Топ вибір інфлюенсерів

Відгуки покупців про Набір сковорідок Tefal Hard Titanium, On 24/28 см (G2889032)

Залиште свій відгук про цей товар
  • Виктория Герасименко

Все супер

• Руслана Новікова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сковорідками користуюсь вже певний час, якість покриття як зовнішні, так і внутрішні дуже якісне. Зручна ручка в обох сковорідках. Також замовила оригінальні кришки цього бренду. Користуванням задоволена.

Переваги:
    Зручно тримати в руці
    Недоліки:
    Все супер
  • Світлана Руніва
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбала дві сковорідки з двома ходовими розмірами, покриття чудове все відповідає якості. Також сподобалось що є індикатор нагріву, дуже зручна річ.

Переваги:
    Індекатор нагріву
  • Юрій Селихов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав цей набір, бо старі сковорідки вже не годні для користування. Сподобалось тим що дві сковорідки за адекватну ціну. Як для мене дуже гарна якість, олії потрібно не багато, риба та багато інших продуктів не прилипає та гарно ковзає по сковорідці. Можу радити до придбання.

Переваги:
    Гарний набір
    Недоліки:
    Навіть не шукав
  • Казначєєва Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже класні пательні!! Все супер! Нічого не пригорає.

Переваги:
    Нічого не пригорає, смажити одне задоволення, тяжкі, гарні!!
    Недоліки:
    Дорогі, але коштують своїх грошей
  • Василь Трушковський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Перший тиждень - політ нормальний. Далі буде видно. Сподіваюсь, що застосовувати право 2-ох річної гарантії не буде потрібно...

Переваги:
    Смажать супер
    Недоліки:
    Поки не виявив, хіба що ціна :)
  • Ольга Ахтемійчук

Ідеальний набір сковорідок.

Переваги:
    Дно лише трохи менше, ніж загальний діаметр
  • Наталія Богданець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вже маю сковороду цієї серії. Відмінна якість покриття, нічого не пригоряє. Користуюсь акуратно, мию вручну. Служить вже рік без жодних нарікань. Цей набір купила для мами, щоб замінила свої старі сковорідки. Вона залишилася дуже задоволеною.

• Надія Охрименко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Готую багато, тому гарному посуду дуже рада. Обрала цей набір, бо як раз зручні для мене діаметри сковорід. Очікування від набору виправдались. За два місяці щоденного використання жодних недоліків не помітила. Гарне покриття. Мінімальна витрата олії, достатньо однієї краплі, їжа не пригорить. Миється легко, раз проводжу губкою з миючим засобом і обполіскую під струменем води. Покупкою задоволена. Всім рекомендую!

• Наталія Романова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупкою залишилася дуже задоволена. Антипригарне покриття відмінне і на ньому реально можна готувати без олії. Їжа не пригоряє і виходить смачною та кориснішою. Індикатор на сковородах завжди нагадує, коли можна починати смажити та при цьому не перегрівати сковорідки, щоб не шкодити покриттю. Дуже зручно, коли під рукою дві сковороди, можна значно пришвидшити приготування страв. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Економить час
    Недоліки:
    не помітила
  • Антоніта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подарували набір з двох сковорідок два ходові розміри, дуже сподобалося покриття.

Переваги:
    Гарний та практичний комплект
    Недоліки:
    Не виявила
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Цікавий набор. Користуюсь вже давно, гарно миється та не пристає.

Переваги:
    Комплект за таку ціну
  • Галина Осипчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дві сковорідки у двох різних розмірах. Класно і смажити, і розігрівати. Плюс ще гарна висота бортиків.

Переваги:
    Чудові сковорідки
    Недоліки:
    Не виявила