Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Деко з ручками Tefal Success 29.5х41.5 см (J1605902)

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Роман Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Якісне деко. Висота стінок 53 мм. В описі 88 мм.

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Загальна висота дека Tefal Success (J1605902) без ручок: 5,3 см; висота дека з ручками 8,5 см.
      Бажаємо приємного користування.

• Емма
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Саме такого дека мені не вистачало для повного щастя. У ньому я можу запекти цілу курочку, домашню качку, кілька рибин і гарно подати все до столу)

Переваги:
    Практична
    Недоліки:
    Немає недоліків
    • Елена Н***

Скажите будьласка розміри з ручками?

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо за питання.
      Розміри Деко з ручками Tefal Success 27х37 см (J1605902) :
      - Довжина: 37 см
      - Ширина: 27 см
      - Висота (зі ручками): 8,8 см
      Це прямокутне деко з антипригарним покриттям та зручними ручками, яке добре поєднує функціональність і якість для щоденного використання.
      Будь ласка, звертайтесь у разі виникнення додаткових запитань, неодмінно відповімо.

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Отличное деко, которое просто незаменимо в готовке, а отличное качество и материал, делают этот процесс ещё более увлекательным.

Переваги:
    Дизайн, качество.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Аліна Я***
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Найкраща форма, яка служить вже 15 років (при обережному використанні). Чудовий подарунок на день народження для тих, хто випікає! Цілі карпи запікаються і виглядають бомбезно!!

Переваги:
    не приліпає тісто, не підгорає, довго служить (15 років вже!!)
    Недоліки:
    портебує обережного, як і весь тефлон, догляду.

Доброго дня Аліна.
      Дуже вдячні за Ваш відгук.
      Антипригарне покриття деко не містить тефлон. Вся продукція Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею. В основі антипригарного покриття лежить абсолютно безпечний і інертний полімер, який не вступає у взаємодію з харчовими продуктами, водою, ні з миючими засобами при будь-якій температурі нагріву.
      Бажаємо приємного користування.

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Деко дуже гарне і зручне. Відповідає опису. Але приїхало з дефектом - подряпини.

Доброго дня, Ірино.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація. Для розв’язання питання зверніться, будь ласка, до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту.
      Сподіваємося, що з наступним замовленням це деко стане Вашим надійним помічником на кухні.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Хорош противень, но ручки мешают засунуть в духовку)

• Алла Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Відмінна якість від Tefal, ввідправили швидко

Переваги:
    Зручно готувати
    Недоліки:
    Ручки не можна відкріпити

Доброго дня, Алло.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Ручки в деко Tefal Success 27х37 см (J1605902) — це продуманий елемент конструкції, розроблений спеціально для безпечного та зручного виймання гарячого деко з духовки, особливо з огляду на його збільшений розмір. Наявність міцних, надійно закріплених ручок дозволяє легко та безпечно витягувати гаряче деко з духовки, мінімізуючи ризик опіків або випадкового падіння. Це особливо важливо, коли деко повністю завантажене стравою.
      У нашому асортименті також доступні дека компактніших розмірів без ручок — для тих, хто шукає максимально лаконічні рішення:
      посилання
      посилання
      Можна вибрати саме те, що найкраще підходить під Ваші кулінарні потреби.
      Бажаємо приємного користування та смачних страв.

• Алла Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Достатньо глибоке, і по розмірам ідеально поміщається. Не важка. Єдиний мінус- ручки не завжди потрібні а їх відкрутити не змогла.

Переваги:
    Антипригарне покриття, легка
    Недоліки:
    Ручки не знімаються
  • Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Велика, дуже зручні ручки, вироблена не в Китаї, але неймовірно легка. Сподіваюсь прослужить довго, бо попередня (не Tefal) облізла після 4-ї фокаччі…

• Максим

10/10

• Андрей Х***

Зручний розмір. Якість на висоті

• Крістіна
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Чудова якість покриття , нічого не прилипає і не пригорає. На подарунок хто любить випікати ідеальний варіант .
    Ціна відповідає якості.
    Рекомендую.

Переваги:
    Великого розміру , практична в роботі.
    Недоліки:
    Недостатків не має
  • Елизавета Р***
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Запекать на этом противене одно удовольствие ничего не пристает, получается очень вкусно, муж и дети довольны.

Переваги:
    Очень легко моется
    Недоліки:
    Нету
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Дуже гарне деко. Легке, зручне. Готувати одне задоволення. Дякую!

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Жодних
  • Олег Ч***

Деко приїхало з пошкодженням

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Зверніться, будь ласка, для повернення товару. З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Доброго дня, Олег.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Для розв’язання питання щодо виявлених дефектів дека зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
      Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього посуду.

• Юрій Л***
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Чорний

Не правильно вказані розміри , 37×27 ,це внутрішні ,з ручками 41.2×29.5 , не влазить в духовку

Переваги:
    Гарна якість

Доброго дня, Юрій.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Ми передали Ваше зауваження відповідальному менеджеру. Найближчим часом інформація буде оновлена.
      Для розв'язання Вашого питання зверніться, будь ласка, до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.