосніть посуд 5–6 разів. При необхідності повторити. Якщо плями залишаються, необхідно звернутися в магазин, де було придбано посуд, для проведення експертизи.

• Андрей М***

Гарно все.

Переваги:
    Удобно
  • Олена К***

Якість хороша. Супер!

Переваги:
    Товста стінка,не деформується
    Недоліки:
    Не бачу недоліків
  • Сергій Г***

Все ок

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Після миття стали такі плями в середині

Доброго дня, Алло.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо нового, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
      Щоб видалити плями, достатньо скористатися 8% столовим білим оцтом. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можна використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити цей розчин у посуді на 15 хвилин, після чого ретельно сполоснути кілька разів й у разі потреби повторити процедуру.
      Ми радимо уникати перегрівання посуду з нержавіючої сталі, адже з-за тривалого перегріву він може постійно покриватися райдужними плямами.
      Не рекомендується:
      1) мити посуд, поки він ще гарячий, варто дочекатися повного охолодження дна;
      2) зберігати готову їжу або рідину у посуді з нержавіючої сталі протягом тривалого часу (одного дня або довше);
      3) залишати порожній посуд на вогні.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду.

• Руслана М***

чудовий набір. я задоволена

Переваги:
    виглядають гарно, практично, якісно
    Недоліки:
    поки відсутні
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Товар нещодавно замовила, складно щось ще казати, роботою Розетки задоволена на всі 100%- швидка і безкоштовна доставка. Набір каструль справляє враження хороших , з якісного металу, товсте дно. Ручки трішки гріються, але то не проблема. В цілому, задоволена. А за таку вартість - просто знахідка.(скористалась знижкою в чорну пʼятницю). Дякую, Розетка!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

базовий набір для кожної господині. зручні кастрюльки та ковшик. виглядають стильно, люблю посуд в єдиному стилі.

Переваги:
    універсальні предмети, мірна шкала всередині кожного, зручні ручки
    Недоліки:
    було б гарно, якби були ще носики для зливу
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Хороший універсальний набір. Вже приміряла на полиці у тумбі для зберігання, помітився шикарно, ще й багато вільно місця лишається, одразу помила і почалася магія. У цьому посуді можна готувати що завгодно і як завгодно, хочеш - тушкуй, хочеш - вари. В ковшику у нас готуються супчики і кашки для малечі, інколи можна і яйця зварити, і дрібні макарошки, в каструлях готується все: супи, борщі, компоти, холодець і купа всіляких гарнірів. Посуд файний, раджу всім!

Переваги:
    Практичний та універсальний
    Недоліки:
    Абсолютно ніяких
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

замовила на подарунок кумі)
    сьогодні забрала, дякую, доставили швидко.
    мені дуже сподобалась якість набору, товсте дно, зручні кришки та ручки. я б і собі такий замовила, такий практичний.

Переваги:
    якісний метал, гарні складові набору
    Недоліки:
    буде видно в процесі експлуатації. від розпаковки і зовнішнього вигляду враження гарні
  • Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Не знала, що подарувати кумі на честь оновлення кухні, ще й до зарплати довго чекати, а тут натрапила на набір посуду, ще й за такою привабливою ціною, гріх було не скористатися такою можливістю, тому одразу натиснула КУПИТИ і оформила замовлення. На мій подив доставка була напрочуд швидкою. Куму вдалося здивувати, сказала що подарунок актуальний як ніколи і навіть фоткою поділилася)))

Переваги:
    Доступна ціна і чудова якість
    Недоліки:
    Не повинно буди, це ж Tefal
  • Поліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Давно планувала зробити собі обновку, все ж таки вирішила купити саме цей набір. Старі каструлі одразу викинула, бо з ними одні проблеми, інгредієнти пристають і важко потім відмити. А тут оптимальний розмір каструль, ще й ковшик є, щільне дно, підходять і для газу, і для індукції. Задоволена цим набором на всі 100.

Переваги:
    Розміри, щільне дно, ручки не нагріваються.
    Недоліки:
    Не вистачає у комплекті сковорідки, буду докуповувати окремо.
  • Валерія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Для нашої сім'ї цього набору у щоденному приготуванні їжі вистачає з головою, тому не стали заморочуватися з вибором. Нержавійка якісна, все миємо в посудомийці. Ручки приємні на дотик і практично не нагріваються, тож нема потреби використовувати прихватки, як це було раніше. Одним словом задоволені:)

Переваги:
    Хороший комплект
    Недоліки:
    За 2 місяці не знайдено
  • Євгенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

На вигляд дуже гарний набір каструль, ще в користуванні не був. Упакований гарно.

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Дуже гріються ручки, іноді неможливо взяти до рук, для такого бренду так не має бути ! Не рекомендую до купівлі!

Переваги:
    Недоліки:
    Температура

Доброго дня, Євген.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке загальне враження.
      Щоб уникнути перегрівання ручок посуду, ми рекомендуємо розміщувати його по центру варильної поверхні, розмір якої відповідає розміру дна.
      Також час, проведений над джерелом тепла і його температура визначають як довго ручки каструль та ковша залишатимуться холодними. Щоб не обпектися, радимо використовувати кухонні рукавиці.
      Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
      Сподіваємося, надалі Ви зможете відкрити для себе більше переваг, а користування стане максимально приємним.

• Лука

Хороша якість

Переваги:
    Якість, функціональна ручка кришки
  • Люба К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий

Задоволені набором. Хороша якісна сталь, не міняє кольору. Досить зручні у користуванні. Зручні ручки

Переваги:
    Зручні ручки